Cok gariptir bende hava gunesliyken acaip tembel oluyorum hic is yapasim gelmez. Disari cikip gezesim gelio galiba :)Benim de hic yok yaa.hava güneşli olsa az buçuk canlaniyom da hava pusluyken hepten enerjim çekiliyor.
Korkma ya hepimiz sizi içindeyiz baksana =) dinle akşam güzel ılık bi duş al ( @esoba yi analim ) , yarın sabah güzel uyanırsin moralin de düzelir böylecekorkmaya başladım,Allahtan yarın kontrolümüz var ...
Ay o kde kocakari var ki etrafımda ahahah hurafeler bendeşaka yapıyor olmalısın
yemedim yemedim
geçen yemeğe gittik , orda eşim daha faydalı die manda yoğurdu istedi
ondan öncede annemle yedim bir iki kere
ondan benimki nazlandı aferin bana
Bende yapıp yapıp pişman oluyorum yavrum büyümiycek diye. Kalkıp evi silip süpüresim var zor tutuyorum kendimi. Dün banyoyu duşa kabini ovdum kollarım ağrıyo. Ama iş gözüme batıyo işte.
Nedense hamileler etrafında kıyaslama timi gibi insanlar birikiyor. ben 9 aydır şu kadar kilo aldım, bebek boyu benim zamanımda şu kadardı seninki kısaymış, minyon bi kızın olacak, çatlakların olacak ki ( olmadı zorla kendimi çatlatacam sanki) benim bebeğimin kilosu şu boyu bu, seninki azmış kilosu ama alır alır inşallah (diyip güya tesellli ediyorlar) bu tip insanlarla konuşmamak lazım konuşmak zorunda kalıncada dinlememek lazım ama işte burnunun dibine giriyorlar demineyse az kaldı bebeklerimizi kucağımıza alınca bunların hepsini unutucaz inşallah...
Annem çok geç doğurmuş beni canım oda manda yoğurdu yemiş. Tevafuk mu bilemem ama baya geç doğmuşum. Hatta doğamamışım kalp atışlarım zayıflamış sezeryanla almışlar..şaka yapıyor olmalısın
yemedim yemedim
geçen yemeğe gittik , orda eşim daha faydalı die manda yoğurdu istedi
ondan öncede annemle yedim bir iki kere
ondan benimki nazlandı aferin bana
Saol canım hepimizin göbüşleri çok güzelS serefraz85 canim uzme moralini konu ne bilmiyorum ama insan kendi aileside olsa belli binsure sonra insan huc bisey kaldiramiyo kendi evin gibi olmuyo ama az kaldi cnm bebisini ve kizini dusun allah sabir ve guzel dogum nasip etsin cnm
iremguzum cnm masallah pipiline inssallah doner sipan ya bak benimde sezo olcak ama 1 aydir hep bas asagi duriyo velet herseyde bi hayir vardir cnm bubarada saglik ve huzurla yavrularinizla uzun seneler dilerim
fyz35 cnm gobusunede masallah cok guzel gorunuyo
Hadi yaaa ne kdr ilginçAnnem çok geç doğurmuş beni canım oda manda yoğurdu yemiş. Tevafuk mu bilemem ama baya geç doğmuşum. Hatta doğamamışım kalp atışlarım zayıflamış sezeryanla almışlar..
Oy atom karınca mi oldun sen =) uzat bacakları artık çok fazla hak etme durumu oluşmuş
Bi de bole bi hava atma şekli varmış , ben 4.5 kg doğurdu sen 5 kg doğurdun die=) ne kde çok salak varmış ben de onu keşfettim son dönemde . 3 kg ideal olanı değil mi? Benm arkadaşımın bebeği 2.450 idi maşallah şimdi palakcan
Kontrolden geldim..
Pipili hala ters ... Net de yine 100 lere dayanan sancilar dikti. Dr israrla dogurmuyorsun dedi gelerek :)
Yine yatis tavsiyelerine bulundu.. Bebegin dönmesi için sürekli dinlen ve soluna yat dedi...
Pipili 3700 gr olmuş maasallah subhanallah..
Bu arada bugün bizim 4. Senemiz bitti.5 senemize giriyoruz.. Kp ve yavruyu da alip yemeğe gidicez .. 10 günlük stresten sonra bugün rahat bir nefes alabildim hamdolsun..
Annem çok geç doğurmuş beni canım oda manda yoğurdu yemiş. Tevafuk mu bilemem ama baya geç doğmuşum. Hatta doğamamışım kalp atışlarım zayıflamış sezeryanla almışlar..
Bizde geldik kontrolden cok moralim bozuk kasinti icin bisey yapamam dedi yine ya sadece bi cildiyeci tavsiyebetti ona git dedi offf off igne icin erken dedi vuramam simdi dedi 9 subatada gun verdi nerdeyse 1 aydir bas asagi benim kiz allah normal dogum yapacaklara nasipnetsin benim sezo ama 1 aydir ayni pozisyonda duruyo sipa 35+5 iz 3 kilo 49 cm olmus kizcembana gelince nasil oluyosa 3 haftasa 3 kilo almisim 24 kilo toplamda alarak 94bkiloya ulasmis bukunuyorum su 20 gunde kilo almasam bari ya
Ya birde derler ya leylaya mecnunun gözüyle bakmak lazım annesinin gözünde o bebeğin daha güzeli üstünü yoktur o yüzden yorum yapmak bencede yanlış en güzeli maşallah demek gerçekten ama biz toplum olarak sınırımızı bilmiyoruz eleştiri konusundada sevgi konusunda daOnlara hic bisey olmuyo korkma sen olan bize oluyo icerde gayet iyiler :) tabii yine cok yormamak lazim.
Sorma hepimiz yasiyoruzdur dogunca nolcak bakalim :/ ben daha onceden anne olmadigim halde birinin bebegi hakkinda asla yorum yapmazdim. Masallah derdim, annesi kucagima vermeden dokunmazdim bile. Olabilir istemeyebilir. Millet iyice aşmiş ya, herkes bi de doktor olmus sorma..
bebişine maşallah :) artık 20 günlük kiloyu dert etme olan oldu bize :) ben yarın başka bir doktora gidicem inşallah benim kızım normal doğum pozisyonuna girmiştir dönmesi için egzersiz yapıyorum ama artık hakkımızda hayırlısıBizde geldik kontrolden cok moralim bozuk kasinti icin bisey yapamam dedi yine ya sadece bi cildiyeci tavsiyebetti ona git dedi offf off igne icin erken dedi vuramam simdi dedi 9 subatada gun verdi nerdeyse 1 aydir bas asagi benim kiz allah normal dogum yapacaklara nasipnetsin benim sezo ama 1 aydir ayni pozisyonda duruyo sipa 35+5 iz 3 kilo 49 cm olmus kizcembana gelince nasil oluyosa 3 haftasa 3 kilo almisim 24 kilo toplamda alarak 94bkiloya ulasmis bukunuyorum su 20 gunde kilo almasam bari ya
Kizlar bi adet agrisi dolaniyo bende oyle duzenli sanci gibi degil de adet oncesi kasiklar bi tuhaf olur ya hani oyle.normal mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?