2015 Şubat Anneleri

Benim de hic yok yaa.hava güneşli olsa az buçuk canlaniyom da hava pusluyken hepten enerjim çekiliyor.
Cok gariptir bende hava gunesliyken acaip tembel oluyorum hic is yapasim gelmez. Disari cikip gezesim gelio galiba :)

Hava kapaliyken ev isi yaparim hep ve evde oturmayi o zamanlar cok severim.

Gerci hamilelikte her kosulda enerjim tukenmis durumda insallah gecer..

şaka yapıyor olmalısın
yemedim yemedim
geçen yemeğe gittik , orda eşim daha faydalı die manda yoğurdu istedi
ondan öncede annemle yedim bir iki kere
ondan benimki nazlandı aferin bana
Ay o kde kocakari var ki etrafımda ahahah hurafeler bende

S serefraz85 canim uzme moralini konu ne bilmiyorum ama insan kendi aileside olsa belli binsure sonra insan huc bisey kaldiramiyo kendi evin gibi olmuyo ama az kaldi cnm bebisini ve kizini dusun allah sabir ve guzel dogum nasip etsin cnm

iremguzum cnm masallah pipiline inssallah doner sipan ya bak benimde sezo olcak ama 1 aydir hep bas asagi duriyo velet herseyde bi hayir vardir cnm bubarada saglik ve huzurla yavrularinizla uzun seneler dilerim

fyz35 cnm gobusunede masallah cok guzel gorunuyo

Bende yapıp yapıp pişman oluyorum yavrum büyümiycek diye. Kalkıp evi silip süpüresim var zor tutuyorum kendimi. Dün banyoyu duşa kabini ovdum kollarım ağrıyo. Ama iş gözüme batıyo işte.

Onlara hic bisey olmuyo korkma sen olan bize oluyo icerde gayet iyiler :) tabii yine cok yormamak lazim.

Sorma hepimiz yasiyoruzdur dogunca nolcak bakalim :/ ben daha onceden anne olmadigim halde birinin bebegi hakkinda asla yorum yapmazdim. Masallah derdim, annesi kucagima vermeden dokunmazdim bile. Olabilir istemeyebilir. Millet iyice aşmiş ya, herkes bi de doktor olmus sorma..

şaka yapıyor olmalısın
yemedim yemedim
geçen yemeğe gittik , orda eşim daha faydalı die manda yoğurdu istedi
ondan öncede annemle yedim bir iki kere
ondan benimki nazlandı aferin bana
Annem çok geç doğurmuş beni canım oda manda yoğurdu yemiş. Tevafuk mu bilemem ama baya geç doğmuşum. Hatta doğamamışım kalp atışlarım zayıflamış sezeryanla almışlar..

Saol canım hepimizin göbüşleri çok güzel

Kizlar bi adet agrisi dolaniyo bende oyle duzenli sanci gibi degil de adet oncesi kasiklar bi tuhaf olur ya hani oyle.normal mi ki?

ayy hele birde yaş mevzusu var,yaşım küçük diye sürekli cahilmişim muamelesi görüyorum milletten
hiç iyi bişey değil karşılaştırma yapmak
ama sanırım bu birtek biz Türklerde var
kaynpederimin eşi hiç konusunu bile yapmaz
ama kp , bizimki bu kadar oldu yok sizinki ne kadar diyip duruyordu doğurana kadar
onlarınki önce oldu ya mola verdik şimdi doğurayım devam ederiz :)

ay maşaAllah ne güzel
bide döndümü tamamdır
sancı anında dönen bebekte çok o yüzden sen stres yapma kendine
Allah nice nice bereketli seneler nasip etsin ailece

nst ye gelince aynı durumdayız
nie böyle oluyor acaba
açılma olmadan suni sancıda verilmiyor sanırım
en kötüsüde ben hissediyorum sancıları
daha kaç gün çekicem acaba

Annem çok geç doğurmuş beni canım oda manda yoğurdu yemiş. Tevafuk mu bilemem ama baya geç doğmuşum. Hatta doğamamışım kalp atışlarım zayıflamış sezeryanla almışlar..

hahaha gerçekten inanamıyorum
doğumu hızlandıran ne var acaba hurma dışında

Sen nerde yasiyorsun eger istanbuldaysan sana cok iyi bi cildiye uzmani onerebilirim. Ben istanbuldayken gitmistim hamilelik kasintilarim egzamalarim vs hepsine ilac yapti gecti.

Ya birde derler ya leylaya mecnunun gözüyle bakmak lazım annesinin gözünde o bebeğin daha güzeli üstünü yoktur o yüzden yorum yapmak bencede yanlış en güzeli maşallah demek gerçekten ama biz toplum olarak sınırımızı bilmiyoruz eleştiri konusundada sevgi konusunda da

Bir aydır şu grip illetinden kurtulamadım üstüne üstlük bir de bronşite çevirdi tam geçiyor derken tekrar boğazlarım şişiyor ve başa dönüyorum zaten öksürdükçe de ıslanıyorum bilmiyorum o kadar çok istiyorum ki iyileşmeyi ben iyileşmesdikçe oğlum da iyileşmeyecek çünkü önceki gece Ateş'i ne onu uyuttu ne de beni 40 a dayanmıştı ve ben hala bu yorgunluğumu atamıyorum ilaç kullanmadan iyileşmem mümkün değil mi ??? Yardım lütfen doğum için enerji toplamaya ihtiyacım var amA böyle çok zor

bebişine maşallah :) artık 20 günlük kiloyu dert etme olan oldu bize :) ben yarın başka bir doktora gidicem inşallah benim kızım normal doğum pozisyonuna girmiştir dönmesi için egzersiz yapıyorum ama artık hakkımızda hayırlısı

Kizlar bi adet agrisi dolaniyo bende oyle duzenli sanci gibi degil de adet oncesi kasiklar bi tuhaf olur ya hani oyle.normal mi ki?

ben de yaşıyorum hatta gidip gidip geldiği de oluyor
ama ben istisnalardan biriyim
çok rahatsızlık veriyorsa doktorunla irtibata geç , için de rahatlar

selam kızlar
az önce kanamam oldu
daha doğrusu lekelenme oldu
doktoru aradım peçeteye geldiğini söyledim
ağrın sancın varmı dedi
karın ağrım var sadece dedim
bu gece yat dinlen kanaman akıntılı olursa acile gel ebeler kontrol etsin dedi
yine beni bilgilendir değişme olursa dedi
şimdi yatıyorum
bu akşam günüm vardı bende giyindim süslendim saçıma fön çektirdim ama evde yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…