2015 Şubat Anneleri

[QUOTE="pkasss,t: 38912485, member: 492100maşaAllah ne güzel
bide döndümü tamamdır
sancı anında dönen bebekte çok o yüzden sen stres yapma kendine
Allah nice nice bereketli seneler nasip etsin ailece

nst ye gelince aynı durumdayız
nie böyle oluyor acaba
açılma olmadan suni sancıda verilmiyor sanırım
en kötüsüde ben hissediyorum sancıları
daha kaç gün çekicem acaba[/QUOTE]

İyi dileklerin icin saol canim...suna eminim ki 30 .haftada nst cekilmis olsaydi yine sanci cikardi.. Cunku benim hep karin agrilarim ve bel agrilarim oldu.. Sancilari hissediyorum yani.. Ama acilma olmasini istemiyorum yoksa hemen bebegin durusundan dolayi sezo olurum.. Ne kadar dursa o kadar zamanim olur.. Son hafta bile donebilir dedi dr .. 2 haftam kaldi.. Allah buyuk
Benim

Yat canım dinlen gece takip et seninkisi selam veriyo Anlaşılan ağrın devam ediyosa git acile bence bekleme

İc
Biraz daha tutmaya bak kizini içerde çok yordun kendini bu aralar.. Kalkmadan yat

Doğummu geliyo kııız ? Sıradaki senmisin yoksa. Lekelenmen nasıl canım ? Bugün benimde çamaşırımda fıkıhta bulanık dediğimiz bi renk vardı bugün. Pek telaşa vermedim normal geldi sonra. Bulanık nasıl dersen akıntım toz pembe gibiydi beyaz ve pembe arası.

ay zaten tuvalete gidecek oldum kuaförde biri espiri yaptı doğum başlıyor diye herkes panik olmuş tuvaletin kapısına gelmişler bi çıktım herkes bana bakıyor
ve kuaförde farkettim bende kanamayı
valla bulanık falan değil benimki bildiğin kırmızı

Yat canım dinlen gece takip et seninkisi selam veriyo Anlaşılan ağrın devam ediyosa git acile bence bekleme

ay selamını yerim ben onun :)
hiç panik yok bende yalnız
eşim eve getiriyor ben hala çok da açtım yahu aç aç doğurmasam bari diyorum

İc
Biraz daha tutmaya bak kizini içerde çok yordun kendini bu aralar.. Kalkmadan yat
ah dursun tabi yaa daha yeni girdik 36 ya

hakkınızda hayırlısı eğer sancı gelirse dakikaya dikkat et

cimcime et yeme ama açta kalma hatta kuruyemiş felan varsa doğum çantana da at biraz

İyi dileklerin icin saol canim...suna eminim ki 30 .haftada nst cekilmis olsaydi yine sanci cikardi.. Cunku benim hep karin agrilarim ve bel agrilarim oldu.. Sancilari hissediyorum yani.. Ama acilma olmasini istemiyorum yoksa hemen bebegin durusundan dolayi sezo olurum.. Ne kadar dursa o kadar zamanim olur.. Son hafta bile donebilir dedi dr .. 2 haftam kaldi.. Allah buyuk
Benim[/QUOTE]

hakkımızda hayırlısı olsun
sezoysa sezo normalse normal
ama ben biran önce doğurayım

aaaaa sanırım -son hazırlıkları yap anne- diyor sana

kızlaaarrrrrrrrr bn geldm geçmişi okuyamadım dün annemler geldi pek giremedk. Bu gün annem boş odamı düzenledi yatak yorgan ayırdk gelen olursa fln die oğluşumun yatak yorganına nvresm çektk beşiğe koydk bnm sandktn doğum snrası sereceğim pike takımımı çıkardk meydana annm o odanın camını sildi perde çıkardk yıkadık ütüledi vitrn mutfk dantelleri yıkandı ütülndi annemn sn posta gterdiği bebiş yıkafetlerı yıkandı kuruyor ütülenecek. Yemek yedk şimdi bnm gün içinde 1 kere çişiç kaçar gbi oldu suyum mu die düşündüm ama gerisi yok dünde olmuştu 1 kere bugünde oldu çişim geldiğinde tuttuğum içn mi baskıdan çiş kaçırdım yoksa suyu bilmiyorum. devamı yok tetikte bekliyorum su fln mı gelecek die. Birde 2 kere 20 dk arayla akşmüzeri karnım ortaya toplaştı sertleşti ve belime kuyruk sokumuma ağrılar girdi. sanırım doğurmam yaklaşıyor benim korkumdan hemen epilasyon aletimle koltuk altı ve bacaklarımı aldım şimdide ne olur ne olmaz bu gece die bnyoyoa gircem özel bölge vs. temizlicem Dua edin anacım ya sankim doğpurcam gibi bir his uyandı içimde 2 kere karnım 20 dk arayla öle sertleşip belim ağrıyınca. Bazende kasıklarımda oluyor ara ara ağrı böle üşütme ağrısı gibi bişiler oğlumda hareketlendi akşama doğru gündz sakindi onun hareketimi kasılmamı ayırt edemiyorum doğurdum die gelirsem şaşmayın dua edin inşAllah olur mu

Surekli giremiorm ya aklim kalıyor doguran eden varmi die :) bende ilk ben dogururum diodum bu gidisle hepinizin hikayesine sahit olup en son ben doguracam :) doktor beni eve yolladi gayet iisin dedi dogumu bekleyecegiz dedi icimde de nasi bi enerji var kalkip evi yerinden hoplatacak gibi :)) temizlikci bulamiorm ya benim temizlikcim hastaymis digerleride nazlanio soguk havada gelmem die napcam bilmiorm bi gazla temizlerim ben bu evideee sonra kesin dogururum :) :)

gecmis olsun canim. Dr ne diyor.20 gunu gectiyse ilac kullanman gerekir belki

o kadar temizlige bekliyordum ben.senden boyle birsey. Hayirlisi olsun bakalim. Hazirsa bebegin gelsin dgilse az daha beklesin. Oye leke gorup de 10 bekleyen de oluyor sabaha dogutan da.

Hadi hayirlisi bakalim. Sancilar normal hazirlik hep. Duzenli olmadikca birsey cikmaz. Yat dinlen bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…