Kiz dogurdun sandik seni.Surekli giremiorm ya aklim kalıyor doguran eden varmi die :) bende ilk ben dogururum diodum bu gidisle hepinizin hikayesine sahit olup en son ben doguracam :) doktor beni eve yolladi gayet iisin dedi dogumu bekleyecegiz dedi icimde de nasi bi enerji var kalkip evi yerinden hoplatacak gibi :)) temizlikci bulamiorm ya benim temizlikcim hastaymis digerleride nazlanio soguk havada gelmem die napcam bilmiorm bi gazla temizlerim ben bu evideee sonra kesin dogururum :) :)
Insan doguracagini hissedermis yaa bakalim senin tahminlerin tutacakmi cnm :) ins sagligiyla kucagina almayi nasip etsin Allah :) ohh annen falan ii gelmiş yanına benim dogum tehlikem oldugu halde evimi afedersin pook goturuomua ben hastanedeyken kimse gelipte bi isin ucundan tutmamis ablam geldi bugun gardolabini falan yerleştirdik camasirlaeini yikadik utuledik baskada halimden anlayan yok kocam cok titiz bisi demio ama cok rahatsiz farkindayimkızlaaarrrrrrrrr bn geldm geçmişi okuyamadım dün annemler geldi pek giremedk. Bu gün annem boş odamı düzenledi yatak yorgan ayırdk gelen olursa fln die oğluşumun yatak yorganına nvresm çektk beşiğe koydk bnm sandktn doğum snrası sereceğim pike takımımı çıkardk meydana annm o odanın camını sildi perde çıkardk yıkadık ütüledi vitrn mutfk dantelleri yıkandı ütülndi annemn sn posta gterdiği bebiş yıkafetlerı yıkandı kuruyor ütülenecek. Yemek yedk şimdi bnm gün içinde 1 kere çişiç kaçar gbi oldu suyum mu die düşündüm ama gerisi yok dünde olmuştu 1 kere bugünde oldu çişim geldiğinde tuttuğum içn mi baskıdan çiş kaçırdım yoksa suyu bilmiyorum. devamı yok tetikte bekliyorum su fln mı gelecek die. Birde 2 kere 20 dk arayla akşmüzeri karnım ortaya toplaştı sertleşti ve belime kuyruk sokumuma ağrılar girdi. sanırım doğurmam yaklaşıyor benim korkumdan hemen epilasyon aletimle koltuk altı ve bacaklarımı aldım şimdide ne olur ne olmaz bu gece die bnyoyoa gircem özel bölge vs. temizlicem Dua edin anacım ya sankim doğpurcam gibi bir his uyandı içimde 2 kere karnım 20 dk arayla öle sertleşip belim ağrıyınca. Bazende kasıklarımda oluyor ara ara ağrı böle üşütme ağrısı gibi bişiler oğlumda hareketlendi akşama doğru gündz sakindi onun hareketimi kasılmamı ayırt edemiyorum doğurdum die gelirsem şaşmayındua edin inşAllah olur mu
o kadar temizlige bekliyordum ben.senden boyle birsey. Hayirlisi olsun bakalim. Hazirsa bebegin gelsin dgilse az daha beklesin. Oye leke gorup de 10 bekleyen de oluyor sabaha dogutan da.
Ya niyetlensemde doguruversemmi ne :) esimi arkadaşları cagirdi git diorm gitmio bisi olursa die bi ikna etsemde gitsede rahat rahat su mutfak dolaplarımi doksem :))Kiz dogurdun sandik seni.eslaa dan da haber yok. O napti ki.
O enerji dogum oncesi enerji olmasin. Temizlik yapanin nisani geliyor ya da sancisi oluyor benden soylemesi
Lekenim devami yoksa nisan bile olsa zaman oluyor. Sancin artarsa gelirsin eve git bence gune : ))ben ciddi bişey olduğunu sanmıyorum
kaşınıyordumya belki ondan kaynaklanıyordur
az önce aldım aynayı baktım herhangi bir kızarıklık yara tahriş göremedim
bebek hala kasılıyor içeride
ama ona karşın hareketleride var
bilemedim yaaa
acaba güne gitsemmi diyorum
manyaklığın sınırı yok
Ah bu sizdeki temizlik aski :))Ya niyetlensemde doguruversemmi ne :) esimi arkadaşları cagirdi git diorm gitmio bisi olursa die bi ikna etsemde gitsede rahat rahat su mutfak dolaplarımi doksem :))
Ayşin ' in annesi olması gerekmiyor mu?kızımın bandı benim tacım hazırmış annem fotolarını attı
Seni zaten topicte tek ilan etmemiz lazim:) hemen hepimizden gencsin diye mi boyle ki:))ben de yaşıyorum hatta gidip gidip geldiği de oluyor
ama ben istisnalardan biriyim
çok rahatsızlık veriyorsa doktorunla irtibata geç , için de rahatlar
Ohh kandirdim esimi gidio bende temizlicem yavastan yavastan :) napayim ya hastayim bu konuda. Sende konyadaydin dimi ?Ah bu sizdeki temizlik aski :))
Sen zaten zayıfsın ye biraz da kilo al.Makarna yemiyorsam açım canm ben, tost yoksa ben yaşamıyorum : p
Cnm parlak kirmizi mi?ay zaten tuvalete gidecek oldum kuaförde biri espiri yaptı doğum başlıyor diye herkes panik olmuş tuvaletin kapısına gelmişler bi çıktım herkes bana bakıyor
ve kuaförde farkettim bende kanamayı
valla bulanık falan değil benimki bildiğin kırmızı
ay selamını yerim ben onun :)
hiç panik yok bende yalnız
eşim eve getiriyor ben hala çok da açtım yahu aç aç doğurmasam bari diyorum
ah dursun tabi yaa daha yeni girdik 36 ya
Canım sürekli.evden olmuyor maalesef.dışarı işleri oluyor. Adam acil arıyor dosyadan bir şey soruyor. Ya evi işyerine ya da işyerini eve taşımaalıyımÇalışma diyene bakaslında sen isini evden de yurutemez misin? Keşke benim isim de boyle olsaydı
Cnm parlak kirmizi mi?
Cnm yapma etme.daha yeni ciktin.esinle yap evde oldugunda.Ohh kandirdim esimi gidio bende temizlicem yavastan yavastan :) napayim ya hastayim bu konuda. Sende konyadaydin dimi ?
Ya bi ara bu gunlugumuzde yaziyodu parlak kirmizi lekeler dikkate alinmalidir diye. Kacinci haftaydi hatirlamiyirum da.bi gitsen mi ki??parlak derken
ya ben neden bu kadar cahilim bu konularda
bildiğin kırmızı kan işte
kahve değil pembe değil
Ya ayiplamaya gelen gelmesin sen kac aydir yatiosun dio yardim etmio hic icim rahat deil besmelemi cekecem Allahin izniyleCnm yapma etme.daha yeni ciktin.esinle yap evde oldugunda.
Ayşin ' in annesi olması gerekmiyor mu?
Ya bi ara bu gunlugumuzde yaziyodu parlak kirmizi lekeler dikkate alinmalidir diye. Kacinci haftaydi hatirlamiyirum da.bi gitsen mi ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?