2015 Şubat Anneleri

Kiz dogurdun sandik seni. eslaa dan da haber yok. O napti ki.
O enerji dogum oncesi enerji olmasin. Temizlik yapanin nisani geliyor ya da sancisi oluyor benden soylemesi

Insan doguracagini hissedermis yaa bakalim senin tahminlerin tutacakmi cnm :) ins sagligiyla kucagina almayi nasip etsin Allah :) ohh annen falan ii gelmiş yanına benim dogum tehlikem oldugu halde evimi afedersin pook goturuomua ben hastanedeyken kimse gelipte bi isin ucundan tutmamis ablam geldi bugun gardolabini falan yerleştirdik camasirlaeini yikadik utuledik baskada halimden anlayan yok kocam cok titiz bisi demio ama cok rahatsiz farkindayim op sen o annenlerin ellerinden benim yerimede :)

o kadar temizlige bekliyordum ben.senden boyle birsey. Hayirlisi olsun bakalim. Hazirsa bebegin gelsin dgilse az daha beklesin. Oye leke gorup de 10 bekleyen de oluyor sabaha dogutan da.

ben ciddi bişey olduğunu sanmıyorum
kaşınıyordumya belki ondan kaynaklanıyordur
az önce aldım aynayı baktım herhangi bir kızarıklık yara tahriş göremedim
bebek hala kasılıyor içeride
ama ona karşın hareketleride var
bilemedim yaaa
acaba güne gitsemmi diyorum
manyaklığın sınırı yok

Kiz dogurdun sandik seni. eslaa dan da haber yok. O napti ki.
O enerji dogum oncesi enerji olmasin. Temizlik yapanin nisani geliyor ya da sancisi oluyor benden soylemesi
Ya niyetlensemde doguruversemmi ne :) esimi arkadaşları cagirdi git diorm gitmio bisi olursa die bi ikna etsemde gitsede rahat rahat su mutfak dolaplarımi doksem :))

Hepiniz birden dogurcakmisiniz kizlar. Ben daha bir hafta daha okula gidicem. Cok prensipliyim karneleri vermeden olmaz : ))
Ama butun isleri bitirdim okulla ilgili rahatim.

Lekenim devami yoksa nisan bile olsa zaman oluyor. Sancin artarsa gelirsin eve git bence gune : ))

ben de yaşıyorum hatta gidip gidip geldiği de oluyor
ama ben istisnalardan biriyim
çok rahatsızlık veriyorsa doktorunla irtibata geç , için de rahatlar
Seni zaten topicte tek ilan etmemiz lazim:) hemen hepimizden gencsin diye mi boyle ki:))

Cnm parlak kirmizi mi?

Çalışma diyene bak aslında sen isini evden de yurutemez misin? Keşke benim isim de boyle olsaydı
Canım sürekli.evden olmuyor maalesef.dışarı işleri oluyor. Adam acil arıyor dosyadan bir şey soruyor. Ya evi işyerine ya da işyerini eve taşımaalıyım

parlak derken
ya ben neden bu kadar cahilim bu konularda
bildiğin kırmızı kan işte
kahve değil pembe değil
Ya bi ara bu gunlugumuzde yaziyodu parlak kirmizi lekeler dikkate alinmalidir diye. Kacinci haftaydi hatirlamiyirum da.bi gitsen mi ki??

Ya bi ara bu gunlugumuzde yaziyodu parlak kirmizi lekeler dikkate alinmalidir diye. Kacinci haftaydi hatirlamiyirum da.bi gitsen mi ki??

aradım ama doktoru yat dinlen dedi
artarsa gel dedi şuan için yok
zaten yarın randevum vardı bişey olmazsa sabaha kadar sabah belli olacak sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…