2015 Şubat Anneleri

cihaza ve ölçüme göre değişebiliyor..3 4 günlük ileri geri yanılma payı oluyor.bi sorun olsa doktorun söylerdi..mesela benim kızım genelde bir hafta yada bir kaç gün geriden geliyordu dr kızların yapılarının daha ince olduğunu ve normal olduğunu söylemişti.sonra annesi gibi minyon bi bebek olarak doğdu

dayanabilirsem bende 37. haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. kızımda 36 da pes etmiştim insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor o günlerde. sabırsızlıkla bebişi beklemekten başka.

dayanabilirsem bende 37. haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. kızımda 36 da pes etmiştim insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor o günlerde. sabırsızlıkla bebişi beklemekten başka.

ben kızımda işten ayrıldıktan 1 hafta sonra doğum yaptım, alay ediyorlardı az daha beklesen işyerinde doğuracaktın diye :)

kızlar ben son adet tarihimi bilmediğim için dr'a aşağı yukarı tahmini bi tarih söyledim,:26: bebeğin doğum tarihini usg görüntüleriyle bebeğin boyuyla falan tahmin etmesi mümkün değil mi?

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
yine aynı devlet hastanesinde doktor uçağa binemezsin dedi bu da kanaman falan yoksa binebilirsin bir sakıncası yok dedi.bir de bir saatlik uçuş ne olacak dedi.
ne yapacağımı şaşırdım.
bayramda ya da yakında uçağa binecek olan var mı?

kızlar ben son adet tarihimi bilmediğim için dr'a aşağı yukarı tahmini bi tarih söyledim,:26: bebeğin doğum tarihini usg görüntüleriyle bebeğin boyuyla falan tahmin etmesi mümkün değil mi?

tabi ki tahmin edebilir merak etme :) benim de sat la uyuşmuyor bebeğin gelişimi, benim verdiğim tarihe göre farklı, makinanın tarihine göre farklı tahmini doğum zamanı :)

evet canım çalışıyorum ama kanamayı gördüğümden beri yani bir haftadır evdeyim rapor aldım dinlenmek için.haftayada raporluyum.evdeyim sureklı yatıyorum.kanamalı gebelıği ilk defa duydum açıkçası çevremde hıc böyle bsy yasayan duymadım.ınş hayırlısıyla atlatırız hepimız..

O zman normal bana olan

İyiyim çok şükür bugün 10+1 olduk sağlıkla büyüsün minişler diye dua edip zman geçiriyoruz işte :) böyle yanma şişme gibi belirtilerin başkalarında da olduğunu duyduğumda korkularım azalıyo sormak cevap almak gerçekten çok işe yarıyor

evet caım ben yaşıyorum hatta hamilelikten önce de yaşıyordum dahiliye ye de gittim ama o sıra hamile olduğumu öğrendiğim için bunun üzerinde fazla duramadım. ne yapmak gerekiyomuş az önce bunu sormuştum ben de .?

maşallah iyi dayanmışsın aslında en güzeli. bebeğinle geçireceğin günler daha çok oluyor öyle.

evet :) 37+4 te doğum yaptım, bakıcı bulamayınca düşündüğümden de çok zaman geçirdik başbaşa :) umarım bu bebiş te de erkenden izne ayrılmak gerekmez de sonrasında bize kalır izinler

Ben kum doktugum icin bol su icmekten baska carem yokmus su an bi an once bitmesi gerekiyomus. ilacta vermedi doktor sadece suyla halledicez dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet :) 37+4 te doğum yaptım, bakıcı bulamayınca düşündüğümden de çok zaman geçirdik başbaşa :) umarım bu bebiş te de erkenden izne ayrılmak gerekmez de sonrasında bize kalır izinler

ben 4 aylık ken başlamıştım çok zordu( bu defa alabildiğim kadar izin almak niyetindeyim.

Ben kum doktugum icin bol su icmekten baska carem yokmus su an bi an once bitmesi gerekiyomus. ilacta vermedi doktor sadece suyla halledicez dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de çok su içimeye çalışıyorum ama pek bi fark olmuyo sanırım hatta hamile kalmadan önce sırf bu sorunum yüzünden kışın doğum yapmak istedim rabbim gönlüme göre verdi çünkü yazın şişkinliklr artıyor

Amin gulfericim insallah. Çok şükür daha iyi gunlerimiz olacak Allahin izniyle tekli haftalar bitti ya bu haftalar cabuk geçer de son 2-3 hafta geçmez iste. Oğluna doğum yapacagim son 5 gün hic geçmedi yaş zaman durmuştu uyku yok yemek yok off deli olmuştum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bağışlasin yavrunu tabiki onların sağlığı canı söz konusu olduğunda bizim isteklerimiz sağlığımız ikinci planda kalıyor.
kuzum
anestesi uzmanı bi arkadaşım var.sezaryanla yapılan dogumun kötü olmadıgını söylüyor
plesanta dışarı atıldıktan sonra iç temizlenme ayrıntı yapılıyormuş
ondan değilde zaten kilolu bi insanım o gobekte gitmiyormus
Ben ençok ta onu kafaya takiyorum bide günlerce yatan aylarca ağrılarını çekenler varmış ben bunlardan korkuyorum ama tabi o zaman ve durumda Rabbim neyi uygun gormusse o olur kendimide yirtsam normal doguramam eğer sezaryen yazilmissa

Amin canım sağlıklı olsunlarda bizim isteklerimiz arka planda kalır o zaman :) tek onlar iyi olsunlar da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…