(sata göre 9+6 günlük olmam gerekiyor)
salı günü devlet hastanesine gittim bebek 9+2 günlük dedi yani o zaman 3 gün gerideydim
bugünde özel hastaneye gittim bu da 9 haftalık diyor 9+4 gün olması gerekiyordu.
kısaca salı gününe göre 9+4 olması gerekirken bu 9 diyor.
canım sıkıldı bu şekilde olan var mı cihazlara ya da ölçüme göre değişir mi? geri gidebilir mi gelişimi merak ettim.
bende oyle dusunuyrum. ben buyuk ıhtımal parasız ızın alamayacagım ıs yerımde. cunku bırlıkte calıstıgım kısıde hamıle. ıkımız bırden gıdınce karısıcak zaten burası ve biran once don dıycekler bana kesin
dayanabilirsem bende 37. haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. kızımda 36 da pes etmiştiminsanın canı hiç birşey yapmak istemiyor o günlerde. sabırsızlıkla bebişi beklemekten başka.
kızlar ben son adet tarihimi bilmediğim için dr'a aşağı yukarı tahmini bi tarih söyledim,:26: bebeğin doğum tarihini usg görüntüleriyle bebeğin boyuyla falan tahmin etmesi mümkün değil mi?
Psikolojik olarak,EVET !
Benim bir kürtaj ve bir düşük sonrası olan gebeliğim bu. Ama çok şükür şuan için hiç bir sıkıntı yok. Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan izin al , çalışmıyorsan da bol bol dinlen . Hiç birşey yapma . Kanama gördükçede bebeğinle konuş .. Çevremde var sürekli kanamayla şuan 4.ü ayı bitmiş olanlar
İnşallah bizde o günleri görürüz
gunaydın annişler,
ayakları şişen var mı aranızda? artık butun ayyakabılar ufak gelıyor. sureklı peynr ekmek yemekten midemı bastırsın dıye tuzlu seyler yemekten resmen ödem başladı. bugun gıdıp bi numara buyuk ayakkabı alıcam
canım o ayak yanması bendede var .. kızımdada olmustu ayaklarım usurken bırden yanmaya baslamıstı hamıle kalınca.. ben de sureklı suya sokuyorum ısyerınde cok zor oluyo kapalı ayakkabı gıymek mumkun deıl resmen sandaletle dolasıyorum...
tünaydın cnm. ben buralardayım da sen yoksun uzun zamandır sanırım :) iyi olmaya calısyoruz valla umarım sende ıyısındır. o yanma bendede var. akşamları özellikle cok oluyor. corap gıymem ımkansız ben terlik bıle gıymıyorum evın ıcınde. gecede hep pikenin dısında ayaklarım. yıkayınca kısa surelıgıne de olsa rahatlıyor.
Kizlar el ve ayak siskinligi yasayan varsa doktoruna gorunsun kesinlikle bana cok erken oldugunu soyledi ve hemen dahiliyeye yonlendirdi yogun duzeyde kum dokuyormusum. Bilginiz olsun siskinlikler icin erken bir donemdeymisiz sonucunda benim gibi farkli bir durum cikabilir..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben kızımda işten ayrıldıktan 1 hafta sonra doğum yaptım, alay ediyorlardı az daha beklesen işyerinde doğuracaktın diye :)
Saol canım iyiyim şükür şuan yarınki kontrolü bekliyorum inşallah bebeğimi göreyim diye
maşallah iyi dayanmışsınaslında en güzeli. bebeğinle geçireceğin günler daha çok oluyor öyle.
evet caım ben yaşıyorum hatta hamilelikten önce de yaşıyordum dahiliye ye de gittim ama o sıra hamile olduğumu öğrendiğim için bunun üzerinde fazla duramadım. ne yapmak gerekiyomuş az önce bunu sormuştum ben de .?
evet :) 37+4 te doğum yaptım, bakıcı bulamayınca düşündüğümden de çok zaman geçirdik başbaşa :) umarım bu bebiş te de erkenden izne ayrılmak gerekmez de sonrasında bize kalır izinler
ben 4 aylık ken başlamıştım çok zordu( bu defa alabildiğim kadar izin almak niyetindeyim.
Ben kum doktugum icin bol su icmekten baska carem yokmus su an bi an once bitmesi gerekiyomus. ilacta vermedi doktor sadece suyla halledicez dedi
benimde bulantılarım dünden itibaren azalmaya başladı iştahım düzeliyo gibi.halsizlik yorgunluk halindende bi kurtulsam eski enerjime kavuşsam çok mutlu olucam.
ayyyyy bende gördüm dün gece rüyamda bebek.emziriyordum çook tatlıydı.bana benziyordu hemde.benim kız baba kopyası olunca bu sefer bana benzesin çok istiyorum :)) inşallah o güzel günlerini görürüz tatlım
bı bursalımız daha olmus :) hosgeldın hemserım :) bende bursalıyım nilüferden
7+1 olduk canım yaşım da 23 :107:
Allah bağışlasin yavrunu tabiki onların sağlığı canı söz konusu olduğunda bizim isteklerimiz sağlığımız ikinci planda kalıyor.ben de normal doğumu çok istiyordum ilk hamileliğimde. ama kontrole gittim 38. haftada, bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için saatlerce normal doğumu bekledikten sonra sezeryan oldum. kafama taktığım ya da pişmanlık duyduğum bir şey değil. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
ondan değilde zaten kilolu bi insanım o gobekte gitmiyormuskuzum
anestesi uzmanı bi arkadaşım var.sezaryanla yapılan dogumun kötü olmadıgını söylüyor
plesanta dışarı atıldıktan sonra iç temizlenme ayrıntı yapılıyormuş
Amiiiiin inşallah . Adı üstünde "Normal". Doğalı bu yani. Tabikide sezeryan isteyen ve sezeryan olmak zorunda kalanların yapıcak hiç birşeyi yok. Ama Allah'm kim ne istiyorsa hakkında onu hayırlı kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?