2015 Şubat Anneleri

dayanabilirsem bende 37. haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. kızımda 36 da pes etmiştim insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor o günlerde. sabırsızlıkla bebişi beklemekten başka.

bencede oyle olur. bı yandan ınsanın aklında dogum nasıl olucak dusuncelerı bı tandan bebegıne kavusma heyacanı. zaten agırlasıcaz yurumek bıle zor. o halde ınsan işe cok konsantre olamaz gıbı gelıyo banada. ama bakalım ne kadar dayabılecegız

evet ınan burası olmasa kımınle paylasırdım bu kadar şeyı bılmıyorum :) hamıle olmayan hele hele anne olmayan hıc anlamyor durumu. allaha cok sukur burda bırbırımızı cok ıyı anlayabılıyoruz

Merhaba
7 haftalık hamileymişim
Ancak hem tiroid hem de kansızlık sorunum var
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim

merak etme canım bunlar bende de var. ilk hamileliğimde sorun olmadı çok şükür. düzenli kontrole gitmeyi ve ilaçlarını almayı ihmal etme yeter ki.

ne guzel kalabılıyosunuz baskasının evınde. ben kendı annemde bıle kalamıyorum valla . rahat edemıyorum. calıstıgım halde eve gelınce kendım yapıp yıyorum. bu aralar bulantı var yemek zaten pişmiyo. pişsede ben yıyeıyorum eşim kendıne hazır ve pratık seyler yapıyor allahtan yaz sebze bol.

ay benim iş eve 1,5 saat yol çok uzun ben de nasıl dayanacağım kasım a kadar diyorum. Ben işe geri dönmeyi düşünmüyorum ya da 6 ay ücretsiz derim sonra bakarım duruma göre.

Kim bakacak bebeğe?

Merhaba
7 haftalık hamileymişim
Ancak hem tiroid hem de kansızlık sorunum var
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin nasıl gidiyor bu haftalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım medıkabılde cok yogun ınan. ben ılk randevumu medıkabıl zuhal hanımdan almak ıstedım. begelıkten once kontrollerım ıcın ona gıtmıstım. hemde bayan dıye ıstıyordum. ama kız bana resmen 20 gun sonraya randevu verdı zaten ılk randevu ılk heyecan bekleyeme dedım okadar. bırde muaneye gıdınce beklıyorsun kapıda en az 30-40 dk. şimdi rentıp selim beye gıdıyorum. cok ıyı dıye anlattılar. şimdilik memnunum umarım hep boyle gıder

Geçen hafta bende ilk defa gittim çok yoğundu yoğun oluncada ilgide ve problem çözmede yeterli gelmedi banada. başka doktor araştırıyorum bende

ben rentıp selim bey deyım. bende ismini cok duydugum ıcın onu tercıh ettım. sımdılık memnunum. ozellıkle hastane cok ıyı. medıkabılın yogunlugundan cıkınca orası cok rahat geldı. sıra falan yok. ıstedıgım gıbı randevu alabılıyorum ve hosuma gıden doktor ılk randeuda daha cebını verdı ıstedıgın zaman ara dıye. o benı cok rahatlattı. zaten llah korusun acıl durumlarda da hastaneye gelıyor gece de olsa dıye duydum. fiyatlar da gayet makul. sen arastır ıstersen bi rentıp ı da

ay benim iş eve 1,5 saat yol çok uzun ben de nasıl dayanacağım kasım a kadar diyorum. Ben işe geri dönmeyi düşünmüyorum ya da 6 ay ücretsiz derim sonra bakarım duruma göre.

Kim bakacak bebeğe?

bende işi bırakmayı dusunsem senın gıbı kasımda cıkardım ama devam edıcem ben ıse. bebege kaynvalıdem bakıcak. evı işyerıme cok yakın. oda pek heeslı degıl ama mecbur kaldı :) bakalım asıl o kac ay dayanabılıcek :)

ah canım benım allah kolaylık versın hepımıze su bulantılar konusunda ama napalım ebek aklımıza gelıyor ve mutlu olmaya calısıyoruz, oluyoruzda. onlar saglıklı olsunda bız cekerız bulantı falan. bebısının pıtpıtlarına da cok sevındım. :)

Ben bahara gidiyorum şu an yarın yine kontrolum var arkadaşım da dediğinin tam aksi doruğa gitmemi söyledi kendisi orada doğum yaptı ve iki ay erken yaptı malesef ama bebişin maşallahı var doktoru çok ilgilenmiş çok memnun kalmış

selam kızlar
bulantısız yanmasız ağrısız acısız bir gün olsun inşallah

çok teşekkür ederim kuzum..mutluluğumu tarifleyemiyorum bile o pıt pıt sesler hla kulağımda ve bir mucize diyorum..o mucizeler için bulantılara kusmalara vs. katlanmaya değmezmi.....:)

çok teşekkür ederim kuzum..mutluluğumu tarifleyemiyorum bile o pıt pıt sesler hla kulağımda ve bir mucize diyorum..o mucizeler için bulantılara kusmalara vs. katlanmaya değmezmi.....:)

ya o pıtpıtlar gercekten cok guzel. ben ılk hamıle oldugumu anca duyunca hıssedebıldım. ayın 25 ınde randevum var. o gun gelsede gıtsem yıne duysam gorsem bebbısımı dıyorum ama zaman gecmıyo bır turlu

değmez olurmuu gani gani değer ama ben bildiğiin yasamıyorum sürünüorummmm

Pitpit duyan arkadaşlara gozunuzaydin. Az kaldi arkadaşlar biraz daha sabir. Bugün bende sürünme modundayim. Ogur ogur sabahtan beri TV karsisinda kaç kere uyudum bilmem.

hayırlı olsun tekrar ılk bebekmı senın?

Evet ilk benim

merak etme canım bunlar bende de var. ilk hamileliğimde sorun olmadı çok şükür. düzenli kontrole gitmeyi ve ilaçlarını almayı ihmal etme yeter ki.

Benim TSH 6,12 diye levotiron verildi
Ara ara ölçülecek
Boğaz ultrasonumda da 21mm lenf nodu var ? Henüz endokrinolojiye gitmedim gidince göstereceğim

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin nasıl gidiyor bu haftalar

Şükür iyi gidiyor ama net bişey denilse tiroidimle ilgili rahatlayacağım :26:

Güle güle kullan canim gerçekten rahat etcez bunlarla, gobusler sigmiyor artik :)

Sen de güle güle sağlıkla kullan canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…