dayanabilirsem bende 37. haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. kızımda 36 da pes etmiştiminsanın canı hiç birşey yapmak istemiyor o günlerde. sabırsızlıkla bebişi beklemekten başka.
O zman normal bana olan
İyiyim çok şükür bugün 10+1 olduk sağlıkla büyüsün minişler diye dua edip zman geçiriyoruz işte :) böyle yanma şişme gibi belirtilerin başkalarında da olduğunu duyduğumda korkularım azalıyo sormak cevap almak gerçekten çok işe yarıyor
Hoşbulduk canım çok memnun oldum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba
7 haftalık hamileymişim
Ancak hem tiroid hem de kansızlık sorunum var
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim
Ben bugün kayınvalidemden eve geldim evde yıkanacak bir sürü çamaşır var geri gitmeyide düşünmüyorum ama yemek problemini nasıl çözeceğim onuda bilmiyorum
ne kasım sonu kusum ya :) ben ocak ta bıkrakırım dıye plan yapıyorum. kasım sonu bırakırsam cocukla anca 2 ay gecırebılırm. ben dayanabıldıgım kadar dayanıcam. Allahım guc versın de son haftaya kadar calısabıleyım :)
Merhaba
7 haftalık hamileymişim
Ancak hem tiroid hem de kansızlık sorunum var
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim
merhaba canım bende bursalıyım. benim bu 4. gebeliğim olduğu için ilk 3ü malesef düştüler. ben o kadar çok doktora gittim ki. özel devlet falan ama hiç biri içime sinmedi doruk hastanesine 2 kere düşünmek gerek gitmeden önce çünkü devletten bir farkı yok. eğer durumun iyi ise uludağ üniversitesinin profesörlerinin özel muyehaneleri var onları tavsiye ederim ama dediğim gibi ücretler çok yüksek. bunun sadece muayeneside yok bir ton test tahlil falan baya pahalıya patlayabiliyor. ama medicabilin doktorlarının da iyi olduğunu duydum ayrıca yoğunda değilmiş. ben uludağ üniversitesinden riskli gebeliğe gittiğim için yoğunluk filan bir derdim yok doktorum dünya tatlısı bir kadın ayrıca ultrasonu filan odasında kendine özel.devletin başka hastanelerinde 10 gün sonra ya ultrason veren hastaneler var malesef. o yüzden doktorunu biran önce ayarlaman gerekli ama dediğim gibi medicabili tavsiye ederim oraya da gitmiştim :)
Geçen hafta bende ilk defa gittim çok yoğundu yoğun oluncada ilgide ve problem çözmede yeterli gelmedi banada. başka doktor araştırıyorum bende
ay benim iş eve 1,5 saat yol çok uzun ben de nasıl dayanacağım kasım a kadar diyorum. Ben işe geri dönmeyi düşünmüyorum ya da 6 ay ücretsiz derim sonra bakarım duruma göre.
Kim bakacak bebeğe?
slm cici anneler uzun zamandır yazamadım ama sizleri hep takip ettim.dün kontrolüm vardı minnakım 8 haftalık olmuş ve kalbi pıt pıt atıyor çok mutlu oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.ama geçen cuma biraz lekelenmem olmuştu doktorum 3 günlük progestonunun iğnesini verdi ve pzaratesiden itibarende dozunu 500mg çıkardı düşük tehlikesi var diye.ama hiç korkmuyorum verende Rabbim alanda bunu bile yaşıyor olmak bir lütuff. hergün bulantım ve kusmam oluyo hemde çok yoğun bir şekilde ama yine de çok mutluyum ıonu bile sevinerek karşılıyorum demek ki gerçek ki ben bunu yaşıyorum diye çok garip dimi.. Rabbim hepimize hayırlısıyla minnaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Şikayet yok Şükür var....
merhaba canım bende bursalıyım. benim bu 4. gebeliğim olduğu için ilk 3ü malesef düştüler. ben o kadar çok doktora gittim ki. özel devlet falan ama hiç biri içime sinmedi doruk hastanesine 2 kere düşünmek gerek gitmeden önce çünkü devletten bir farkı yok. eğer durumun iyi ise uludağ üniversitesinin profesörlerinin özel muyehaneleri var onları tavsiye ederim ama dediğim gibi ücretler çok yüksek. bunun sadece muayeneside yok bir ton test tahlil falan baya pahalıya patlayabiliyor. ama medicabilin doktorlarının da iyi olduğunu duydum ayrıca yoğunda değilmiş. ben uludağ üniversitesinden riskli gebeliğe gittiğim için yoğunluk filan bir derdim yok doktorum dünya tatlısı bir kadın ayrıca ultrasonu filan odasında kendine özel.devletin başka hastanelerinde 10 gün sonra ya ultrason veren hastaneler var malesef. o yüzden doktorunu biran önce ayarlaman gerekli ama dediğim gibi medicabili tavsiye ederim oraya da gitmiştim :)
çok teşekkür ederim kuzum..mutluluğumu tarifleyemiyorum bile o pıt pıt sesler hla kulağımda ve bir mucize diyorum..o mucizeler için bulantılara kusmalara vs. katlanmaya değmezmi.....:)ah canım benım allah kolaylık versın hepımıze su bulantılar konusunda ama napalım ebek aklımıza gelıyor ve mutlu olmaya calısıyoruz, oluyoruzda. onlar saglıklı olsunda bız cekerız bulantı falan. bebısının pıtpıtlarına da cok sevındım. :)
çok teşekkür ederim kuzum..mutluluğumu tarifleyemiyorum bile o pıt pıt sesler hla kulağımda ve bir mucize diyorum..o mucizeler için bulantılara kusmalara vs. katlanmaya değmezmi.....:)
selam kızlar
bulantısız yanmasız ağrısız acısız bir gün olsun inşallah
çok teşekkür ederim kuzum..mutluluğumu tarifleyemiyorum bile o pıt pıt sesler hla kulağımda ve bir mucize diyorum..o mucizeler için bulantılara kusmalara vs. katlanmaya değmezmi.....:)
hayırlı olsun tekrar ılk bebekmı senın?
merak etme canım bunlar bende de var. ilk hamileliğimde sorun olmadı çok şükür. düzenli kontrole gitmeyi ve ilaçlarını almayı ihmal etme yeter ki.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin nasıl gidiyor bu haftalar
Güle güle kullan canim gerçekten rahat etcez bunlarla, gobusler sigmiyor artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?