Bugün 10. Haftamiza geldik şükürler olsun. İki gündür iyi hissediyorum. İnşallah boyle devam eder. Arada ogg bogg oluyor ama çok rahatsız edici boyutta değil. Erken kalktim simdi de karnim doğunca uykum geldi şekerim düştü yine. Benim açken yuksek tokken dusuyo şekerim. Yemek yiyince hemen uykum geliyor bu yüzden. Rüyamda bir erkek bebek gördüm bebek de değil 1-2 yasinda. Maviydi gözleri hep dua ediyorum gözleri babamin gibi mavi olsun diye. Citcit gözleriyle bana vakti gözleri guluyordu adeta. Oğluma hamileyken konuda hep rüyamda görürdüm. Kanaat getirdim ben bu çocuğu hamileligimi ilk öğrendiğimde de gördüm. Benim oğlum olacak eminim artik. İnşallah ruyamdaki gibi gözleri de boncuk mavi olur. Rabbim saglik versin hepimize ve bebeklerimize.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydın annişler,
ayakları şişen var mı aranızda? artık butun ayyakabılar ufak gelıyor. sureklı peynr ekmek yemekten midemı bastırsın dıye tuzlu seyler yemekten resmen ödem başladı. bugun gıdıp bi numara buyuk ayakkabı alıcam
Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfenbunuda atlatalım inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın papatis uzun zmandır yazamıyorsum iyisindir inşallah şişlik çok değilde ayaklarım çok yanıyor benimde çorap filan giyemiyorum soğuk suya sokuyorum devamlı acaba bu da mı hamilelikle alakalaıdr bi anlam veremiyorum
Tsk ederim canimm :))Gunaydin herkese...
Ben gördüm yazini :)
Biz kahvaltimizi ettik çok şükür.
Herkese afiyet bal seker olsun inşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ikinci tahlilde sorun yok demisse icini rahat tut canim. Daha once karsilasmissn mikropla sanirim. Daha iyi. Artik Hamilelikte karsilassan da sorun olmaz diye biliyorumbenim toksoplazma değerlerim pozitif çıktı doktor şüphelenip yeniden tahlil istedi sonucu öğrenmek için aradığımda bir sorun olmadığını söyledi. ama yinede benim içim hiç rahat değil başka doktorlarada görünsemmi kafam çok karışık kızlar bi fikir verin bana
Dünür Allah izin verirse bizim doğum izini Kasım sonuna mı denk geliyor? hesapladın mı?
selam herkese bugün fena bulantım var şimdiye kadar hiç olmamıştı cok rahattı hersey ama bugün çok fenayım sabahtan beri birde çalışıyorum işyerinde zor duruyorum ayağa kalkmak istemiyorumve tabiki hep uyku halim var hep uyumak istiyorum evde yapılması gereken işler var ama ben yapamıyorum sizler ne alemdesiniz.
ne kasım sonu kusum ya :) ben ocak ta bıkrakırım dıye plan yapıyorum. kasım sonu bırakırsam cocukla anca 2 ay gecırebılırm. ben dayanabıldıgım kadar dayanıcam. Allahım guc versın de son haftaya kadar calısabıleyım :)
Günaydın papatis uzun zmandır yazamıyorsum iyisindir inşallah şişlik çok değilde ayaklarım çok yanıyor benimde çorap filan giyemiyorum soğuk suya sokuyorum devamlı acaba bu da mı hamilelikle alakalaıdr bi anlam veremiyorum
bı sıkıntı cıkmazsa ınsallah bende 37 ye kadar aktarmak ıstıyorum sezaryen olcagı ıcın bı haftada evde kalmıs olurum... ızınlerı bebısle gecırmıs olurum ınsallah en mantıklısı bu gelıyoo
kızlar dusuk sonrası gebelık daha mı zor gecıyo.benmkıde dusuk sonrası gebelik.dr da dedi bana biraz sıkıntılı olabılır diye.ardından kanamam başladı.bitmek bilmiyo:18::18::18:
çok geçmiş olsun canım bende dünden beri seni merak ediyordum bugün yazacaktım hatta durumunu merak ettim.dikkat et canım inşallah atlatırsınız..
bende oyle dusunuyrum. ben buyuk ıhtımal parasız ızın alamayacagım ıs yerımde. cunku bırlıkte calıstıgım kısıde hamıle. ıkımız bırden gıdınce karısıcak zaten burası ve biran once don dıycekler bana kesin
(sata göre 9+6 günlük olmam gerekiyor)
salı günü devlet hastanesine gittim bebek 9+2 günlük dedi yani o zaman 3 gün gerideydim
bugünde özel hastaneye gittim bu da 9 haftalık diyor 9+4 gün olması gerekiyordu.
kısaca salı gününe göre 9+4 olması gerekirken bu 9 diyor.
canım sıkıldı bu şekilde olan var mı cihazlara ya da ölçüme göre değişir mi? geri gidebilir mi gelişimi merak ettim.
(sata göre 9+6 günlük olmam gerekiyor)
salı günü devlet hastanesine gittim bebek 9+2 günlük dedi yani o zaman 3 gün gerideydim
bugünde özel hastaneye gittim bu da 9 haftalık diyor 9+4 gün olması gerekiyordu.
kısaca salı gününe göre 9+4 olması gerekirken bu 9 diyor.
canım sıkıldı bu şekilde olan var mı cihazlara ya da ölçüme göre değişir mi? geri gidebilir mi gelişimi merak ettim.
aynen benimde kanamam devam ediyo.yarın kontrolumuz var bakalım.ınş hayırlı haberler duyarız.gecmış olsun sanada canm.seninkı kac haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?