2015 Şubat Anneleri

benimde bulantılarım dünden itibaren azalmaya başladı iştahım düzeliyo gibi.halsizlik yorgunluk halindende bi kurtulsam eski enerjime kavuşsam çok mutlu olucam.

ayyyyy bende gördüm dün gece rüyamda bebek.emziriyordum çook tatlıydı.bana benziyordu hemde.benim kız baba kopyası olunca bu sefer bana benzesin çok istiyorum :)) inşallah o güzel günlerini görürüz tatlım

Günaydın papatis uzun zmandır yazamıyorsum iyisindir inşallah şişlik çok değilde ayaklarım çok yanıyor benimde çorap filan giyemiyorum soğuk suya sokuyorum devamlı acaba bu da mı hamilelikle alakalaıdr bi anlam veremiyorum

çok geçmiş olsun canım bende dünden beri seni merak ediyordum bugün yazacaktım hatta durumunu merak ettim.dikkat et canım inşallah atlatırsınız..

selam güzel anne adayları :) vücuttaki ödemi atmak için doğal yöntem ne yapmalıyz su içmek dışında :26: ben de şimdiden şişlikler başladı tuzlu yiyorum galiba ama canım hiç tatlı çekmiyor

canım o ayak yanması bendede var .. kızımdada olmustu ayaklarım usurken bırden yanmaya baslamıstı hamıle kalınca.. ben de sureklı suya sokuyorum ısyerınde cok zor oluyo kapalı ayakkabı gıymek mumkun deıl resmen sandaletle dolasıyorum...

Gunaydin herkese...
Ben gördüm yazini :)
Biz kahvaltimizi ettik çok şükür.
Herkese afiyet bal seker olsun inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tsk ederim canimm :))
Rahat bi gun olsn ins.

Ikinci tahlilde sorun yok demisse icini rahat tut canim. Daha once karsilasmissn mikropla sanirim. Daha iyi. Artik Hamilelikte karsilassan da sorun olmaz diye biliyorum

Dünür Allah izin verirse bizim doğum izini Kasım sonuna mı denk geliyor? hesapladın mı?

ne kasım sonu kusum ya :) ben ocak ta bıkrakırım dıye plan yapıyorum. kasım sonu bırakırsam cocukla anca 2 ay gecırebılırm. ben dayanabıldıgım kadar dayanıcam. Allahım guc versın de son haftaya kadar calısabıleyım :)

bu ilk aylar işyerinde hiç geçmiyo konsantrasyon sıfır. bulantım yok ama uykusuzluk halsizlik var. ramazanda sahur falan derken uyku düzeni de kalmadı.. haftasonu gelsin de dinleneyim diye saatleri sayıyorum(

bı sıkıntı cıkmazsa ınsallah bende 37 ye kadar aktarmak ıstıyorum sezaryen olcagı ıcın bı haftada evde kalmıs olurum... ızınlerı bebısle gecırmıs olurum ınsallah en mantıklısı bu gelıyoo

Kizlar el ve ayak siskinligi yasayan varsa doktoruna gorunsun kesinlikle bana cok erken oldugunu soyledi ve hemen dahiliyeye yonlendirdi yogun duzeyde kum dokuyormusum. Bilginiz olsun siskinlikler icin erken bir donemdeymisiz sonucunda benim gibi farkli bir durum cikabilir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

(sata göre 9+6 günlük olmam gerekiyor)
salı günü devlet hastanesine gittim bebek 9+2 günlük dedi yani o zaman 3 gün gerideydim
bugünde özel hastaneye gittim bu da 9 haftalık diyor 9+4 gün olması gerekiyordu.
kısaca salı gününe göre 9+4 olması gerekirken bu 9 diyor.
canım sıkıldı bu şekilde olan var mı cihazlara ya da ölçüme göre değişir mi? geri gidebilir mi gelişimi merak ettim.

tünaydın cnm. ben buralardayım da sen yoksun uzun zamandır sanırım :) iyi olmaya calısyoruz valla umarım sende ıyısındır. o yanma bendede var. akşamları özellikle cok oluyor. corap gıymem ımkansız ben terlik bıle gıymıyorum evın ıcınde. gecede hep pikenin dısında ayaklarım. yıkayınca kısa surelıgıne de olsa rahatlıyor.

kızlar dusuk sonrası gebelık daha mı zor gecıyo.benmkıde dusuk sonrası gebelik.dr da dedi bana biraz sıkıntılı olabılır diye.ardından kanamam başladı.bitmek bilmiyo:18::18::18:

bende oyle dusunuyrum. ben buyuk ıhtımal parasız ızın alamayacagım ıs yerımde. cunku bırlıkte calıstıgım kısıde hamıle. ıkımız bırden gıdınce karısıcak zaten burası ve biran once don dıycekler bana kesin

kızlar dusuk sonrası gebelık daha mı zor gecıyo.benmkıde dusuk sonrası gebelik.dr da dedi bana biraz sıkıntılı olabılır diye.ardından kanamam başladı.bitmek bilmiyo:18::18::18:

Psikolojik olarak,EVET !
Benim bir kürtaj ve bir düşük sonrası olan gebeliğim bu. Ama çok şükür şuan için hiç bir sıkıntı yok. Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan izin al , çalışmıyorsan da bol bol dinlen . Hiç birşey yapma . Kanama gördükçede bebeğinle konuş .. Çevremde var sürekli kanamayla şuan 4.ü ayı bitmiş olanlar
İnşallah bizde o günleri görürüz

çok geçmiş olsun canım bende dünden beri seni merak ediyordum bugün yazacaktım hatta durumunu merak ettim.dikkat et canım inşallah atlatırsınız..

Saol canım iyiyim şükür şuan yarınki kontrolü bekliyorum inşallah bebeğimi göreyim diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyy o kotuymus yaa bızımde herkes hamılelık dusunuyodu hep genc ınsanlarız ama bombayı ıklk ben patlaattım bıde devlet oldugu ıcın bı sıkıntı olmaz gıbıme gelıo ınsallah yanı... ben ucretsız alıcam ınsallah..

aynı cihazla farklı sonuçlar alsaydın bir gariplik var diyebilirdik canım ama farklı cihazların farklı ölçmesi normal bişey. zaten neticede hepsi 9 hafta civarında demiş. bir kaç günlük farkın bir önemi olacsağını sanmıyorum takma kafana bence:))

böyle 3-5 gün ileri geri normal arkadaşlar, merak etmeyin. yakalar normal zamanını. doktorun tecrübesi ve tabi makinalar da çok önemli, her şey farklı çıkıyor bunlar sayesinde, boşverin gitsin

aynen benimde kanamam devam ediyo.yarın kontrolumuz var bakalım.ınş hayırlı haberler duyarız.gecmış olsun sanada canm.seninkı kac haftalık

8+3 canım çok korktum hayatımın en kötü anıydı. İnşallah geçer insan hiç rahat edemiyor böyle her an bişey oldu mu korkusuyla. Allah sabır sağlık versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…