Maşallah. Allah nazarlardan saklasın . Sende doktorunu dinle ve hiç birşey yapma. Bana doktorum bu zamana kadar hep sen iş yaptın doğumdan sonrada yapıcaksın . 9 ay boyunca da eşimi göstererek sen çalış bari dedi :)
İnşallh bundan sonra en ufak bir kötü olayla karşılaşmazsınız bebeğinle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
NaZlı olcak velet evlilik yıl dönümümüz dü salı günü eşim çiçek göndermiş ofise akşama yemek ayarlamış tabi ben o gün hastanelik olunca adamda şaşırdı başka zaman yapcaz bişeyler artık :)
Günaydın :) haftalardır öğleden sonra 4 te kalkan ben bugün açlıktan uyuyamadım kahvaltı hazırlıyorum kendime :)) sen nasılsın ? Bebeğin nasıl :)
Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfenbunuda atlatalım inşallah
Gunaydin anneler nasiliniz
Bu mesajimi biri gorsun plz :)
Gecmisi okuyorum ama pek yazamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin anneler nasiliniz
Bu mesajimi biri gorsun plz :)
Gecmisi okuyorum ama pek yazamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen ve bebısın ıyı olunda herzaman kutlama yaparsınız. hıc muhim degıl bunlar
Dune kadar bu soruya cevabim evet olurdu taki bu videoyu izleyene kadar iki tane bebegim var ve ikisindede yaptirdim ve aldirmayi dusundum eger sorun cikarsa rabbime sukurler olsun yavrularim saglikli ama simdi dusununce sanirim buda kotu bir son degilmis bide siz izleyin belki sizinde dusunceleriniz degisir...
http://youtu.be/dwkRA6hksJ0
Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfenbunuda atlatalım inşallah
Evet bi bardak kolanın bir bardak kahvenin bir zararı yokmuş:)
Günaydın canım benim de çarşamba günü şiddetli kanamam oldu düşük tehlikem var yatıyorum progestan iğne oluyorum ama serum vermedi dr. Salı günü kontrolüm var. İnşallah ikimiz de atlatırız bu tehlikeli dönemi. Allah yardımcımız olsun.
canım onu bunu bilmem de SEN ÇOK TATLI Bİ ANNE OLACAKSIN ALLAH'IN İZNİYLE... :)) yazmıyorum ama takipteyim seni Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin senin ve tüm arkadaşların hamileliklerini..
benim toksoplazma değerlerim pozitif çıktı doktor şüphelenip yeniden tahlil istedi sonucu öğrenmek için aradığımda bir sorun olmadığını söyledi. ama yinede benim içim hiç rahat değil başka doktorlarada görünsemmi kafam çok karışık kızlar bi fikir verin bana
benim toksoplazma değerlerim pozitif çıktı doktor şüphelenip yeniden tahlil istedi sonucu öğrenmek için aradığımda bir sorun olmadığını söyledi. ama yinede benim içim hiç rahat değil başka doktorlarada görünsemmi kafam çok karışık kızlar bi fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?