Benim iş biraz karışık. Bebek odasında yatamaz oda üst katta. Beşik yatak odasına sığmaz bir süre böyle idare edicez.kahvaltilik cikolatayi nasil yapiyorsun. Kolay bisey mi tarifi var mi
ahaha ben cok guldum ekmek arasi cekirdek okudum da. Sonra uzuldum haline. Besik de cok gzel ama kac ay kullanilir ki
eslaa cığım kayıp biri bulsun yav özledik. Diğer iletişim yollarından ulaşılamıyor mu?
Uludağ Üniversitesini mi.arasak.
Hastaneden takıyorlarmış zaten onlarınki büyük oluyormuş. Onlarınki.büyük diye aldım ama benimki küçük kalacak. Birine veririz ne yapalım. Çok.minnak geldi gözüme.zaten.Ona bakarsan bende şunu anlamıyorum yeni Doğan bebek bezi 0-3 kilo diyo ama bizim bebekler 3 kilodan fazla ? 1 numara mı almalıydık paketler patlamazsa elimizde iyidir
Öldük meraktan valla hastaneyi arayacaktık en son. Ben bugün yoğundum arayamadım hastaneyiah canım benimmmm sen beni merak mı ettin
doğurdum da geldim dermişimevdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım
doğuran var mı başka en son dmk03 idi sanırım doğuran.
benimde perşembe günü kaderim belli olacak doktor dün konuştu artık haftaya normalmi sezeryanmı ona karar verelim dedi. eh bir zahmet neredeyse doğurucam artık :) sonunda çatı muayenesi geldi çattı kapıya :) özledim sizleri ya eşimin başının etini yiyorum ilgilen diye ama oda pek umursamıyor o yüzden mahrum kaldım sizlerden. herkes iyidir umarım
Bacım herkes seni merak ettik heralde dedik doğurdu çocuğu okula yazdırınca gelcekah canım benimmmm sen beni merak mı ettin
doğurdum da geldim dermişimevdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım
doğuran var mı başka en son dmk03 idi sanırım doğuran.
benimde perşembe günü kaderim belli olacak doktor dün konuştu artık haftaya normalmi sezeryanmı ona karar verelim dedi. eh bir zahmet neredeyse doğurucam artık :) sonunda çatı muayenesi geldi çattı kapıya :) özledim sizleri ya eşimin başının etini yiyorum ilgilen diye ama oda pek umursamıyor o yüzden mahrum kaldım sizlerden. herkes iyidir umarım
Korkulacak bişey değil canım merak etmeBen korktum sirt ta tüy fln okuyunca =) nie bilmiyorum
Öldük meraktan valla hastaneyi arayacaktık en son. Ben bugün yoğundum arayamadım hastaneyi
Polise bile gidebilirdik.
Ben doğurduğuna ihtimal vermedim ama annenlere gittin orda kardan yollar mı kapandı dedim. İnt yoktur diye düşündüm köyde.
İyi olmana sevindik.krizantemcik doğum yaptı.
Bacım herkes seni merak ettik heralde dedik doğurdu çocuğu okula yazdırınca gelcek
Seninkide çok düşükmüş benim 150 cikti alt sınıra yakın diye takip edilcek sanırım nasıl peki değerlerin yükseldi ne yaptilarT
Trombositlerim benimde cok dusuk ilk hamileligimde de oyleydi ama bunda daha cok dustu gecen hafta acil aradilar cok dusuk cikti tekrar yapicaz diye..olmasi gereken deger 150/400 benim 90/100arasiydu gecen hafta baya dustu30/40 ama cok sukur yine 100e cikmis..simdilik cok dusuk olmadigi icin biseyler yapmiyorlar..insaAllah gerekte kalmaz cunku birinci dgmumda oyleydi son anda acil sezaryen oldum ama cok sukur bi sorun cikmadi..insaAllah bir problem yasamayiz
oyy hem margarin hem çig yumurta var kiz nettin sen tiramisu :))
Cnm anlatilmaz yasanir valla.premature oldugu icin daha aglamayi beceremiyo.geceleride duzene soktuk iki saatte bir kalkiyo.babasi baya yardimci oluyo ama suan annemdeyim o yuzden rahatim.ama karnimdaki zamandan daha cok guzelmis bu zamanlar.kokusu gulusu yetiyo
İyi akşamlar herkese bugün sabah hamİleligimin basindan beri hiç kusmanistim neyse doktoru aradık kliniğe çağırdı gittik bebeğin kalp atışları zayıflamış bizi hastaneye yönlendirdi orda daha detaylı bakildim 5tup kan alındı sonra bebeein kalp atışı normale döndü ama kan değerlerinde trombosit düşüklüğü cikti bu yüzden yarin da gelin dediker. Bu durumu yaşayan var mi
T
Trombositlerim benimde cok dusuk ilk hamileligimde de oyleydi ama bunda daha cok dustu gecen hafta acil aradilar cok dusuk cikti tekrar yapicaz diye..olmasi gereken deger 150/400 benim 90/100arasiydu gecen hafta baya dustu30/40 ama cok sukur yine 100e cikmis..simdilik cok dusuk olmadigi icin biseyler yapmiyorlar..insaAllah gerekte kalmaz cunku birinci dgmumda oyleydi son anda acil sezaryen oldum ama cok sukur bi sorun cikmadi..insaAllah bir problem yasamayiz
38. Haftam doluyor canım. Zaten 38 alıyorlar ya. Kızımda 38 de doğdu. Açıkcası son dakikaya kadar beklenek istemem. Çocuğun ne zmn geleceği belli olmaz. Gece olur, nöbetçi dr denk gelirim falan. 10 günden bişey olacağını zannetmiyorum. Bebekte doğum pozisyonundaymış ama sezeryan istiyorum.Canım takviminde 12 Şubat diyor. Sezeryan bile olsa 12 Şubat'ta olmaz mıymış? Niye on gün önce?
Fedakâr olabilir misin ? bu niteliğe sahipsen yandınGece ağlamak iyi gelmiyor insana. Burnum tıkandı iyi mi. Aglarken annem vardı yanimda sağolsun çok yardımcı oldu bi telefona bakıp iki yazıp bi bana evet diyerek. Hemen hemen herşeyi konuştuğum çocukluk arkadaşım vardı , 22 haftalıkken filan bebegime amniyosrntez önerdikleri gün beni çaldırdı, ben de o kadar gozyasimin arasında sevindim arkadaşım beni merak etmiş diye,hemen geri aradım,bana soruyor filanca şeyi nerden aldın diye.. O Gun bugündür aramiyorum sormuyorum aramayacagim da. Acaba çevremde neden ise yarar insanlar yok? Gerçekten şöyle derdimi anlatabilecegim hic kimsem yok.
Ben ilk defa dün öğrendim Bole biseyim olduğunu 150cikti benim yarin da bakicaklar. Sana bi sıkıntı veriyomu pekiMrb . Gorunce yazmak istedim benimfe trombosit dusuklugum var duzenli takip ediyorum 100 altina dusmeyince sikintili degil hatta ben uni hst gittim 50ninaltinda daha riskli dedi senin kac cikiyor degerlerin
Kimisi 1 saatte doğurur kimisi üç saatte açılmaya ve ıkınmaya bağlıyarim saat ikinma içinmiydi
normalde kaç saaatki ::))
şu an burda saat akşam 7 46 10 buçuk gibi gideceğim inşallah kociş işten gelsinbence bir dr.a danis canim. Zaten zor zamanlar. Hastalik iyice yorar seni
masallah bebegine. Daha gunun var. Iki gun icinde kanala.girdi acildi dogurdum ben. Seninki de celik kapi degil ya girer kanala. Dr firsat bulmusken yol yapiyor sezeryana. Hayirlisi olsun tabi hngisi saglikliysa ama dr.lara kizginim
Fedakâr olabilir misin ? bu niteliğe sahipsen yandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?