Daha hic konusmadim dersem beni ayıplar misiniz gecen gun oturdum bayağı bi sevdim karnımi aşağı doğru hareketler yaptım aşağıya doğru ışık actim filan..ama o dediğin hareketi daha yapmadım namaz kılar gibi.olmazsa bugün yapiyim.
Kizlar selam doktordan geldik bugun bebegin böbreğinin birinde buyume oldugunu soyledi.doktor.bu zamana.kadar hersey normadi butun testler yapildi ilk defa bugun bu haberi verdiler.cok endiseliyiz.cevrenizde bu durumu yasayan varmi.allah hepimize saglikla.bebeklerimiiz.kucagimiza.almayi nasip etsin dua.edin nolur
bugün nst istedi doktor ( ücreti 30 tl ) ben sancı felan yok gerek yok dedim ( sancım yok boşa para vermiyeyim diye ) ama doktor 36.haftadan sonra kontrol etmek lazım deyince mecbur yaptırdık 7-15 arası sancı çıktı yani sancı yok
Sende de bende olan biseyi goruyorum bilincinin iplerini serbest birakamama sendromu surekli diyorsun ya ben mi döndurmuyorum bebisi acaba diye belki de surekli bunu bu sekilde dusundugun için öyle oluyor yani dönmesine engel kendini gordugun icin. Biraz kontrolu birakabilsen unutsan alt bilinci basibos birakablsen akısa gecicek hersey belki de kimbilir kuzum
Kizlar selam doktordan geldik bugun bebegin böbreğinin birinde buyume oldugunu soyledi.doktor.bu zamana.kadar hersey normadi butun testler yapildi ilk defa bugun bu haberi verdiler.cok endiseliyiz.cevrenizde bu durumu yasayan varmi.allah hepimize saglikla.bebeklerimiiz.kucagimiza.almayi nasip etsin dua.edin nolur