Cimcimem ne oldu sana yaa

geçmişi okuyordum iyice meraklandim sirf senin mesajlarını arattirdim o şekilde haberim oldu olan bitenden..
Canım ben yaklaşık 7 yıllık evliyim biliyorsun 3. Hamileligim bu ben sunu öğrendim su zamana kadar bilmiyorum sen benden tecrubeli misin ama,kendi isini kendin yapacaksın kimseden de Bisey bekkemeyeceksin..Allah sana güç kuvvet versin kimseye ihtiyacın olmasın ne kayınvalide ne ne annene ne de eşine,beklentiler olunca hep hayal kırıklığı oluyor,daha şöyle bi helal olsun Nasil sahip çıkmışlar herşeyin de yapıp etmişler diyebileceğim kimseyi görmedim de duymadım da,Annem yanımda ama arada çok dengesiz hareketleri olur,bazen kendimi ben anne gibi hissederim.babam desen umurunda değilim bi telefon açıp kizim nasılsın diye bile sormaz buraya geldi de torunlarını bile görmedi sonra görürüm diye,dedelik yapmak bu kadar mi zor gel 2 dk iki çikolata al bakkaldan çocukların başını okşa çek git...eşimin ailesi desen bahsetmek istemiyorum artik onlar daha da bi değişikler.o yüzden diyorum boşver Allah size güç kuvvet versin maddi manevi nevresim takımını da sen al bebeğine de kendine de sen bak.gecen gün yaşadığım şeyi biliyorsun değil mi hep kendimi anlatiyormusum gibi olmasın ama pay biç diye anlatiyorim canım.o gün ellerim çok sismisti yemek yapiyim dedim salca kavanozun un kapağını acamadkm annemden yardim etmesini istedim ben Ölsem sen ne yaparsın bi salcanin kapağını acamiyorsun diye bir suru azarladi beni.ama ben o durumdayken dahi yemek yapıyorum o göze gözükmüyor ya?o yüzden diyorum ya az yap eksik yap ama sen kendin yap başkası da yapınca boyle laf isitiyorsun bi de o da çok agir geliyor insana. Kayınvalide bi hamurisi var yöresel Bisey onu diğer hamileligimde de çok aseriyordum bunda da öyle gecen gun yapmış getirmiş ben çocuklara yaptım bunu diyor.biz de çok seviyoruz yiyoruz anne dedim ben çocuklara yaptım diyor hala.hamile olnasam inadından hayatta agzima surmem getirmiş sen yeme der gibi.. Off kiz dunden canim sıkkındı zaten bunları da okuyunca sinirlerin bozuldu
haklısın canım valla kimseden medet ummadan kendi göbeğimi kesmeyi öğrenmem lazım
az öncede ablam aradı ustabaşıyla konuşmuş senelik iznini alacakmış bana bakmak için
gündüz gelirim evinin işini yaparım akşam kendi evime giderim dedi
ağladım sakın izin alma boşver ben iyiyim şimdilik sıkıntım yok dedim
ablamda olmasa ne yapardım acaba
kalktım yavaş yavaş çamaşırları topladım battaniyemi aldım uzandım tv seyrediyorum
eşim sağolsun yemek gönderdi dışarıdan sürekli arıyor yatıyorsun değilmi diye
annem gittiğinden beri aramadı sanki nezle oldum bu kadar önemsiyor işte
kendim alacağım herşeyimi
bana bebek yeleği örmüş getirmiş onu bile başıma kakıyor
sanki ondan yelek istedim
hayır alıp ördüğü ip 1 liralık
o yeleği 2 liraya mal etti ama sorsan 20 bin lira değerinde
allah yardimcin olsun cnm ama 35den sonra kuveze pek alınmaz die biliorum yada doktorum beni rahatlatmak icin oyle diodu :)
valla kuzenimle konuştum şimdi o da öyle diyor arkadaşı 32 haftalık doğurmuş gecen ay tosuncuk oldu bebeği küvezede girmedi diyor
@krizantemcik ağlama canım ya şükür doktor gözetiminde ve çok yaygın bir durum içini ferah tut sütünü düşün
cimcimesultan
şimdi alıntıda gördüm üzüntünü

üzünmene elbette üzüldüm ama sen en iyisini yapıp cevabını veriyorsun Allah sana, kuzuna ve eşine sağlık sıhhat versin şükür sana özen gösteren başka insanlar var
S
Sond
nın senin kayınvalideni kıskandığı zaman aklıma geldi :) insanları olduğu gibi kabul etmek lazım içini acıtsa da
Rabbim eşimle aramı bozmalarına izin vermesin başka birşey istemem
çünkü onların bu tavrı yakında eşimi isyan ettirecek diye korkuyorum
Arkadasim buyuk bi firmada calisio eczaci o ilacin uretimi durduruldu sadece varsa doktorlarla numunesi vardir eczanelerden bulamazsinin esdegeride yok dio cnm
evet canım birebir eşdeğeri yokmuş malesef diğerleri işini görmez dedi doktorda