Valla On kişiye yakın doğuran var. Benim şimdilik bir sancım sıkıntım yok.De
Sorma Esobam yaa özledim sizi başıma neler neler geldi Ha bu arada hala kusuyorum benhamilelik Depresyonu geçirdim sanırım evimi taşıdım bu arada kızım olacak Rabbim hayrlı evlat etsin ee sizlerde ne var ne yok bakalım doğuran varmı
Benimde 30 çok pahalı. Eski hast.10 tl idi.
60 muayene30 nst 40 da yol parası trafik varsa 60 her gidiş yaklaşık 150 tl.
Sağol canım sizde durumlar nasıl pekiGeldin, Sen ve bebişin iyi ya çok sevindim. Telefonun netinden giriyoruz öbür türlü program olsa dediğin gibi daha iyiydi.
himm isin bide duygusal tarafi var diyorsun yanibugün nst istedi doktor ( ücreti 30 tl ) ben sancı felan yok gerek yok dedim ( sancım yok boşa para vermiyeyim diye ) ama doktor 36.haftadan sonra kontrol etmek lazım deyince mecbur yaptırdık 7-15 arası sancı çıktı yani sancı yok
Allah yardimcin olsun cnm hayirlisiyla sagligiyla alirsin bebisini kucakina ins :)Kizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Alllah kolay dogum ansip etsin insallah canim,guzel haberlerinizi bekluiyoruzKizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Ya Rabbim biliyor öyle zamanlardan geçtim ki ayakta tutamadılar beni şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır diyorum kızımın adı belli değil henüz babası Safiye ismini çok seviyor ama oda kararsız koyup koymamakta dedim ben ölürsem benim adımı koyarsın diye tamam diyor bideValla On kişiye yakın doğuran var. Benim şimdilik bir sancım sıkıntım yok.
Seni.düşündüm kafamdan kurdum.bir sürü şey. Neyseki iyiymişsin çok sevindim.adı ne olacak kızının
aman olmasin yaws, dogurmayin ben napical burda tek basimaBenim de yok varsa da ben hisstmiyorum rahatsız edecek kadar.daha Dr a gitmedim salliyorum hafta geçsin diye.benimkiler geç geliyor rahatligi var.
Oww sakin boyle seyler dusunme Allahin izniyle alcaksin kucagina bebisini sagligiyla sagliginla.. kendinide bebisinide boyle dusunup uzmeeeYa Rabbim biliyor öyle zamanlardan geçtim ki ayakta tutamadılar beni şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır diyorum kızımın adı belli değil henüz babası Safiye ismini çok seviyor ama oda kararsız koyup koymamakta dedim ben ölürsem benim adımı koyarsın diye tamam diyor bideniyeyse doğumda ölecekmişim gibi geliyor bana ya Allah bilir tabi vakti zamanını
Kız canım. Emek kızımEsobam senin cinsiyeti neydi kız mıydı seninkide
sen ne zamandir gelmiyorusnki ben seni hiç gormedimYa Rabbim biliyor öyle zamanlardan geçtim ki ayakta tutamadılar beni şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır diyorum kızımın adı belli değil henüz babası Safiye ismini çok seviyor ama oda kararsız koyup koymamakta dedim ben ölürsem benim adımı koyarsın diye tamam diyor bideniyeyse doğumda ölecekmişim gibi geliyor bana ya Allah bilir tabi vakti zamanını
melikecim sen nasilsin, bi ara hastanede yatmsitin demi, maasalalh dogurmadin demiii : )Oww sakin boyle seyler dusunme Allahin izniyle alcaksin kucagina bebisini sagligiyla sagliginla.. kendinide bebisinide boyle dusunup uzmeee
saglikla kavusun ins. Hersey yolunda gitsinKizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Ben çok aceleci davranmışım desene 1 ay oluyordur benim Çanta hazır beklemedeaman olmasin yaws, dogurmayin ben napical burda tek basima
bize senle yariscakdik demi kim sonra dogurcak diye
e benimkilerde geç geliyor napcazzz , dun bi arkadas ayni durumda deilsin, simdi çocuklarin okulu vs diye daha çok hareket ediyorsun daha erken gelebilir dedi yani 40 haftadan erken , hakli olabilir
ben daha bugun yikadim bebegin kiyafetlerini, astim kurusun ustuluycem
pazartesiye falan çantam hazir olur herhalde oda utulemeye usenmezsem, utuleyemezsem bekler valla napiyim
gecen gun esim yatagi kuruyummu dedim , gerek yok ben hastanedeyken yaparsin dedim, benim kadar uyusugunuz yok herhalde
Hafta vermiyorum.kont. Dahilinde ama nst için geçerli mi bilmiyorum.dr aşırı yoğum 10 gün kont.süresi ve randevu alamıyorsun.Peki her hafta kontrol parası veriyor musun?
epidiural yapmazlarmi saNA ?Yemin ederim ilk hamileligimde bu kadar korkmuyordum yaa.. Esim bugün heyecanli misin diye sordu.. Dedim korkudan heyecan aklima gelmiyor.. Niye bilmiyonmu olacaklari dedi.. Normal dogursam sancisindan sezo olsam sonrasindan korkuyorum dedim .. Sustu.. İki ucu moklu değnek mübarek .. Nasil nerden ciksin bu cocuk ????
İster istemez düşünüyorum bi ara çok fazlaydı şimdi o kadar değil kızıma günlük tutuyorum bu yüzdenOww sakin boyle seyler dusunme Allahin izniyle alcaksin kucagina bebisini sagligiyla sagliginla.. kendinide bebisinide boyle dusunup uzmeee
Iyi olmana sevindim. Merak ettik seni. Tlefona baska tarayici kur bn de telden giriyorum. Biz de iyiyiz gun sayiyoruz iste burdaYok karıştırmadın bendim o panik atak ve hamilelik Depresyonu na maruz kalan vatandaş oldum ama bu sayede Rabbime döndüm tam bir şekilde ve buna kızım vesile oldu diyorum şimdi çok iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?