2015 Şubat Anneleri

De
Sorma Esobam yaa özledim sizi başıma neler neler geldi Ha bu arada hala kusuyorum ben o_O hamilelik Depresyonu geçirdim sanırım evimi taşıdım bu arada kızım olacak Rabbim hayrlı evlat etsin ee sizlerde ne var ne yok bakalım doğuran varmı :KK76:
Valla On kişiye yakın doğuran var. Benim şimdilik bir sancım sıkıntım yok.
Seni.düşündüm kafamdan kurdum.bir sürü şey. Neyseki iyiymişsin çok sevindim.adı ne olacak kızının

bugün nst istedi doktor ( ücreti 30 tl ) ben sancı felan yok gerek yok dedim ( sancım yok boşa para vermiyeyim diye ) ama doktor 36.haftadan sonra kontrol etmek lazım deyince mecbur yaptırdık 7-15 arası sancı çıktı yani sancı yok
himm isin bide duygusal tarafi var diyorsun yani
iyi o zaman sancisi olmayan sayisi 3 e çikdi, aslinda benim sancim oluyorda dr nst ye baglamiyor o yuzden gayri resmi bi sancim var kayitlara yok olarak geçiyor:KK70::KK70::KK70:

Valla On kişiye yakın doğuran var. Benim şimdilik bir sancım sıkıntım yok.
Seni.düşündüm kafamdan kurdum.bir sürü şey. Neyseki iyiymişsin çok sevindim.adı ne olacak kızının
Ya Rabbim biliyor öyle zamanlardan geçtim ki ayakta tutamadılar beni şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır diyorum kızımın adı belli değil henüz babası Safiye ismini çok seviyor ama oda kararsız koyup koymamakta dedim ben ölürsem benim adımı koyarsın diye tamam diyor bide :110: niyeyse doğumda ölecekmişim gibi geliyor bana ya Allah bilir tabi vakti zamanını

NST neden ücretli ya ben para vermiorm 66 tl muayene ucretim var her kontrolden omce bi NSTye giriorm sonra ultrasona giriorum 28.haftadan beri hicte ucret odemiorum sasirdimmm :s

Benim de yok varsa da ben hisstmiyorum rahatsız edecek kadar.daha Dr a gitmedim salliyorum hafta geçsin diye.benimkiler geç geliyor rahatligi var.
aman olmasin yaws, dogurmayin ben napical burda tek basima
bize senle yariscakdik demi kim sonra dogurcak diye:KK53:
e benimkilerde geç geliyor napcazzz , dun bi arkadas ayni durumda deilsin, simdi çocuklarin okulu vs diye daha çok hareket ediyorsun daha erken gelebilir dedi yani 40 haftadan erken , hakli olabilir

ben daha bugun yikadim bebegin kiyafetlerini, astim kurusun ustuluycem
pazartesiye falan çantam hazir olur herhalde oda utulemeye usenmezsem, utuleyemezsem bekler valla napiyim
gecen gun esim yatagi kuruyummu dedim , gerek yok ben hastanedeyken yaparsin dedim, benim kadar uyusugunuz yok herhalde :KK45::KK45::KK45::KK45:

Ya Rabbim biliyor öyle zamanlardan geçtim ki ayakta tutamadılar beni şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır diyorum kızımın adı belli değil henüz babası Safiye ismini çok seviyor ama oda kararsız koyup koymamakta dedim ben ölürsem benim adımı koyarsın diye tamam diyor bide :110: niyeyse doğumda ölecekmişim gibi geliyor bana ya Allah bilir tabi vakti zamanını
Oww sakin boyle seyler dusunme Allahin izniyle alcaksin kucagina bebisini sagligiyla sagliginla.. kendinide bebisinide boyle dusunup uzmeee :(

sen ne zamandir gelmiyorusnki ben seni hiç gormedim
Allah koruusn, agzzindan yel alsin deme oyle seyler
bak dogurup dogurup geliyor herkes sende oyle yapican, er yada geç çikaack bebisler içrden :)

Oww sakin boyle seyler dusunme Allahin izniyle alcaksin kucagina bebisini sagligiyla sagliginla.. kendinide bebisinide boyle dusunup uzmeee :KK43:
melikecim sen nasilsin, bi ara hastanede yatmsitin demi, maasalalh dogurmadin demiii : )
benim bu ara beynim için karman çorman kim napti aklimda tutamiyorum : ((((

aman olmasin yaws, dogurmayin ben napical burda tek basima
bize senle yariscakdik demi kim sonra dogurcak diye:KK53:
e benimkilerde geç geliyor napcazzz , dun bi arkadas ayni durumda deilsin, simdi çocuklarin okulu vs diye daha çok hareket ediyorsun daha erken gelebilir dedi yani 40 haftadan erken , hakli olabilir

ben daha bugun yikadim bebegin kiyafetlerini, astim kurusun ustuluycem
pazartesiye falan çantam hazir olur herhalde oda utulemeye usenmezsem, utuleyemezsem bekler valla napiyim
gecen gun esim yatagi kuruyummu dedim , gerek yok ben hastanedeyken yaparsin dedim, benim kadar uyusugunuz yok herhalde :KK45::KK45::KK45::KK45:
Ben çok aceleci davranmışım desene 1 ay oluyordur benim Çanta hazır beklemede :anneadayı:

Bu
Peki her hafta kontrol parası veriyor musun?
Hafta vermiyorum.kont. Dahilinde ama nst için geçerli mi bilmiyorum.dr aşırı yoğum 10 gün kont.süresi ve randevu alamıyorsun.
Hiç.On günü dolu dr mu olur. Ve 15 dk bakıyor.
Düşün artık.gün içindeki hasta sayısını
Ama çok.ilgili pc bakmadan da hastayı hatırlıyor.

Yemin ederim ilk hamileligimde bu kadar korkmuyordum yaa.. Esim bugün heyecanli misin diye sordu.. Dedim korkudan heyecan aklima gelmiyor.. Niye bilmiyonmu olacaklari dedi.. Normal dogursam sancisindan sezo olsam sonrasindan korkuyorum dedim .. Sustu.. İki ucu moklu değnek mübarek .. Nasil nerden ciksin bu cocuk ????
epidiural yapmazlarmi saNA ?

Oww sakin boyle seyler dusunme Allahin izniyle alcaksin kucagina bebisini sagligiyla sagliginla.. kendinide bebisinide boyle dusunup uzmeee :KK43:
İster istemez düşünüyorum bi ara çok fazlaydı şimdi o kadar değil kızıma günlük tutuyorum bu yüzden

Yok karıştırmadın bendim o panik atak ve hamilelik Depresyonu na maruz kalan vatandaş oldum ama bu sayede Rabbime döndüm tam bir şekilde ve buna kızım vesile oldu diyorum şimdi çok iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Iyi olmana sevindim. Merak ettik seni. Tlefona baska tarayici kur bn de telden giriyorum. Biz de iyiyiz gun sayiyoruz iste burda

Back
X