2015 Şubat Anneleri

QUOTE="esoba, post: 38928250, member: 341682"]Eşime dedim doğum.olmadan sinemaya gidelim.
Ben sinema sevmiyorum sana cd alırım,istersen fenerle yer gösteririm ve mısır patlatırım dedi.
Bende çocuk.buyuyüp kendine bakabilecek yaşa kadar sinemeya tek başına gidersen gerisini sen düşün dedim.

Bu kadar ugrasacagina gotursene sinemaya be eniste :KK66: bu arada en sevdigim resme gelmis gebelik tickerin bayildim

yarabbim.ne meraktir ne acayip bi hasisliktir o. Kacirmak ne ya bi kendilignden akıl edip basbasa birakcaklarna seyirlik oyun sanki :KK43:[/QUOTE]
Ya aklima cinlik gelmedigi icin kitabi yatagin ustunde unutmusum, mevzu o galoba. Ayrica dusunuyorum tamam gercekten kacmak icin yapiyorum diyelim, sanane bundan. Lohusa kadin rahat biraksana

melikecim sen nasilsin, bi ara hastanede yatmsitin demi, maasalalh dogurmadin demiii : )
benim bu ara beynim için karman çorman kim napti aklimda tutamiyorum : ((((
Cnm ben kasim ayindan beri belli araliklarla yattim hastanedeydim genellikle bebegim cok asagidaydi ve surekli dogum tehlikesi yasiodum en son doktor artik ilac veremem bunyen kaldirma dedi cunku 2 bucuk ayda 8 kilo verdim ellerim cok uyusuo mesela yemek yerken catali falan tutamiorum bazen telefon düşüo elimden ama yeni cikardi beni bebegin durumu pozisyonu suyu kordonu herbisiyi cok ii evdeyim artik dogumu beklicez..

G.resmi mi?
ALLAH seni ne yapmasın.
Benim de resmi olarak sancım yok.
Hatta hemşire.çizgi düz çıkıyor diye geldi karnımı dürtükledi.
İyi bir şey mi bilmiyorum

sen ne zamandir gelmiyorusnki ben seni cok hiç gormedim
Allah koruusn, agzzindan yel alsin deme oyle seyler
bak dogurup dogurup geliyor herkes sende oyle yapican, er yada geç çikaack bebisler içrden :)
Hatırlamıyorum en Son ne zaman geldiğimi üşenmesem bakacağım da işime gelmedi şuan :KK53:

Cnm ben kasim ayindan beri belli araliklarla yattim hastanedeydim genellikle bebegim cok asagidaydi ve surekli dogum tehlikesi yasiodum en son doktor artik ilac veremem bunyen kaldirma dedi cunku 2 bucuk ayda 8 kilo verdim ellerim cok uyusuo mesela yemek yerken catali falan tutamiorum bazen telefon düşüo elimden ama yeni cikardi beni bebegin durumu pozisyonu suyu kordonu herbisiyi cok ii evdeyim artik dogumu beklicez..
dogurda kurtul o zamaan hayirlisiylaa insallah canim
Allah sagliklica kucagina almak nasip etsin, saglikli hayirli evlat olsun insallah
bu kadar emek çekiyoz bunlar buyyunce varyaaaa car carrrr bize cevap verirlerrr:)))))

Nasıl yani bir anda mı oldu hiçbir belirti yok muydu? Allah yardımcın olsun canım yaw.

Ben de belirtisi var mi acaba diye eski mesajlarina baktim ama mesajlarinda belirtilerle ilgili bi se yazmamis.. Tirsiyorum cok yakiniz galiba :(

İster istemez düşünüyorum bi ara çok fazlaydı şimdi o kadar değil kızıma günlük tutuyorum bu yüzden
Bende bi ara su savas muhabbetlerinde kocami askere alacaklar yeniden bebegini gormeden sehit olacak die takmistim oyle boyle takmak deil ama kesin oyle olacak die dusunuodum bebegim babasiz kalacak :( Allahtan atlattim dusunmemeye calis biliosun boyle seyler hem bebisine hemde sana cok zarar verio:((

Bu kadar ugrasacagina gotursene sinemaya be eniste :KK66: bu arada en sevdigim resme gelmis gebelik tickerin bayildim

yarabbim.ne meraktir ne acayip bi hasisliktir o. Kacirmak ne ya bi kendilignden akıl edip basbasa birakcaklarna seyirlik oyun sanki :KK43:
Ya aklima cinlik gelmedigi icin kitabi yatagin ustunde unutmusum, mevzu o galoba. Ayrica dusunuyorum tamam gercekten kacmak icin yapiyorum diyelim, sanane bundan. Lohusa kadin rahat biraksana[/QUOTE]
Ben bu yazıdan bir şey anlamadımya

dogurda kurtul o zamaan hayirlisiylaa insallah canim
Allah sagliklica kucagina almak nasip etsin, saglikli hayirli evlat olsun insallah
bu kadar emek çekiyoz bunlar buyyunce varyaaaa car carrrr bize cevap verirlerrr:)))))
ya aslinda artik dogsa dogururum benim oglam 25.hafta basladi dogmaya :) Allaha sukur atlattik o kötü gunleri.. etlerini yolarim anneye carlanmaz :)) valla anneme kizsamda kiymetini anliorum bide ben cok cadiymisim hamilleligim boyunca dua ettim herseyi benzesinde huyu benzemesin die çünkü hala cok huysuz aksi biriyim :))

Bende bi ara su savas muhabbetlerinde kocami askere alacaklar yeniden bebegini gormeden sehit olacak die takmistim oyle boyle takmak deil ama kesin oyle olacak die dusunuodum bebegim babasiz kalacak :KK43: Allahtan atlattim dusunmemeye calis biliosun boyle seyler hem bebisine hemde sana cok zarar verio:KK43:(
Ben normalde de çok duygusal biriyim zaten iştende çıkmıştım ilk ayımda kafa boş olunca türlü türlü şeyler düşünüyor tabi insan

G.resmi mi?
ALLAH seni ne yapmasın.
Benim de resmi olarak sancım yok.
Hatta hemşire.çizgi düz çıkıyor diye geldi karnımı dürtükledi.
İyi bir şey mi bilmiyorum
hahahah he gayri resmiii napayim doktor NST ye sokmuyorrr anacim
bende oyle takiliyorumm kendi kendimeee sancilarimlaaa
siddetli olsa giderim acile dakak durmam daa eften puften durtuyor iste sagdan soldann ..

Kızlar benim doktorda hiç nst ye bağlamadı. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var. Sonrada ayın 2'sinde doğum var zaten. Bide benim 12 şubat gösteriyo, dr öyle söylüyo ama ultrasonda 20 şubat diyo doğum tarihi için. Anlamadım.

amaninn sizin her dr muayenesi servetmis kiz esobaa:KK57:
Ne yapalım burda yaşamak zor. Para kazan ve zorunlu ihtiyaçlarını karşıla,fatura öde.hayatta kalmak için çalışıyoruz resmen.
Yaşamak için ne zaman kalıyor ne para.
eğitim,sağlık hep parayla. Bağkur ödemesi aylık 412 tl falan 150 de hastane işte.

Back
X