2015 Şubat Anneleri

Çok şaşırdım.MaRaL dalga geçmiş sandım.

eczane çalışırken başıma böyle bir olay gelmişti
o zamanlar progestan sadece ağızdan alınıyordu fitil olarak kullanıldığına ve etkili olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmemişti henüz
bir gece nöbetçiyim adamın biri geldi
fakültede profesör eşine progestan yazmış fakat vajinal kullanması gerektiğini söylemiş
adam ısrarla fitil olacak diyor biz inatlaşıyoruz o fitil değil yutulur sakın fitil olarak koymayın diye
adam profesör verdi diyor biz içini açıp okuyoruz adama
çünkü mümessili bize böyle bir bilgi vermemişti
adamla alay bile ettik gidince
ama ertesi gün öğrendikki gerçekten bazı doktorlar fitil olarak veriyormuş
ağızdan alınan bir ilacın fitil olabileceğini gördükten sonra tansiyon hapının erken doğumu engellemesine şaşırmıyorum artık

aman olmasin yaws, dogurmayin ben napical burda tek basima
bize senle yariscakdik demi kim sonra dogurcak diye:KK53:
e benimkilerde geç geliyor napcazzz , dun bi arkadas ayni durumda deilsin, simdi çocuklarin okulu vs diye daha çok hareket ediyorsun daha erken gelebilir dedi yani 40 haftadan erken , hakli olabilir

ben daha bugun yikadim bebegin kiyafetlerini, astim kurusun ustuluycem
pazartesiye falan çantam hazir olur herhalde oda utulemeye usenmezsem, utuleyemezsem bekler valla napiyim
gecen gun esim yatagi kuruyummu dedim , gerek yok ben hastanedeyken yaparsin dedim, benim kadar uyusugunuz yok herhalde :KK45::KK45::KK45::KK45:

Sormustum Dr a benim 2 çocuk daha var.gece gündüz hareket halindeyim erken gelir mi diye.o zaman köydekilerin hepsinin erken gelmesi gerekiyor dedi..çoğu 40 bekliyor dedi.
Ben de simdi bebek eşyalarını yikiyorum.çantamı hazırladım.yine yapmazdim da biri 23 inden sonra soğuklar geri geliyor yazmıştı.bizim ev sobalı.soba olunca diğer odalar daha soğuk geliyor.usitmim diye dolanmiyorum pek.hava iyiyken halledeyim dedim.
yani eviniz iyi ısıniyorsa tulum cok da sart değil sanki ya da ben küçük donemde kullanmadim kulanan görmedim ondan gereksz geliyor belki bilemiyorum. Benim onceki evde isınma iyi olmamasna ragmen klima ile isiniyorduk bi penye battaniye uzerine ince triko tipli battaniyeye sariyordum hafif gevsek sekilde. Minnak kuzuyken tepismiyolae yetiyordu. Hareketlendi mi de beli acilmayacak sekilde normal tulum giydiriyordum usutmeyecek gibi uzerine de kollarinim altindan örtüyordum kenarlarıni da belinin yanina hafif cevrip sıkıstiriodum açamıyordu. Deneye yanila bulcaksiniz hepiniz bebişinz için en dogruyu:KK66:

Klimayla ısıtmada elektrik tüketimi nasıl oluyor.çok geliyor mu fatura.

Canim bak üstte solda olan koyu pembe kisma alt acma diyoz biz oraya alt acma minderi koyup bakim yaparken kullniyorsun ya da benm gibi onu cikarip kullnmiyorsun bile:)
Asagida yanlardan bezige asili duran bi ara kat var hamak gibi asma kat. Onun icine ince silte yataklar oluyor ya da tercihen pamuk yun yatak koyan oluyor ilk zamanlarinda orda uyuyolar emzrme icin egilip almasi kolay nisbeten yuksek orasi. Buyuyup hareketlndkce o asma kat cikiyor en altta yatagin dibine doğru ortopedik yatagi koyuyon uzun süre de onda yaticaklar zaten

Eklentiler

• images-1.webp
    images-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 66
simdi bunun nersini kastediyorsun sen cimcime ? tullu bi yer var ortada orayimi diyorsun en ustumu ?

en üstteki beyazı kastediyorum o_O
arkadaşlarımın resimleri var ama yollayamam buradan
demek heryerde farklı oluyor diyesim geldi
ama sizin karşınızda gerçekten deli olduğumu hissettim bende :63::KK48:

Sormustum Dr a benim 2 çocuk daha var.gece gündüz hareket halindeyim erken gelir mi diye.o zaman köydekilerin hepsinin erken gelmesi gerekiyor dedi..çoğu 40 bekliyor dedi.
Ben de simdi bebek eşyalarını yikiyorum.çantamı hazırladım.yine yapmazdim da biri 23 inden sonra soğuklar geri geliyor yazmıştı.bizim ev sobalı.soba olunca diğer odalar daha soğuk geliyor.usitmim diye dolanmiyorum pek.hava iyiyken halledeyim dedim.
e mantikli dr un dusunceside
ilk çocukdada bile oturmuyorki koydekiler : )))

benim utulemem lazim simdi bakalim ne zaman utulerim Allah bilir :)))

Klimayla ısıtmada elektrik tüketimi nasıl oluyor.çok geliyor mu fatura.

Oo hem nasil geliyor ayda 400 minimum elektrik oduyorduk o zaman. Gece gunduz oldugumz odada klima aciyorduk evin yalıtımıda kotuydu randimanli olmuyordu. Soba isinden de ben cakmiyordum mecbur oduyorduk dunya para. Smdiki evimde doğalgaz var şükür

Boşver sateni bikere icin degmez kullnmiycan bisey. Onun yerine normalde yatak ortusu olarak kullnblcegin sade ama sik örtüler var acik renk al gayet hos durur sonra da kullnrsn. Ceyizinde pike takimin varsa alma hatta onu ser bahaneyle
Nevresim takımı aldım ben ama hiç kullanmadığım çeyizden öyle şeyler var. Dantel değil ama hem modern hem şık da yatamam ben öyle yatakta zaten

eczane çalışırken başıma böyle bir olay gelmişti
o zamanlar progestan sadece ağızdan alınıyordu fitil olarak kullanıldığına ve etkili olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmemişti henüz
bir gece nöbetçiyim adamın biri geldi
fakültede profesör eşine progestan yazmış fakat vajinal kullanması gerektiğini söylemiş
adam ısrarla fitil olacak diyor biz inatlaşıyoruz o fitil değil yutulur sakın fitil olarak koymayın diye
adam profesör verdi diyor biz içini açıp okuyoruz adama
çünkü mümessili bize böyle bir bilgi vermemişti
adamla alay bile ettik gidince
ama ertesi gün öğrendikki gerçekten bazı doktorlar fitil olarak veriyormuş
ağızdan alınan bir ilacın fitil olabileceğini gördükten sonra tansiyon hapının erken doğumu engellemesine şaşırmıyorum artık
oo baya bni degisk mis senin ilaç :)
ben kizimda kullandim ondan biliyorum
o yuzden çogu kimsede çarpinti yapiyor zaten bu nidilat

Oo hem nasil geliyor ayda 400 minimum elektrik oduyorduk o zaman. Gece gunduz oldugumz odada klima aciyorduk evin yalıtımıda kotuydu randimanli olmuyordu. Soba isinden de ben cakmiyordum mecbur oduyorduk dunya para. Smdiki evimde doğalgaz var şükür
Benim geçen ay doğalgaz 200 idi bebek olunca en az 500 öderim. Evimde sıcak oluyor sözde.

Benim geçen ay doğalgaz 200 idi bebek olunca en az 500 öderim. Evimde sıcak oluyor sözde.
HAYDAA evlerin sicakliginimi arttiracaz bebek olunca
ama doktorlar onermiyor çok sicagi, ben kizimda sormustum hastanedeki dr a 18 derece demisti, o derecede bende usuurm diye dinlemedim tabide : )) benim ev 21 derece su an arttirmam yani iyi boyle

arada gormedim arkadasim ne sormustun ?

Merhaba kızlar..
bende 37. haftadayım.. iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı.. dün doktora gittim nst ye girdim kalp atışları suyu herşeyi normal çıktı ama nst de kendi kalp sesine o karna yapıştırdıkları toplara tepki veren çocuk nst de bile 2, 3 kere hareket etti.. doktor herşey normal görünüyor ama bilinmeyen bişey de olabilir göremediğimiz pazar günü de dinle eğer azsa hareketleri pazartesi alalım istersen dedi.. hareketleri bu kadar azalan var mı? arada bir kıpırdıyo ama küçük hafif hareketler.. içim rahat edemiyor..

En sevmediğim şey. Bebeğin her şeyini yıkadım ama kendimin yıkamam.
Ben bulduğum merdivene,çimene oturan biriyim. Pis olsun birazcık
Ama şimdi takıntı oldu bebek değecek düşüncesi ile yıkamaya başladım

Ben de sevmiyorum aslinda.ama cherishin dediği gibi boyle pis görünce çok tiksiniyorum.ben de oğlumdan sonra böyle oldum eskiden bu kadar değildim.yikamasam içime sinmiyor rahat edemiyorum.

Merhaba kızlar..
bende 37. haftadayım.. iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı.. dün doktora gittim nst ye girdim kalp atışları suyu herşeyi normal çıktı ama nst de kendi kalp sesine o karna yapıştırdıkları toplara tepki veren çocuk nst de bile 2, 3 kere hareket etti.. doktor herşey normal görünüyor ama bilinmeyen bişey de olabilir göremediğimiz pazar günü de dinle eğer azsa hareketleri pazartesi alalım istersen dedi.. hareketleri bu kadar azalan var mı? arada bir kıpırdıyo ama küçük hafif hareketler.. içim rahat edemiyor..
bizim hareketler gecen haftaya gore az sanki ama oncesinde çok asiriydi , simdi biraz sakinledi diyelim
bebekde bi sorun gormediyse dr ben olsam beklerdim, sezeryan olacagin kesinmi ? tekme ler guçsuzlendi diyemi alicak sadece beebgi dr
ne kadar dursa içinde kâr

Merhaba kızlar..

Merhabalar canım hoşgeldin aramiza. Senle gunlerimiz yakın sayılır nedense benim bebegimin de hareketleri azaldı gün içinde,ama gece de gün boyu hareket etmediği kadar etti desem yeridir.benim de kafam karıştı.benim bebeğim makat gelisi duruyordu en son sağdan soldan kastirmalar filan yaptı dönüyor belki de dedim dun aksam... Bak bugün yine çok fazla hareket yok.en son perşembe gittim doktora herşeyi normaldi.ana o zaman hareketlerinde yavaşlama yoktu.pazartesi yani yarin tekrardan randevum var.ben de doktorumla bi Konuşayım bakalim.

Back
X