2015 Şubat Anneleri

Hava o kadar güzel ki sahil kenarında yürümek istiyorum ama kocam beyfendi araba yıkıyor sinir oldum

doğru söylüyosun.. işte içerde ne kadar kalsa kardır derler ya doktorlar.. elimden geldiğince tutmak istiyorum.. bakalım Allah hayırlısını versin.. yarın telefonla konuşucaz tekrar doktorla.. çarşamba randevum var

Nasıl yani park yatağın alt açma ünitesinde mi yatıcakmış bebişler?

Aman aman hepimiz cikocuymusuz. Esim dr.a sikayet etti cok cikolata yemekten cok kilo alir mi diye. Dr da yesiklerimizin tadi bebege de gidiyor diye geyik yapti. O cok aci yemis hamilelikte :) ne guzel bizim bebekler yesin cikolatayi mutlu olsnlar

Aman aman hepimiz cikocuymusuz. Esim dr.a sikayet etti cok cikolata yemekten cok kilo alir mi diye. Dr da yesiklerimizin tadi bebege de gidiyor diye geyik yapti. O cok aci yemis hamilelikte :) ne guzel bizim bebekler yesin cikolatayi mutlu olsnlar
Ben hep acı seviyorum ondan benimki bazen psikopata bağlıyor

Boşver sateni bikere icin degmez kullnmiycan bisey. Onun yerine normalde yatak ortusu olarak kullnblcegin sade ama sik örtüler var acik renk al gayet hos durur sonra da kullnrsn. Ceyizinde pike takimin varsa alma hatta onu ser bahaneyle

Çeyizde birsürü şey var da bir de sandık mı deşicez şimdi uff hiç aklıma gelmedi. Bir nevresim Takım'ı alsam diyorum ama satenli Süslü şeyler vardı annem sorucaktır onlar nerede diye. Neyse ben de bir düşüneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…