Pitpit duyan arkadaşlara gozunuzaydin. Az kaldi arkadaşlar biraz daha sabir. Bugün bende sürünme modundayim. Ogur ogur sabahtan beri TV karsisinda kaç kere uyudum bilmem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cici anneler,
bir şey sormak istiyorum.
bebişleriniz için hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız? cinsiyeti belli olur olmaz mı yoksa 6-7 aylıkken falan mı?
(sata göre 9+6 günlük olmam gerekiyor)
salı günü devlet hastanesine gittim bebek 9+2 günlük dedi yani o zaman 3 gün gerideydim
bugünde özel hastaneye gittim bu da 9 haftalık diyor 9+4 gün olması gerekiyordu.
kısaca salı gününe göre 9+4 olması gerekirken bu 9 diyor.
canım sıkıldı bu şekilde olan var mı cihazlara ya da ölçüme göre değişir mi? geri gidebilir mi gelişimi merak ettim.
cici anneler,
bebişleriniz için hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız? cinsiyeti belli olur olmaz mı yoksa 6-7 aylıkken falan mı?
cici anneler,
cici anneler,
cici anneler,
Evet ilk benim
Benim TSH 6,12 diye levotiron verildi
Ara ara ölçülecek
Boğaz ultrasonumda da 21mm lenf nodu var ? Henüz endokrinolojiye gitmedim gidince göstereceğim
Şükür iyi gidiyor ama net bişey denilse tiroidimle ilgili rahatlayacağım :26:
Ya ben bir hevesle hoşuma giden birşey aldım hem erkek hem kız için olan Üzerinde benim babam bir başka yazıyor altı üstü 5 tl verdim valide hanım bunlar için çok erken dedi bozdu moralimi
Ya ben bir hevesle hoşuma giden birşey aldım hem erkek hem kız için olan Üzerinde benim babam bir başka yazıyor altı üstü 5 tl verdim valide hanım bunlar için çok erken dedi bozdu moralimi
nodül olayı farklı bişey canım büyük ihtimalle onun için bişey yapılmaz şimdilik. zaten ilaç alırken kendiliğinden de kaybolma ihtimali de var. levotronu düzenli iç bebiş için de alman gerekecek dozunu artırarak gidersin büyük ihtimalle. ayda bir kontrole gidip dozu takip etsen iyi olur.
Bi de doktor mevzusunu ne yapıyorsunuz
Ben ilk gittiğim doktordan memnun değildim
Ödümü patlattı ticari amaçla bi dünya tahlil yazdı
Başka doktora gittim, kan ilacı yazdılar sadece
Selam kızlaaarrr. Umarım herkes iyidir. Bende alerjik rinit var ve buna bağlı olarak parfüm baharat deterjan vb. Kokulardan başım ağrıyor ve ilaçsız geçmez. 8+3 üm bugün ve dünden beri başım çok ağrıyor beynim sallanıyor sanki kafatasımın içinde. Dün baharatçının önünden geçtim o baharat tozu ve kokuları beni mahvettiaranızda hiç baş ağrısı için ilaç kullanan oldu mu canlar ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya o pıtpıtlar gercekten cok guzel. ben ılk hamıle oldugumu anca duyunca hıssedebıldım. ayın 25 ınde randevum var. o gun gelsede gıtsem yıne duysam gorsem bebbısımı dıyorum ama zaman gecmıyo bır turlu
Selam kızlaaarrr. Umarım herkes iyidir. Bende alerjik rinit var ve buna bağlı olarak parfüm baharat deterjan vb. Kokulardan başım ağrıyor ve ilaçsız geçmez. 8+3 üm bugün ve dünden beri başım çok ağrıyor beynim sallanıyor sanki kafatasımın içinde. Dün baharatçının önünden geçtim o baharat tozu ve kokuları beni mahvettiaranızda hiç baş ağrısı için ilaç kullanan oldu mu canlar ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ilk benim
benim tsh 6,12 diye levotiron verildi
ara ara ölçülecek
boğaz ultrasonumda da 21mm lenf nodu var ? Henüz endokrinolojiye gitmedim gidince göstereceğim
şükür iyi gidiyor ama net bişey denilse tiroidimle ilgili rahatlayacağım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?