genelde ilk aylarda kapsamlı bir test isteniyor canım ne var ne yok ne eksik diye. senin dr bunun haricinde başka bir test mi istedi?
cnm bende de var 3aydır hap kullanıyorum ilk öğrendiğimde tsh 35 ti sonra 0,06 ya düştü sonra 15 e çıktı ve şükür şimdi 3,5 normale döndü bende levotiron kullanıyorum :) ilk öğrendiğimde bende çok üzüldüm ama düzeldi hem senin çok fazla da değil sıkıntı yapma belki hapa bile gerek kalmaz ilerde :) bnm hapı bırakmak gibi bir ihtimalim bile yok malesef
değmez olurmuu gani gani değer ama ben bildiğiin yasamıyorum sürünüorummmm
Ben herşey için ilaç kullanıyorum
Folic, tiorid, demir
Bi onu kullanmıyomuşum sanırım
Geçmiş olsun
Anti tpo ve tg de yüksek benim
Hadi bunlar ilaçla düşse bile
Boğaz ultrasonum da 21mm lenf nodu görüldü :26:
aaa. ayıp ama. kayınvalidene ne oluyormuş canım. erkense erken. heves edip küçük bişey almışsın. ne diye moral bozarlar anlamam. allah giydirmeye nasip etsin canım.
kullanmam gerkmedi canım ama ilk kontrolde dr gerekirse parol ve minoset alabileceğimi söylemişti. onlar hafif diye sanırım.
Bence buda çok güzel... Bi düşünsene bu gerçek ve sen bunu yaşıyorsun inan bana hepimizin hali senden pek farksız değil dediğim gibi değmezmi :) şimdi bu yaşadıklarımızla mutlu olup keyfine varma zamanı....
Kapsamlısı ilk gittiğimde yapıldı zaten
Tiroid ve kansızlık orda belliydi
Bir çok aynı başlığı yeniden istedi
Ona göre demir yazarım dedi
Özel bi hastaneydi ve baya pahalı hesap çıktı
Bende durumum vahim sanmıştım
Başka özele gittim o güne boş randevu kalmamış
Ve işe dönmem lazımdı
İşe döndüm ve işyerinin yakınındaki devlet hastanesinden randevu aldım
O tahlillerime bakıp bana direk kan ilacı yazdı doktor
Bazı şeylerin ticari olduğunu düşünüyorum
Bi de tiroidimin araştırılması için endokrin uzmanı şart, o da burada mevcut.
İkisine birden burdaki araştırma hastanesine giderim
Doğumu özelde yaparım diyorum nasipse ?
hangi valide kayınvalidemiyoksa annemi
Amin canım sorma beni o konuda çok üzüyorlar kendileri hep özel hastaneye giderler ben gidince niye gidiyor oluyorum bugünde eşim çanta aldı pahalı biraz o ömrümde o kadar para vermemişmiş çantaya halbuki sürekli birşeyler alırlar artık kıyafetlerini ayakkabılarını dolaplar almıyor kendi söylüyor sorsan hiçbirşey almıyorum diyor bana neden böyle yapıyorlar bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman boşver ya ne kafana takıyosunBenim de arkadaşlarım ve eşim almış bi iki parça bi şe. İnsan ayrı bi mutlu oluyo.. Önemli olan bizim iyi hissetmemiz canım, al gözüne çarpan şeyleri
Canım folic asit hepimiz nerdeyse kullanıyoruz o bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekli bir hap. Tiroid bende hamilelikten öncede vardı şuanda aynı ilacıma devam ediyorum bebeğin tiroid gelişimi için önce seninkinin düzelmesi lazım hap şart korkma bir zararı yok bebeğe :) kan ilacı da normal. Sen de çoğumuz gibisin yani tatlım endişelenme :) geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim ayrıca ve hoşgeldin aramıza sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almanı dilerim :)
benimde var lenfim cnm zaten onu farkettim ve öyle gittim doktora ama şuan küçüldü hissetmiyorum şükür olsun. tiroid genetikmiş ailende de varmı bnm aliden geliyo
Bu gün olayını iki kez üstüste aynı yakalamaları bence mucize zatenkıpır kıpır bebişlerimizin boyunu ölçüp gün veriyorlar. hani ultrason resimlerinde görmüşsünüzdür bi çizgi var onu baştan popoya tutup bi sayı buluyorlar o da otomatik hafta ve güne dönüşüyor. 1 mm fark etme belki 1-2 gün oynuyor. kafana takacağın en son şey olsun
birde ben bugün sağlık ocağına gittim kayıt için, ebe çok tatlıydı dedi lütfen sinirden stresten uzak durmaya çalış, bebeğin doğduktan sonraki uyuması ağlaması bile buna bağlı oluyor. çok mantıklı geldi bana, hani hep deriz ya şunun çocuğu hiç ağlamıyor, şunun ki ağlıyor. genetik ve başka durumlar da etkilidir muhakkak, ama yinede küçük e olsa böyle bi ihtimal varsa bence evhamdan stresten uzak durmaya değer değil mi kızlar?
Amin canım sorma beni o konuda çok üzüyorlar kendileri hep özel hastaneye giderler ben gidince niye gidiyor oluyorum bugünde eşim çanta aldı pahalı biraz o ömrümde o kadar para vermemişmiş çantaya halbuki sürekli birşeyler alırlar artık kıyafetlerini ayakkabılarını dolaplar almıyor kendi söylüyor sorsan hiçbirşey almıyorum diyor bana neden böyle yapıyorlar bilmem
iyi etmişsin niye boşu boşuna para veresin ki.. ama endokrini ihmal etme o mühim. normalde 6 ayda bir kontrole gitsen yetiyor ama hamilelikte ayda bir.. bebişe de lazım bişey çünkü içtiğimiz eksik kalmaması gerek.
bu arada şimdi fark ettim beklenen doğum tarihlerimzi aynı. sen kalp atışını duydun mu?
Ama boğaz ultrasonumda da 21mm lenf nodu çıktı ? Büyük yani
Amin hep beraber inşallah
Doğumdan sonra da yazışmak dileğiyle
Ne kadardı senin
Benim 21 mm yazıyo, haftaya endokrine göstereceğim inşallah
Evet ablamlarda da var maalesef
İlaçla kontrol altına alacaklar canım onu ama iyi bir endokrin uzmanı bulmanı tavsiye ederim üstün körü bakılmasın
Evet öyleymiş
Ben hastaneleri pek svemem ve çalışıyorum
Özele gideyim hemen çıkayım dedim ama söğüşlemeye çalıştılar
Devlet ne lazımsa onu istiyo ve güveniyo insan
Haklısın artık hep takipte olmam lazım..
Evet duyduk çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?