2015 Şubat Anneleri

O riski göze alamıyorum ki kuzu şu son anlarda dişimi sıkıp oturcam...çok geçmiş olsun canm benm..tırnak çekimi zor bi işlem zannetmiyorum sağlık ocağında yapsınlar..hastanede uyuşturarak yaparlar sanırım..ama çok kötü değilse sar uzamasını bekle canım el tırnağı çbuk uzar..Allah yardımcımız olsun

Ben yatırdım kiz niye günah olsun.asma katın zeminiyle birebir ayni benim ki.ici ince sunger,battaniyeyi de koydun mu bildiğin yatak oluyor.zaten ilk hafta ayağa kalkana kadar yatırdım.sariliktan dolayı pimpiriklendi gim için sürekli bakması kolay oluyordu.şimdiki besiklerin mi çok dandik alt açma unitesi ki tepki cok oldu anlamadım.

Israrcı veli ol canım çocuğun okula adapte olması çol önemli şimdiden.

Reactions: ydm
Saat 14e kadar diye hatirliyorum. Ben bi kere denedim az cikiyo. Dene sen de.
ben 3 yildir uyguluyorum. Bacaklarda alacak tuy bulamiyor kuafor. Ozel bolge de azaldi baya ama orasi gec etkileniyor

Yatak ortopedik olsun biraz da kalın olsun istemiştim canım yataşta ve işbirde o ölçülerde yatak yok. Kraftın kendi yatağı 5 cm o da çok ince gibi ama diğer yataklardan bulamazsam ondan alıcam artık.
o ince yatak asma kat icin yetiyor. Alt kata indirince de altina kalin sunger aldik. Park yatak olcusinde yayli yatak fln yoktu simdi cikmistir. Belki

Ablalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.

Gecmis olsun canim. Kuvoz dogmadan belli olmaz ki. Burda doguran kizlarin bebekleri girmedi kuvoze 2500 ustu. Yat dr ne diyorsa yap. Bekler ins az daha

pirelideve canim korkuyu tasayi birak dinlenmeye odaklan. Gecen hafta ben de yasadim aynini serumla magnezyum ve dinlnmeyle duzene girdi şimdilik en azından bi hafta daha geçirmiş olduk senin de biraz daha vakit kazanman olasıdır insallah yeterki yorma kendini. O zaman benimki de tam 2840gr idi kuvez ihtimali bahsedildi sonra ebem kilosunu öğrenince kuvez icin cok da riskli sınırda degilmis iyi dedi. Ki bak burda maşallah subhanallah hashandenin pasasi daha minnak doğmasına rağmen masallahi var bu biraz da takdir kiloya haftaya değil bebegin o anki durumuna bagli sanirim. Hayırlısi icin dua et inşallah biraz daha bekler icini karartmamaya çalış istirahat et

Yatıcam canım kalkmıycam bu hafta. Akıllamdım artık twmizliğe elimi sürmiycem. Dua edin bana ve bebeğime nolur.

Yorgunluk tetiklemis demislerdi bana da hem hazirlik telasi hem uzun yol sonrasinda bi korkuttu bizi de cimcimem ara ara kasilma ve bıçak batmasi gibi agrim belde hafif sancim oluyor benim de ama dinlenince daha iyi gibi hersey inşallah senin de öyle olacak canm

Kuveze bebegin akcigerleri gelismisse almazlar aslinda kilo ve haftayla pek alakasi olmaz bana 2 kiloyu gecsin eger akciger gelisimini tamamlamissa kuveze alinmaz demisti ama ben haftalarca o kortizonlu ignelerden oldum bebegim en son 2800du ve eve yollarken artik dogumu beklicez tehlikeb simdilik yok ama dikkatli ol akciger gelisiminin tamamlandigi tahmim ediorum yani simdi dogsa bile buyuk ihtimalle ertesi gun eve cikarsin demisti.. hemen felaket tellali gibi kotu seylerden bahsedip anneyi neden strese sokuolarsa belki dogacak ve kendi kendine nefesini alip verecek ve zorluk yasamayacak.. gaddar doktorlar ve ebelerden nefret ediorum benim doktorum pamuk gibi once bi kotu durumu atlattirtiio sonra anlatio dahada uzmuo insani benim ilk hastaneye yattigimda gaddar sekreter odaya gittim kontrole bekliorim herseyi anlatmisti nasi kotu olmustum.. olumlu seyler dusun olumlu seyler olsun bak ben ilk 25.haftada yasadim bu korkuyu onumde koca 15 hafta vardi kendine dikkat et azcik sik disini yeter

OTE="serefraz85, post: 38943160, member: 605320"]Yorgunluk tetiklemis demislerdi bana da hem hazirlik telasi hem uzun yol sonrasinda bi korkuttu bizi de cimcimem ara ara kasilma ve bıçak batmasi gibi agrim belde hafif sancim oluyor benim de ama dinlenince daha iyi gibi hersey inşallah senin de öyle olacak canm[/QUOTE]
İnşallah canım çok sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…