- 12 Ocak 2014
- 4.077
- 3.300
- 448
4 yaş sınıfındaydı.Ogrenci kac yasindaydi tam olarak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yaş sınıfındaydı.Ogrenci kac yasindaydi tam olarak ?
O riski göze alamıyorum ki kuzu şu son anlarda dişimi sıkıp oturcam...çok geçmiş olsun canm benm..tırnak çekimi zor bi işlem zannetmiyorum sağlık ocağında yapsınlar..hastanede uyuşturarak yaparlar sanırım..ama çok kötü değilse sar uzamasını bekle canım el tırnağı çbuk uzar..Allah yardımcımız olsunCanım çok geçmiş olsun çelik yelek giydirip cekebiliyorar aslında röntgen.ben de yemekten sonra çok kırıntı oldu mutfağı bi supureyim dedim elim süpürgenin demir kısmına çarptı bas parmagimin tirnagi ortadan kirildi ve kanadı acayip
Simdi o tırnak kesilmez de yarin sağlık ocağına gitsem tirnagimi çekerler mi acaba komple?
Ben yatırdım kiz niye günah olsun.asma katın zeminiyle birebir ayni benim ki.ici ince sunger,battaniyeyi de koydun mu bildiğin yatak oluyor.zaten ilk hafta ayağa kalkana kadar yatırdım.sariliktan dolayı pimpiriklendi gim için sürekli bakması kolay oluyordu.şimdiki besiklerin mi çok dandik alt açma unitesi ki tepki cok oldu anlamadım.valla canım benım..ben ne orda bebek yatırıldığını gordum ne de o zımbırtının doğru duzgun kullanıldığını..bıldıgın karton gıbı bırsey günah bebek orda yatarmı..hala saskınlıklardayım vallahı..
son zamanlarda azalmasının normal olduğu soylenıyor..ama benım oğlan aşırı derecede hareketlı ne gece ne gunduz nerdeyse kımıldamadığı an yok.. bende benmkının normal olmadığı dusuncesını taşıyorum yerlı yersız..
adam böyle alıştırılmış hayatım..ılk evlendıgımızde ınanılmaz sasırdım..sofradan kv mı 50 kere kaldırır..su ıcecek mesela benım bardağımı getırın der..farazı bır bardak gelmısse kendısının dedıgı olana kadar ınsanın beynını yer.bır lokantanın onunden geçerken bı yemek gorur eve gelır ondan yapın der tutarsa ne ala bıde yapılan yemek ıstedıgı gıbı olmazsa onune gelene anlatır..hal böyleyken gecen sene kanser olduğu ortaya cıkıpta mıdesı komple alınınca sımdı +100 kat daha nazlanır oldu..dun içine duse duse yedıgı seyden bugun nefret edıyormus..esım sofrada oyle ısrar edıyorkı sundan ye baba bundan ye baba adam yok dıyor yemıcem ama kendısıne ısrar da edılsın ıstıyor..esıme kızdım bende yahu yerse aha önünde burası elın evı degılkı nıye yalvarıyorsun?adam ben oyle dıyınce bozuldu cunku benden de aynı muameleyı gormeyı umuyor.ama ben anama babama bıle yapmam bunu kı böyle gormedım de..
esım babası alınacak dıye dıyemıyor bısey ama ben soyledım geldıgınde dr dınleneceksın ayakta durmayacaksın yatacaksın dedı dedım,Allahı var kapı çalsa kendı bakıyor,canı bırsey ıstese kalkıp kendı alıyor cok zaman..ama 2 saatte bır yemek yedıgı ıcın (ve sureklı degısık degısık seyler ıstedıgı ıcın)ben ne mutfaktan cıkabılıyorum,ne oturabılıyorum,nede bulasıga yetısebılıyorum..
neysee hamdolsunkı yakın degılız dıye se kendı mı avutuyorum
Israrcı veli ol canım çocuğun okula adapte olması çol önemli şimdiden.Gulen yuzu denedik. Haftalik odul yontemini denedik. Gunluk odul denedik. Odullerden mahrum kalmayi denedik....ogtetmeni okulda keyifli oldugunu soyluyor, fotolardan da oyle gorunuyor ama giderkenk yarim saat tam bir kabus. Ogretmen biri olarak da ogretmenine cocuguma saril, ona fazla ilgi goster diyemiyorum. Sikintilarimi sik sik dile getiriyorum, kendisinin akil etmesini bekliyorum...3 gun once artik dayanamadim dedim ki yildiz istiyormus, tamam dedi ama unutmus. Buna da ayrica kızıyorum, benim icin bu kadar onemli olmasa zaten soylemiyecegimi anlamasi lazim, kac aydir ilk defa soyledim...
ben 3 yildir uyguluyorum. Bacaklarda alacak tuy bulamiyor kuafor. Ozel bolge de azaldi baya ama orasi gec etkileniyorSaat 14e kadar diye hatirliyorum. Ben bi kere denedim az cikiyo. Dene sen de.
o ince yatak asma kat icin yetiyor. Alt kata indirince de altina kalin sunger aldik. Park yatak olcusinde yayli yatak fln yoktu simdi cikmistir. BelkiYatak ortopedik olsun biraz da kalın olsun istemiştim canım yataşta ve işbirde o ölçülerde yatak yok. Kraftın kendi yatağı 5 cm o da çok ince gibi ama diğer yataklardan bulamazsam ondan alıcam artık.
Aynalarla yapicam.bilmem ki. zamanla uzadikca duzelmez mi. zor is
evet guya ben de yapacaktim bugun. Goremiyorum yaa
Az cikmasi yeter benim icin :))ben 3 yildir uyguluyorum. Bacaklarda alacak tuy bulamiyor kuafor. Ozel bolge de azaldi baya ama orasi gec etkileniyor
o ince yatak asma kat icin yetiyor. Alt kata indirince de altina kalin sunger aldik. Park yatak olcusinde yayli yatak fln yoktu simdi cikmistir. Belki
Banada ince geldi ama ilk etapta ustte kullanilacagi icin cok detayli incelemedim daha sonra alt kata indirecegim zaman kalin olanlarindan alicam bende
Gecmis olsun canim. Kuvoz dogmadan belli olmaz ki. Burda doguran kizlarin bebekleri girmedi kuvoze 2500 ustu. Yat dr ne diyorsa yap. Bekler ins az dahaAblalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.
Hatirladigim kadariyla ilk zamanlar sert bir zeminde yatırmak gerekiyodu
Yatıcam canım kalkmıycam bu hafta. Akıllamdım artık twmizliğe elimi sürmiycem. Dua edin bana ve bebeğime nolur.Gec canim. Kuvoz dogmadan belli olmaz ki. Burda doguran kizlarin bebekleri girmedi kuvoze 2500 ustu. Yat dr ne diyorsa yap. Bekler ins az daha
Yatıcam canım kalkmıycam bu hafta. Akıllamdım artık twmizliğe elimi sürmiycem. Dua edin bana ve bebeğime nolur.
Benim bebegim asagidaydi 25.haftadan beri dogmaya kalkio surekli serum ve igne tedavisi oldum surekli hastanede yattim ama yeni ciktim simdilik iyiyiz dogum beklioruz evimizdeyiz :))Ne sıkıntın var canım senin hastanede misin hâlâ
Kuveze bebegin akcigerleri gelismisse almazlar aslinda kilo ve haftayla pek alakasi olmaz bana 2 kiloyu gecsin eger akciger gelisimini tamamlamissa kuveze alinmaz demisti ama ben haftalarca o kortizonlu ignelerden oldum bebegim en son 2800du ve eve yollarken artik dogumu beklicez tehlikeb simdilik yok ama dikkatli ol akciger gelisiminin tamamlandigi tahmim ediorum yani simdi dogsa bile buyuk ihtimalle ertesi gun eve cikarsin demisti.. hemen felaket tellali gibi kotu seylerden bahsedip anneyi neden strese sokuolarsa belki dogacak ve kendi kendine nefesini alip verecek ve zorluk yasamayacak.. gaddar doktorlar ve ebelerden nefret ediorumAblalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.
Ahahah bendede var o korku :) gobek deligim iice disari cikti ve agrioBu çocuk sanırım Göbek deliğimden çıkacak![]()