Bende ondan aldım.
belkı sancıyla gıdınce alacaktır doğuma..benımkı oyle olucakmıs..
kızıma hamıleyken bır arkadaşımız vardı..hepımızden onceydı doğum tarıhı ..bır turlu doğmadı oglu..en son sancı verıldı gene olmadı sezoya alındı ama o doğurana kadar nerdeyse hepımız dogurmustuk..senı gördükçe o geliyor aklıma :)
oelde doğurdum kızımı,bana vermedıler..dr um ılk muayenede kendı soyledı hasta bezı al ve tak cok rahat ederız dıye..cıdden de oyle oldu..Ben de bakayım onlara. Hastane veriyor diye ilgilenmedim pek ama belki lazım olur.
ben kızımı 39+6 da doğurdum..o aksam annem kızım dedı gelelı 20 gun oldu gıdecem 1 haftaya hala doğurmadın nolcak dedı..oturduğum çekyatta takla attım karnımı tutup doğ artık yoksa bu kadın bızı bırakıp gıdecek dedım sallayarak..ya şaka maka 10 günüm var ama hiç bir belirtim yok :)
tabi o geleceği günü biliyor , demekki daha vakti var ama heyecan yapıyorum bende
gören hala doğurmadınmı diyor
Benimde sezeryan şuan 35+5 teyim 40 haftayı 17 Şubat ta dolduruyor dr 10 şubattan önce almayız dedi 15 gün çok geldi banada iki sezeryan oldum böyle erken alınmadı ????ben daha oncede acıklamıstım sana cnm 21 subat 40 hafta doluyor 37+ 6 da yanı 38 hafta dolmus oluyor subatın 6 sında alınacak sezaryen dogum yanı 21 ıle 6 sı arası 15 gun kı buda sezaryen dogum ıcın cok uygun bır zaman sezrayende 2 hafta oncesınde alınabılır bebek yeterlı buyuklukte ve uzunluktaysa
haa bıde bu doğum oncesı enerjı patlaması yaşanıyor dıyorlarya cıdden doğru..sezo olacaklar ıcın bısey dıyemem ama o gece esım yeter artık yat uyu nasıl hamılesın bı amuda kalkmadığın kaldı demıstı..yatakta hopladım zıpladım dedım bu kızın dogacagı yok..
hergun 5 km yol yurudum..sureklı nar yedım..temızlıgı saymıyorum bıle... açılmayı kolaylaştırsın dıye sureklı çömelme hareketlerı yaptım..ama bıseye yaramadı.. o gece cok ıcten dua ettım galıba
Benimde sezeryan şuan 35+5 teyim 40 haftayı 17 Şubat ta dolduruyor dr 10 şubattan önce almayız dedi 15 gün çok geldi banada iki sezeryan oldum böyle erken alınmadı ????
Tatlım yeni girdim şimdi gördüm kusura bakma , az da almadım aslında 15 kilo aldım canım, teşekkür ederiz teyzesi
nasıl ıcten dua etmeyım.. artık bıkmıştım mıllete doğurmadım dıye anlatmaktan calan telefonlardan..hele de7/24 basımda cır cır konuşup duran anamdan..en tesırlısı bu oldu sanırım.. hepımız bırbırımze edelım en ıysıhahhahah bende henüz enerji patlaması yok
hala çokk miskinim
karnımı alıp yatağa da atsam doğmaz
çok inatçı olucak biliyorum bu kız
ama duan kabul olmuş senin, nasıl içten ettiysen artık :)
benim içinde edermisin acaba
Bilmiyorum ki canım ben hiç kiloya takılmadım, hep yedim açıkçası kısmadan, bir daha bu anları yaşayamayacağımız için öyle olması gerektiğini düşünüyorum.Tabi ki şeker ve tansiyon çıktığında o zaman iş değişiyor dikkat ediyorsun.Amaaannn hepimiz vereceğiz zaten uykusuzluktan, koşturmaktan,emzirmektenMaasallah 15 kilo güzel aslındahem vermesi daha kolay olur.zaten n doğumda yarısı gider
Hayırlı zamanda gelsin inşallah hepsi.Kulaklarını tıka hala doğurmadın mı diyenlere,onlar da laf olsun torba dolsun konuşuyorlar işte.ya şaka maka 10 günüm var ama hiç bir belirtim yok :)
tabi o geleceği günü biliyor , demekki daha vakti var ama heyecan yapıyorum bende
gören hala doğurmadınmı diyor
Ablalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.
Gerçekten enteresan olmuş ama, Rabbim kabul etmiş dualarını resmen.Anneni anlatıyorsun ya arada çok kızıyorum ben böyle annelere,ben kızımı 39+6 da doğurdum..o aksam annem kızım dedı gelelı 20 gun oldu gıdecem 1 haftaya hala doğurmadın nolcak dedı..oturduğum çekyatta takla attım karnımı tutup doğ artık yoksa bu kadın bızı bırakıp gıdecek dedım sallayarak..
sonra dedım Allahım ınsaallahbu gece atraksıyonlu bır doğum hıkayem olur.. o gece hastaneye gıttım ve doğurdum
O riski göze alamıyorum ki kuzu şu son anlarda dişimi sıkıp oturcam...çok geçmiş olsun canm benm..tırnak çekimi zor bi işlem zannetmiyorum sağlık ocağında yapsınlar..hastanede uyuşturarak yaparlar sanırım..ama çok kötü değilse sar uzamasını bekle canım el tırnağı çbuk uzar..Allah yardımcımız olsun
Tatlım çok geçmiş olsun, Allahım korusun seni de bebeğini de.Sende güzel güzel dinlen, iş yapma sakın.Yatıcam canım kalkmıycam bu hafta. Akıllamdım artık twmizliğe elimi sürmiycem. Dua edin bana ve bebeğime nolur.
cnm senn igneyi niye simdiden kesiyo?erken degil mi?Ilginçtir bu isimlerden herhangibiri ilk sayfada yok.
yok yok burdayım ben , doğuramadım hala
şubattaaki herkes doğursun ben sonra doğurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?