2015 Şubat Anneleri

[QU"meLikeee, post: 38943413, member: 65903"]Kuveze bebegin akcigerleri almazlar aslinda kilo ve haftayla pek alakasi olmaz bana 2 kiloyu gecsin eger akciger gelisimini tamamlamissa kuveze alinmaz demisti ama ben haftalarca o kortizonlu ignelerden oldum bebegim en son 2800du ve eve yollarken artik dogumu beklicez tehlikeb simdilik yok ama dikkatli ol akciger gelisiminin tamamlandigi tahmim ediorum yani simdi dogsa bile buyuk ihtimalle ertesi gun eve cikarsin demisti.. hemen felaket tellali gibi kotu seylerden bahsedip anneyi neden strese sokuolarsa belki dogacak ve kendi kendine nefesini alip verecek ve zorluk yasamayacak.. gaddar doktorlar ve ebelerden nefret ediorum benim doktorum pamuk gibi once bi kotu durumu atlattirtiio sonra anlatio dahada uzmuo insani benim ilk hastaneye yattigimda gaddar sekreter odaya gittim kontrole bekliorim herseyi anlatmisti nasi kotu olmustum.. olumlu seyler dusun olumlu seyler olsun bak ben ilk 25.haftada yasadim bu korkuyu onumde koca 15 hafta vardi kendine dikkat et azcik sik disini yeter [/QUOTE]
Bu iğne 4-5 hafta yarar dedi. Zaten en fazla 4 hafta var yani. Felaket tellalı dediğin doğru. Küvöz lafını duymak beni üzmeye yetti bile. Çok korktum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inş.

selam kızlar okuyorum ama yazamıorum maalesef... doguranlar oldu gozumuz aydın. cımcımeenın hap ıhtıyacı olmus sanırım yarın aksuaksunun yanına ugrıcam ben hapı getırırse haber verdım cımcımeye yollıyım bana bı ulasıver cnm bunu gorunce

pirelideve cnm gecmis llsun.ama kuvezden neden korkuyorsun.ssenden bnden iyi bakiyorlar gercekten.bmm ilk kizim kaldi 10 gun.hic bi sikinti yasamadik.hemsireler cok ilgili.buna sakin uzulme.

Bu iğne 4-5 hafta yarar dedi. Zaten en fazla 4 hafta var yani. Felaket tellalı dediğin doğru. Küvöz lafını duymak beni üzmeye yetti bile. Çok korktum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inş.[/QUOTE]
Kesinlikle cnm sıkma kendini bidee ben b8 yerde okumuştum o igne normal zamandan bile yec dogurmani sagliomus bi bakarsij 40 haftan dolmus hala doguramamissin.. her bebegim ozel bi zamani var ne 1 dk once ne 1 dk sonra hayirlisi diyelim Allah hayirlisini versin ins

Kötü şeyleri sil kafandan öncelikle.. Doğum için haftan gayet iyi.. Daha önce yazmıştım burda,benim eltimin 32. haftada 1700 gr doğan bebeği küvöze girmeden ertesi gün eve çıktı.. Hashandenin oğlu da 1870 gr,küvöze girmedi.. Ayrıca küvöze girmesi çok kötü bi durum değil öyle düşün.. Dr lar en kötü ihtimali söylemeyi seçiyolar sanırım.. Allah büyüktür,hayırlısını versin inşallah

yarın oglen gıdıyor canım.. 1 ay once ızmırden nevsehıre (otobusle)gıtmıs kp.. gecen hafta esımı arayıop ben burdan kocaelıye geleyim ordan ızmırede uçak bıletı kes uçakla gıdeyım yol cok uzun dedı..yanı ısının bıttıgıne baktı benım son gunlerım olması falan kımsenın umrunda olmadı..neyseee yarından sonra full +full yatışlardayım..ama mahfoldum 4 gundee..
aynı seylerı yasamıs bırı olarak ıyı gelen teksey bol su ıcmek ve soluna yatmak.. sadece dınleneceksın..stresten ve fızıkı yorgunluktan uzak duracaksın

Bilemiyorum ki. Dr bundan sonraki kontrolde sezeryan ya da normal olup olmayacağını söyleyecek. Ona göre çağırırım belki. Belki de doğum olduktan sonra çağırırım.
Benimde yarın kontrol ama benimki yine gün vermez. Bir hafta daha geçsin bakalım.

Hiç olmadı sunger kestir canım sitelerde kestiriliyormus

Mesajını cimcimesultan a yazdım canım. Sen nasılsın bu arada?

yok yok burdayım ben , doğuramadım hala
şubattaaki herkes doğursun ben sonra doğurucam
kızıma hamıleyken bır arkadaşımız vardı..hepımızden onceydı doğum tarıhı ..bır turlu doğmadı oglu..en son sancı verıldı gene olmadı sezoya alındı ama o doğurana kadar nerdeyse hepımız dogurmustuk..senı gördükçe o geliyor aklıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…