Sağol canım bende senin dogum yaptığını okumadım allah anali babali buyutsun kuzunuzu yasi uzun olsun benim 10 gun oldu senin ne kadar oldu kaç kilo doğdu bebeğin bizim 2200 kg cok küçük
Bu iğne 4-5 hafta yarar dedi. Zaten en fazla 4 hafta var yani. Felaket tellalı dediğin doğru. Küvöz lafını duymak beni üzmeye yetti bile. Çok korktum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inş.[/QUOTE][QU"meLikeee, post: 38943413, member: 65903"]Kuveze bebegin akcigerleri almazlar aslinda kilo ve haftayla pek alakasi olmaz bana 2 kiloyu gecsin eger akciger gelisimini tamamlamissa kuveze alinmaz demisti ama ben haftalarca o kortizonlu ignelerden oldum bebegim en son 2800du ve eve yollarken artik dogumu beklicez tehlikeb simdilik yok ama dikkatli ol akciger gelisiminin tamamlandigi tahmim ediorum yani simdi dogsa bile buyuk ihtimalle ertesi gun eve cikarsin demisti.. hemen felaket tellali gibi kotu seylerden bahsedip anneyi neden strese sokuolarsa belki dogacak ve kendi kendine nefesini alip verecek ve zorluk yasamayacak.. gaddar doktorlar ve ebelerden nefret ediorumbenim doktorum pamuk gibi once bi kotu durumu atlattirtiio sonra anlatio dahada uzmuo insani benim ilk hastaneye yattigimda gaddar sekreter odaya gittim kontrole bekliorim herseyi anlatmisti nasi kotu olmustum.. olumlu seyler dusun olumlu seyler olsun bak ben ilk 25.haftada yasadim bu korkuyu onumde koca 15 hafta vardi kendine dikkat et azcik sik disini yeter
Kötü şeyleri sil kafandan öncelikle.. Doğum için haftan gayet iyi.. Daha önce yazmıştım burda,benim eltimin 32. haftada 1700 gr doğan bebeği küvöze girmeden ertesi gün eve çıktı.. Hashandenin oğlu da 1870 gr,küvöze girmedi.. Ayrıca küvöze girmesi çok kötü bi durum değil öyle düşün.. Dr lar en kötü ihtimali söylemeyi seçiyolar sanırım.. Allah büyüktür,hayırlısını versin inşallahAblalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.
yarın oglen gıdıyor canım.. 1 ay once ızmırden nevsehıre (otobusle)gıtmıs kp.. gecen hafta esımı arayıop ben burdan kocaelıye geleyim ordan ızmırede uçak bıletı kes uçakla gıdeyım yol cok uzun dedı..yanı ısının bıttıgıne baktı benım son gunlerım olması falan kımsenın umrunda olmadı..neyseee yarından sonra full +full yatışlardayım..ama mahfoldum 4 gundee..Ben zaten anlamistim becerikli bi kiz olduğunu yerinde duramadigindan belli.ama sorun becermek yada becerememek değil sonuçta kizin da hasta su an sanırım değil mi,karnın burnunda bi yandan,insan Bisey istemeye utanır ya. Neyse ne zaman gidecek?dogumun her an olabilir bari hamileliğinin son günlerini rahat gecireydin
aynı seylerı yasamıs bırı olarak ıyı gelen teksey bol su ıcmek ve soluna yatmak.. sadece dınleneceksın..stresten ve fızıkı yorgunluktan uzak duracaksınAblalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.
Biz de beğenerek aldım canım sen tek başına açıp toplayip rahat kullanabiliyor musun? Eşimle oldugumda çok rahat kullanırım da tek başıma brz ağır gibi geldi banakrizantemcik bizimde bebek arabamiz kraft twist relax.bn cok memnunum.cok kullanisli gelio bana.
Benimde yarın kontrol ama benimki yine gün vermez. Bir hafta daha geçsin bakalım.Bilemiyorum ki. Dr bundan sonraki kontrolde sezeryan ya da normal olup olmayacağını söyleyecek. Ona göre çağırırım belki. Belki de doğum olduktan sonra çağırırım.
Hiç olmadı sunger kestir canım sitelerde kestiriliyormusAldığımız yer ebebek mağazasıydı alırken yatağı yoktu yatak satan yerlerden alırsınız demişlerdi. Şimdi araştırıyorum bakalım. Belki mağazaya gelmiştir yatağı. Ortopedik olsun biraz kalın olsun falan diye bakıyorum yataklara.
selam kızlar okuyorum ama yazamıorum maalesef... doguranlar oldu gozumuz aydın. cımcımeenın hap ıhtıyacı olmus sanırım yarın aksuaksunun yanına ugrıcam ben hapı getırırse haber verdım cımcımeye yollıyım bana bı ulasıver cnm bunu gorunce
Bende ondan aldım.Canbebe nin kanatsiz hasta bezi battal boy ped gibi. Genis bir kilotla giyince super rahat. Normal dogumsa ozellikle ilk 2-3 gun
@maralTiramisu35 ikinize de çok geçmiş olsun canlar
kizanlar sankipkasss yok meydanda dünden beri. Doğurmuyorum bir turlu diyip duruyordu en son doğurdu mu acep
Üstünün ince 5 cm lik yatağını alıcak olursam öyle yapayım diyorum canım.Hiç olmadı sunger kestir canım sitelerde kestiriliyormus
belkı sancıyla gıdınce alacaktır doğuma..benımkı oyle olucakmıs..Benimde yarın kontrol ama benimki yine gün vermez. Bir hafta daha geçsin bakalım.
Tatlım yeni girdim şimdi gördüm kusura bakma , az da almadım aslında 15 kilo aldım canım, teşekkür ederiz teyzesiMaasallah kuzuna da sana da Yagmrcum kaç kilo aldın karnın çok güze gözüküyor öyle buyu değil maasallah
kızıma hamıleyken bır arkadaşımız vardı..hepımızden onceydı doğum tarıhı ..bır turlu doğmadı oglu..en son sancı verıldı gene olmadı sezoya alındı ama o doğurana kadar nerdeyse hepımız dogurmustuk..senı gördükçe o geliyor aklıma :)yok yok burdayım ben , doğuramadım hala
şubattaaki herkes doğursun ben sonra doğurucam
Benimde yarın kontrol ama benimki yine gün vermez. Bir hafta daha geçsin bakalım.
tam idrar tahliliinde çıktıEee nasıl çıktı meydana muayenede mi alttan muayene mi ettiler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?