- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Bilmiyorum ki canım ben hiç kiloya takılmadım, hep yedim açıkçası kısmadan, bir daha bu anları yaşayamayacağımız için öyle olması gerektiğini düşünüyorum.Tabi ki şeker ve tansiyon çıktığında o zaman iş değişiyor dikkat ediyorsun.Amaaannn hepimiz vereceğiz zaten uykusuzluktan, koşturmaktan,emzirmektenGeçmiş olsun bu arada tırnağına ne oldu?
Bnmkini hastane verdi canım hiç öyle şeylere gerek kalmadı ne gerekli diye sorarsan iyi olur aslinda boş yere fazlalık yapmamış olursunBen de bakayım onlara. Hastane veriyor diye ilgilenmedim pek ama belki lazım olur.
Ben de pazar çok fazla yürüdüm ptesi doğurdum :) doguramiyorum diyenlere önerim uzun uzun yurusunler :)haa bıde bu doğum oncesı enerjı patlaması yaşanıyor dıyorlarya cıdden doğru..sezo olacaklar ıcın bısey dıyemem ama o gece esım yeter artık yat uyu nasıl hamılesın bı amuda kalkmadığın kaldı demıstı..yatakta hopladım zıpladım dedım bu kızın dogacagı yok..
hergun 5 km yol yurudum..sureklı nar yedım..temızlıgı saymıyorum bıle... açılmayı kolaylaştırsın dıye sureklı çömelme hareketlerı yaptım..ama bıseye yaramadı.. o gece cok ıcten dua ettım galıba
Bnmkini hastane verdi canım hiç öyle şeylere gerek kalmadı ne gerekli diye sorarsan iyi olur aslinda boş yere fazlalık yapmamış olursun
Göbek deliğim çıkmadı dışarı ama çok sert artık hareketleri Ayakları çok belirgin elleri dirsekleri hepsini hissetmek yerine görüyorumAhahah bendede var o korku :) gobek deligim iice disari cikti ve agrio
Bizim okullar tatil cuma geliyorlarmışKızlar her sey bitti kv nin ne zaman geleceği mi kaldı . Doğum bu ya başrolde sizsiniz unutmayın , sizin hayatınızın en önemli olayı , onların değil . İçinizi bir de bunlarla şişirmeyin . Doğum olsun ole çağırın madem rahat edemicekseniz, kim ne derse de kendş ayıbı
Ben de zaten genelde eşimle gezerim heralde canim..çok beğenerek aldık insallah güzel güzel kullanmak da nasip olur kullanan birinden güzel yorumlar duymak da hoşuma gitti :)krizantemcik cnm bnmde hep esim oluyo yanimda.marketlere, avmlere bwraber gidiyoruz. Diger gunlerds arabamiz acik duruyor.lojmandayiz.alt kat musait.ordan rahat ediyorum.bizim burdakilerin hepsinim arabasi asagida duruyo.eve cikartmiyoruz.diger turlu tabi agir.ama guzel ve kullanisli bisi almak istedim.iyi gunlerde kullanalim insallah cnm
Terliginiz yoksa verelim dediler ama vardı terliğim kendi terliğimi kullandım canım. .zaten odaya girer girmez soyup o ameliyat önlügünü giydiriyorlar. .tamamen soyuyorlarHaftaya arıycaz hastaneyi bu hafta sonu aradık ulaşamadık bakalım o zaman söylerler belki ne gerekli. Daha önce hasta bezini onlar vermişti. Bu arada terlik ihtiyacın oldu mu hastanede?
Benimkide ilerde canım valla her dr farklı şeyler söylüyor anlamadım gitti hayırlısı artıkCanım onun bebişinin gelişimi iki hafta da ileriymiş sanırım. Bence o yüzden Dr öyle tarih vermiş.
En sinir Olduğum şey ya kimi arasam nasılsın diye doğurdun mu diyorlar veya kim beni arasa ne zaman diyo ne bileyim randevu mu verdik yani ne zaman isterse gelir insanlarda çok tuhaf sorma işte sanki sorup napcan yardımamı gelcen beraber mi büyütcezvallahi bni de arıyorlar noldu nezmn die sinir oluyorum bunu soranlar bynlar, sanki normal doğumu bilmiyorlar zamanı belli olmaz ki diyorum 40. haftamız 4 şubat işte nasıl yani diyorlar diyorum kaba taslak 2.5 haftamız var ama erkende gelebilir bu normal doğum diyorum ama banada sonlara kalıcam gibi geliyor içimde öle bir his var 25 ocaktn snra doğdu doğdu yoksa oğluş şubata kesin kalacak gibi hissediyorum çoğu zmn. Bazende doğacak gibi hemen içerde tepişmeler aşağıya baskılar fln olunca acaba gelicek mi diyorum
Yok zayıflıktan üşüyor titrek.her konuda zıt olduğumuz gibi bu konuda da aynı.amaninn 23 de nasil battaniyeyle otuuryor kizz
grip falanmi olucak esin, hastalanacagimiz zaman oyle usumeler faaln olur ya
valla her sene 22 olurdu bizim ev bu sene 21.5 ayarlamis esim kisin basindan beri oyle alistik biz
banyo, mutfak, koridor, kullanmadigim odanin biride yanmiyor : )
bi salon iki yatak odasi yaniyor su an, esime dedim çocuk olunca ayari yukselticezmi dedim, alisir dedi : ))
bakalim duruma gore biseyler yaparim, ama buyukler terler evin isisini yukseltirsem, uyku tulumu arti yun yorgan var ustlerindee
Kız senin 38 günün var onun Max 18 gün.yok kiz korkmaa
aramiz çok deil o zaman bende 35 haftadayim dahada dogurmaya niyetim yok
hasatene çantasi oalrak ne kulnaicam onu bile bulamadim daha :))
içine girecekelr vss ,ooo ben 1 subata anca hazuirlanirim o bile erken
evet canim ben dogumdan sonra suslu yatak ortumu kullanicam ceyizde almistim sonucta bunlari ozel gunler icin aldik 2 sene hic kullanmadim ozel gunlerde midafir geldiginde kullandim bir gun icin falan. Zaten bizim aile cok kalabalik herkes hayirli olsun diye gelicek zaten .Şık biseyler olsunKızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
Sen yeni.evlisin ondan ne var ne yok biliyorsun. Ben bugün bir açtım hurçları bir sürü yatak tk var.Canım gözün aydın hayırlı olsun.Sağlıkla büyüt inş bebeğini.
Benim çeyizimde bir pike takımı vardı annem yaptırmıştı doğumda sermek için hem etamin işlemesi hem danteli var öle yaptırmıştı pikeciye pembiş beyazlı bir takım yorgan için nevresimi ve bebek için küçük yastık kılıfı da vardı içinde bebiş yatağını koyduk içeri yastığını da koyduk ama bnmkileri sermedik serilince isteyen olursa resim çeker atarız sizlere el emeği göz nuru bnmkilerçeyizde toplam 4 tane pike takımı vardı benim el yapımı dantelli hepsi bunların dışında 1 adette k.valideye verilcek hediye bohçasına koyduk pike takımı çok hamaratız annem tek kızım die çok özenerek hazırladı çeyizimi, 5 görümce vardı 5 ininde bohçasına pike koyamayacağımz için 2 yastık bir çarşaf olarak; çarşaf takımı yapmıştık dantelden yine kaynım var onada 2 adet yastık takımı koymuştuk dantelli yine..
Bizde kolonyayı demirbaş olarak yerleştirdik ne işe yarar bilmeden.demek işe yarıyormuş.Tlfnun sarj aletini de al mutlaka gecenin bi yarısı bitti bnm sarjim :) bi de kolonya çok işe yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?