2015 Şubat Anneleri

Canım çok sağol,aksam yemekten sonra baktim etraf kırıntı olmuş dedim bari supureyim suprgeyi getirdim Nasil olduysa elimi süpürgenin demir kısmına carptim sonra bi sicaklik hissettim bi De baktım ki tırnağın kırılmış orta yerinden ve kanıyor yani çekiç vs gibi biseyle vursam anlarim ama sadece elimi çarpmayla o tırnak Nasil öyle kiridi anlamadım.sağ elimin bas parmaginin tırnağı kırıldı kızlara sordum da sağlık ocağında çıkarırlar mi tırnağı diye de cikarmazlarmis sanırım bantladim.simdi bi yere takılmasın diye ya ufa bisry ama acitiyor insanin canini

face den kuzenim yazdi, camera açmaya çalsitik olmadi benimkinin ayari bozuk galiba
neyse ben yazinca soruma cevap veriyor geri o bana bisey sormuyor konusmayi devam ettirmiyor
bendemi bi terslik var acaaba onunda sohbeti ilerletmek için biseyler sorup yazmasi gerekmiyormu ?

utu yapaackdim o yazdi diye kalkmadim pc nin absindan ayip olmasin diye,

Ben de pazar çok fazla yürüdüm ptesi doğurdum :) doguramiyorum diyenlere önerim uzun uzun yurusunler :)

Bnmkini hastane verdi canım hiç öyle şeylere gerek kalmadı ne gerekli diye sorarsan iyi olur aslinda boş yere fazlalık yapmamış olursun

Haftaya arıycaz hastaneyi bu hafta sonu aradık ulaşamadık bakalım o zaman söylerler belki ne gerekli. Daha önce hasta bezini onlar vermişti. Bu arada terlik ihtiyacın oldu mu hastanede?

krizantemcik cnm bnmde hep esim oluyo yanimda.marketlere, avmlere bwraber gidiyoruz. Diger gunlerds arabamiz acik duruyor.lojmandayiz.alt kat musait.ordan rahat ediyorum.bizim burdakilerin hepsinim arabasi asagida duruyo.eve cikartmiyoruz.diger turlu tabi agir.ama guzel ve kullanisli bisi almak istedim.iyi gunlerde kullanalim insallah cnm

Bizim okullar tatil cuma geliyorlarmış
Ben gelmelerine bir şey demiyorum ama bu son günlerde numaradan aşırı bir ilgi var. Genel olarak hormonlardan dolayı yoldaki insanlara bile sinirleniyorum.
Kimseye tahammülüm yok.

Ben de zaten genelde eşimle gezerim heralde canim..çok beğenerek aldık insallah güzel güzel kullanmak da nasip olur kullanan birinden güzel yorumlar duymak da hoşuma gitti :)

Kızlar vücut garipleşti sanırım sol elim ve sol Ayağım şişti hissediyorum ama sağda bişey yok neden olabilir hissizleşiyor sanki sıkamıyorum elimi ne yapsam geçer

Haftaya arıycaz hastaneyi bu hafta sonu aradık ulaşamadık bakalım o zaman söylerler belki ne gerekli. Daha önce hasta bezini onlar vermişti. Bu arada terlik ihtiyacın oldu mu hastanede?
Terliginiz yoksa verelim dediler ama vardı terliğim kendi terliğimi kullandım canım. .zaten odaya girer girmez soyup o ameliyat önlügünü giydiriyorlar. .tamamen soyuyorlar

En sinir Olduğum şey ya kimi arasam nasılsın diye doğurdun mu diyorlar veya kim beni arasa ne zaman diyo ne bileyim randevu mu verdik yani ne zaman isterse gelir insanlarda çok tuhaf sorma işte sanki sorup napcan yardımamı gelcen beraber mi büyütcez

Ya ben bugün ne kadar yoruldum ev işi daha zor bizim işte.
Temizlik değilde öyle çamaşır Düzenleme işleri yaptım perişan oldum.
Sürekli hareketli ve temizlik yapan arkadaşların ondan sancısı ağrısı oluyor.
Eşim yine misafir çağırdı işin garibi benim akrabalarımı çağırıyor.
Masayı hazırlayıp topluyor ama bulaşık doldur boşalt benim işim.

Yok zayıflıktan üşüyor titrek.her konuda zıt olduğumuz gibi bu konuda da aynı.
Gece benimde üstümü örtmüş bakıyorum.sıcaktan sıkıntı basıyor.

yok kiz korkmaa
aramiz çok deil o zaman bende 35 haftadayim dahada dogurmaya niyetim yok
hasatene çantasi oalrak ne kulnaicam onu bile bulamadim daha :))
içine girecekelr vss ,ooo ben 1 subata anca hazuirlanirim o bile erken
Kız senin 38 günün var onun Max 18 gün.

Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
evet canim ben dogumdan sonra suslu yatak ortumu kullanicam ceyizde almistim sonucta bunlari ozel gunler icin aldik 2 sene hic kullanmadim ozel gunlerde midafir geldiginde kullandim bir gun icin falan. Zaten bizim aile cok kalabalik herkes hayirli olsun diye gelicek zaten .Şık biseyler olsun

Sen yeni.evlisin ondan ne var ne yok biliyorsun. Ben bugün bir açtım hurçları bir sürü yatak tk var.
Fıstık yeşili ama benim eskiden kalma bir yeşil takıntım vardı.ne akla hizmet onları o renk istemişsem.annem sormuştur nasıl olsa kullanmam diye yeşil demişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…