- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
Benim yeğenim 37 haftalık 2740 gr doğdu. Sarılık oldu ama küveze girmedi. Haftasıyla değil de gelişimiyle ilgisi var küvez durumunun. Sakin ol dua et. Küveze girse bile daha iyi bakılmış olacak bunu bil.Ablalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.
tahinin üzerinde oluşan yağ,yanığı alır hemşerim,evde varsa dene istersen...saol canim krem deilde kremli bi ozel yanik bandi vardi ondna koydum sonra hafifledi acisi geçti simdi sukur az aciyor
Günaydın kızlar,
Sakin bi gece olmuş, tatlı tatlı uyuduk galibao degil de yüzüstü ne zaman yatcam artık yanlarım çürüdü... Sola pek yatamıyorum.. Sağ tarafım pert artık
Ablalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.
En azından uyumuşsun.Günaydın kızlar,
Sakin bi gece olmuş, tatlı tatlı uyuduk galibao degil de yüzüstü ne zaman yatcam artık yanlarım çürüdü... Sola pek yatamıyorum.. Sağ tarafım pert artık
Tutulduğuna göre farketmeden iyi uyumuşsundur.Nasi yattiysam belim omzum sirtim kaburgam tutulmus.simdi de agridan uyuyamiuorim
Saga yatiorum sag tarafim uyusuo sola yatiorum sol tarafim uyusuo yastiklardan esime yatacak yer kalmio yatakta :) bende hep yuzustu uyurdum bayilirdim oyle uyumaya sezeryan falan olmazsam eski huzurlu uykularima az kaldı dicemdee o zamanda oglusum uyutmucak simdi yaptigu gibi tum dizileri gece izliorm artik gunduzde ölü gibi buldugum yerde uyuyorumGünaydın kızlar,
Bende simdiye kadar milyonlarca kez dogurma provasi yaptim kafamda kar yagisli olursa soyle dogururum esim yanimda olmazsa boyle dogururum annemde olsam su olur sokakta olsam bu olur :) bakalim nasi olacak :)Tutulduğuna göre farketmeden iyi uyumuşsundur.
Benim büyük ağrı ve sıkıntım.yoktu tamemen psikolojik. Akşam birinin doğum yaptığını duydumya tamam artık taktım ona kafayı sabaha kadar doğuruyorum modundaydım.
Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.
Senin daha uzun zamanın vardı. Planlı olsa zaamanı belli olsa dert etmiycemde işte zamanı yok.Bende simdiye kadar milyonlarca kez dogurma provasi yaptim kafamda kar yagisli olursa soyle dogururum esim yanimda olmazsa boyle dogururum annemde olsam su olur sokakta olsam bu olur :) bakalim nasi olacak :)
Gözün aydın geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt yavrunu darısı bizlere inşallah...Kızlar hepinize çok teşekkürler tek tek yazamadım 1 gün geçti ama daha kalkamadim umarım taburcu eder bugün doktor.duş alabilirsem süt gelirmis
e 36 haftaligiz dedi, bende 35 haftaligim , aramizda 1 hafta vardir hadi 10 gun olsun ,20 ye çikardin sen farki : ))))
Benim takvimle Litchinin aynı.
Bizim takvimde 38 haftalık yazıyor.
Yarın 37+3 falan olacağız.6 şubat muhtemel doğum tarihimiz.
Geri doğru gidiyor sanırım eşi yetşsin diye
Benim 2. Hamileliğim sıkıntılı olmuştu ciğer geliştirici iğne yapılmıştı kortizonlu olduğunu bilmiyordum demek ki o yüzden kilom öylece kaldı verdim sonra ama gelin bana sorun ne dietler sporlarlaallah hepimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...
Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.
Hahahaha illa kuscaz diye bisey yok da sanci surecjnde agir bisey yedirmiyolarmis ya doguma yakin kimi annelere kusma hissi geliyomus ya da sezeryana dönerse diye ac tutuyolar ya o yuzden boyle yukte hafif mideye agir gelmeyecek ama bize de enerji vercek seyleri onerdiler ben de bilmiyom deneyimim yok normal dogumda ama kiminin sanci sureci uzun surunce gucten dusuyo diye sanirim tedbiren söylediler dogum ypmadan yemeye yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?