2015 Şubat Anneleri

Benim yeğenim 37 haftalık 2740 gr doğdu. Sarılık oldu ama küveze girmedi. Haftasıyla değil de gelişimiyle ilgisi var küvez durumunun. Sakin ol dua et. Küveze girse bile daha iyi bakılmış olacak bunu bil.

Günaydın kızlar,

Sakin bi gece olmuş, tatlı tatlı uyuduk galiba o degil de yüzüstü ne zaman yatcam artık yanlarım çürüdü... Sola pek yatamıyorum.. Sağ tarafım pert artık

Canım geçmiş olsun... Kendini hiç üzme bebişin kilosu iyi bence zaten önemli olsn ciğer gelişimi ve emme refleksi 36. Haftadaki bi bebede bunlar zaten gelişmiştir.. İnşallah biraz daha bekler ama gelirse de sağlıkla gelir merak etme :)

Nasi yattiysam belim omzum sirtim kaburgam tutulmus.simdi de agridan uyuyamiuorim
Tutulduğuna göre farketmeden iyi uyumuşsundur.
Benim büyük ağrı ve sıkıntım.yoktu tamemen psikolojik. Akşam birinin doğum yaptığını duydumya tamam artık taktım ona kafayı sabaha kadar doğuruyorum modundaydım.

Günaydın kızlar,

Sakin bi gece olmuş, tatlı tatlı uyuduk galiba o degil de yüzüstü ne zaman yatcam artık yanlarım çürüdü... Sola pek yatamıyorum.. Sağ tarafım pert artık
Saga yatiorum sag tarafim uyusuo sola yatiorum sol tarafim uyusuo yastiklardan esime yatacak yer kalmio yatakta :) bende hep yuzustu uyurdum bayilirdim oyle uyumaya sezeryan falan olmazsam eski huzurlu uykularima az kaldı dicemdee o zamanda oglusum uyutmucak simdi yaptigu gibi tum dizileri gece izliorm artik gunduzde ölü gibi buldugum yerde uyuyorum

Bende simdiye kadar milyonlarca kez dogurma provasi yaptim kafamda kar yagisli olursa soyle dogururum esim yanimda olmazsa boyle dogururum annemde olsam su olur sokakta olsam bu olur :) bakalim nasi olacak :)

Günaydın ikide yat altida kalk uyuyamiyom yanlarım curudu dön dön pozisyon bulamiyom artık. Kizcem de eseliyor icerden o tepistikce ne büyük bir mucize yasadigimiza sukrediyorum. Bugun dr günü bakalım güzel haberler almak nasip olucak mi inşallah.
Kafamdaki düşünceler de uyutmuyor esimin gelmesine aksi bi durum olmazsa on iki gün var Litchi gibi korkum endisem umidim o tarihe kanalize olmuş durumda inş yanimda olacak rabbimin izniyle inanıyorum. S Sond gibi milletin dogurdugunu duydukca da geriliyom yalan yok :) hala portatif besigimiz yok cocugum dogsa nerde yatcak burda sürekli kafamda o var bi de. Biturlu netlestremedim gormeden almak istemiyorum da gorduklerm de iyi cikmadi hiç poff uykumda model model besik goruyom yeminle

Bende simdiye kadar milyonlarca kez dogurma provasi yaptim kafamda kar yagisli olursa soyle dogururum esim yanimda olmazsa boyle dogururum annemde olsam su olur sokakta olsam bu olur :) bakalim nasi olacak :)
Senin daha uzun zamanın vardı. Planlı olsa zaamanı belli olsa dert etmiycemde işte zamanı yok.

Benim takvimle Litchinin aynı.
Bizim takvimde 38 haftalık yazıyor.
Yarın 37+3 falan olacağız.6 şubat muhtemel doğum tarihimiz.
Geri doğru gidiyor sanırım eşi yetşsin diye

Maral bana 39 sun dedi de ben de 36 daha yeni bitti ne 39u dedim. O 36 anlamış.

günaydın bayanlar. gelemedim kaç gündür. herkes iyidir umarım. doğuranlar bebişine sağlıkla kavuşanlara allah analı babalı büyütsün. biz de cmrt dra gittik. paşamız 2500 olmuş. dr haftasına göre biraz iri sanki dedi. bi dahakinde de kontrol etcekmiş. hafif çapraz duruyo gelmeye niyeti yok dedi. canıma minnet ben de erken gelmesini istmiyorum zaten. yediklerim işe yaramış demekki. 3 haftada 600 gr almış. herşeyimiz normal sancımız vs de yok. şükür rabbime

Bana da yapıldı o iğne, kilolarım kalacak mı şimdi !!?!

Yine de Dr bişey yedirmiyor diye biliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…