- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
Benim yeğenim 37 haftalık 2740 gr doğdu. Sarılık oldu ama küveze girmedi. Haftasıyla değil de gelişimiyle ilgisi var küvez durumunun. Sakin ol dua et. Küveze girse bile daha iyi bakılmış olacak bunu bil.Ablalarım. Ben dün acilen adet zamanında yaşadığım bel sancısı gbi bi sancıyla acile gittim ve yatış verdiler. 1 parmak açıklık var ve rahmin yumuşamış dedi. Dokunur dokunmaz karnıma senin doğum sancın var dedi. Nst bile gerek görmeden direk yatış verdi. Dünden beri samcılarım bebeğimin kalp atışları gözetim altında. Ciğer geliştirici iğne ve doğum geciktiren serum verildi 2 kere. 36+4 üz bugün 2800 gr.doğarsa küvöze girebilir dedi çok canım sıkıldı buna. Ama açılmam devam etmediği için kanamam ve suyumda gelmediği için adet sancısına benzeyen sancım kesildiği için yatmak istemedim taburcu oldum. Sancılarım genelde 60-80 arası seyrediyo ilk nst de serumdan önce 90 ları gördüm. Serum verilince 5-6 saat 0-25 arası seyrediyo. Bebeğimin kalp atımları gayet yerinde Allaha şükür. Şimdi size sorum 2800 gr.doğarsa girermi küvöze 36+4 deyiz bide. Ne yapmalıyım açılmam olmaması ve bebeğimin küvöze girmemesi ve kilo alması için ? Çok saolun. Yavaş yavaş okuyacağım bütün yazılarınızı.