- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
- 39
gözün Aydın canım Allah Analı babalı büyütsün gelir sütün Merak etmeKızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.
he seni iremle karistirdim da bi sn ligine pardon canim : ))
niye kusuyozki, dogumdan oncemi yiyeecn sonrami bunlari ? Hiç duymamistim merak ettim valllaa
Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.
Aman sizin kocalarda pek nazlı he:) ne varki börekte, illa sulu yemek mi olacak. Ben biyere kalmaya falan gideceksem yemek yapar bırakırım, yemeği bitince kendi yapar yer. Öyle yemekler yaparki benim diyen hatun yapamaz:) o yönden şanslıyım çok şükür:) ev dolusu yemekli misafiri tek başına ağırlar. Ben bazen sıkılırım hep yemek tarzından, bu akşama börek vs var derim afiyetlede yer. Hiç aç kalmamış sizinkiler küçükken:)Yanında kalacak kimse yokya ondan dolayı.eee kendi bebekle ilgilenecek yemek yapan olmazsa aç kalacaklar.
Valla ben aç kalmam,eşim de dediğim gibi yemeden yaşayabiliyor.Benim yediklerimi yemez zaten. Öleceğini bilse akşam börek çörek tarzı ya da kahvaltılık yemez.
Canım ilk kızımda normal doğum yaptım. Hastaneye gittiğim andan itibaren su içmek bile yasaktı. Sonra lavman yaptılar zaten. Doğumdan önce bişeyler atıştırmana izin vereceklerini pek zannetmiyorum. Ama insanın aklına açlık susuzluk gelmiyo zaten:)Hahahaha illa kuscaz diye bisey yok da sanci surecjnde agir bisey yedirmiyolarmis ya doguma yakin kimi annelere kusma hissi geliyomus ya da sezeryana dönerse diye ac tutuyolar ya o yuzden boyle yukte hafif mideye agir gelmeyecek ama bize de enerji vercek seyleri onerdiler ben de bilmiyom deneyimim yok normal dogumda ama kiminin sanci sureci uzun surunce gucten dusuyo diye sanirim tedbiren söylediler dogum ypmadan yemeye yani
Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.
Arkadaşlar bebeğin ciğer gelişimi için yapılan iğne (erken doğum riski taşıyanlara) kortizonlumu bilen varmı acaba???
TeTeşekkürler canım bilmiyordumEvet zaten kortizon sayesinde gelişiyor ciğerler.
Aman sizin kocalarda pek nazlı he:) ne varki börekte, illa sulu yemek mi olacak. Ben biyere kalmaya falan gideceksem yemek yapar bırakırım, yemeği bitince kendi yapar yer. Öyle yemekler yaparki benim diyen hatun yapamaz:) o yönden şanslıyım çok şükür:) ev dolusu yemekli misafiri tek başına ağırlar. Ben bazen sıkılırım hep yemek tarzından, bu akşama börek vs var derim afiyetlede yer. Hiç aç kalmamış sizinkiler küçükken:)
Canım ilk kızımda normal doğum yaptım. Hastaneye gittiğim andan itibaren su içmek bile yasaktı. Sonra lavman yaptılar zaten. Doğumdan önce bişeyler atıştırmana izin vereceklerini pek zannetmiyorum. Ama insanın aklına açlık susuzluk gelmiyo zaten:)
Nevresim takımı aldım ben ama hiç kullanmadığım çeyizden öyle şeyler var. Dantel değil ama hem modern hem şık da yatamam ben öyle yatakta zaten
Çok güzeller.fuardan aldıkların mı?
Aç durur ama önündeki yemeği ısıtıp yemezAman sizin kocalarda pek nazlı he:) ne varki börekte, illa sulu yemek mi olacak. Ben biyere kalmaya falan gideceksem yemek yapar bırakırım, yemeği bitince kendi yapar yer. Öyle yemekler yaparki benim diyen hatun yapamaz:) o yönden şanslıyım çok şükür:) ev dolusu yemekli misafiri tek başına ağırlar. Ben bazen sıkılırım hep yemek tarzından, bu akşama börek vs var derim afiyetlede yer. Hiç aç kalmamış sizinkiler küçükken:)
Canım ilk kızımda normal doğum yaptım. Hastaneye gittiğim andan itibaren su içmek bile yasaktı. Sonra lavman yaptılar zaten. Doğumdan önce bişeyler atıştırmana izin vereceklerini pek zannetmiyorum. Ama insanın aklına açlık susuzluk gelmiyo zaten:)
Hafta sonuna kadar gelir inşallah. Cuma da parti yapacaklar hiç pArti hava da değilim. Yüreğim ağzımda. Her gün birinin doğum haberini okuyoruz. Acaba bir hafta buraya girmesem mi diyorum ama sizi de merak ediyorum.
Benimde oyle gunduz tek disari cikip islerimi hallediyorum falan ama aksam agri oluyo ve tas gibiUyku haram bu gece yine.
Karnım gündüz normalde gece neden ağırlaşıyor anlamadım.
Ne çektin be obam.
37 de kescek diyr bise okudum sanki karisti o zmnKesmedi ki canım. Karıştı mı başkasınınkiyle?
Nasi yattiysam belim omzum sirtim kaburgam tutulmus.simdi de agridan uyuyamiuorimUyku haram bu gece yine.
Karnım gündüz normalde gece neden ağırlaşıyor anlamadım.
Ne çektin be obam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?