2015 Şubat Anneleri

he seni iremle karistirdim da bi sn ligine pardon canim : ))

niye kusuyozki, dogumdan oncemi yiyeecn sonrami bunlari ? Hiç duymamistim merak ettim valllaa

Hahahaha illa kuscaz diye bisey yok da sanci surecjnde agir bisey yedirmiyolarmis ya doguma yakin kimi annelere kusma hissi geliyomus ya da sezeryana dönerse diye ac tutuyolar ya o yuzden boyle yukte hafif mideye agir gelmeyecek ama bize de enerji vercek seyleri onerdiler ben de bilmiyom deneyimim yok normal dogumda ama kiminin sanci sureci uzun surunce gucten dusuyo diye sanirim tedbiren söylediler dogum ypmadan yemeye yani

Aman sizin kocalarda pek nazlı he:) ne varki börekte, illa sulu yemek mi olacak. Ben biyere kalmaya falan gideceksem yemek yapar bırakırım, yemeği bitince kendi yapar yer. Öyle yemekler yaparki benim diyen hatun yapamaz:) o yönden şanslıyım çok şükür:) ev dolusu yemekli misafiri tek başına ağırlar. Ben bazen sıkılırım hep yemek tarzından, bu akşama börek vs var derim afiyetlede yer. Hiç aç kalmamış sizinkiler küçükken:)

Canım ilk kızımda normal doğum yaptım. Hastaneye gittiğim andan itibaren su içmek bile yasaktı. Sonra lavman yaptılar zaten. Doğumdan önce bişeyler atıştırmana izin vereceklerini pek zannetmiyorum. Ama insanın aklına açlık susuzluk gelmiyo zaten:)

Arkadaşlar bebeğin ciğer gelişimi için yapılan iğne (erken doğum riski taşıyanlara) kortizonlumu bilen varmı acaba???

Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.

Oy maasallah bebisine Uzulme sütun de gelir sen bol bol emzirmeye bak sütun gelmese de... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Canim normal sartlarda izin vermiyolar evet fakat bizim ortam biraz daha bizim hakimiyetimizde olacak bi ortam. Doktoru ebesi hastanesi ozellikle bu konuda doğal akısa saygılı diye bulduk sectik. Ha derdim ac kalirim aman yiyim değil sanmam dedign gibi aklima gelsin o an da enerji takviyesi olarak koyun dedi ebemiz dinleyelm bakalım biz de. Sağlıklı normal bir doğum yapayım da insallah varsin ac kalsın midem hic umrumda değil inan. Tek umidim gonlumce hayirli saglikli guzel bir doğumla kavusablmk kuzuma rabbm herkesn gonlune gore versin insallah

Nevresim takımı aldım ben ama hiç kullanmadığım çeyizden öyle şeyler var. Dantel değil ama hem modern hem şık da yatamam ben öyle yatakta zaten

bende saten nevresim takımları var ben çok seviyorum onları kullanmayı :) hele şu günlerde yatakta sağdan sola dönmek bile çok zorken satende kayarak çok kolayca dönüyorum çok süslü değil benimkilerde de sade ve şık. ama hep kullanamıyorum tabii çok güzel ütülemek lazım. bence doğumdan sonra annelerinde baskısıyla en azından bir pamuk saten , normal nevresime göre bir tık daha şık şeyler kullanırız bir süre.

Aç durur ama önündeki yemeği ısıtıp yemez
Sen şanslısın var bazı öyle erkekler

Hafta sonuna kadar gelir inşallah. Cuma da parti yapacaklar hiç pArti hava da değilim. Yüreğim ağzımda. Her gün birinin doğum haberini okuyoruz. Acaba bir hafta buraya girmesem mi diyorum ama sizi de merak ediyorum.

bence partiye odaklan :) benim arkadaşlarım da yapmıştı bana çok keyifli oldu

Benim 2. Hamileliğim sıkıntılı olmuştu ciğer geliştirici iğne yapılmıştı kortizonlu olduğunu bilmiyordum demek ki o yüzden kilom öylece kaldı verdim sonra ama gelin bana sorun ne dietler sporlarla allah hepimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…