2015 Şubat Anneleri

Benim girdiğim nst bebişin kalp atışını ve sancıyı ölçüyor hareketi ölçen ekstra bişey yok sende üçüncü prob mu var hareketi ölçen?
bilmiyorum da hareketlerde kendi sinyal veriyor bişeye basmana gerek yok

ağız hep acık olunca alışmışız tembel nefes almaya. benım babamda koah hastası dr kesınlıkle burnundan nefes alacaksın dıyor.ağızdan alıp beyne oksijen gıtmeyınce bayılıyordu.

ben hastaneye gittiğimde herkese ilan ediyorum ama kimse beni arayıp sormuyor. nasıl geçti ne yaptın ne dedi diye.
ben arıyorum ne yapıyorsunuz dıye o sırada bıle hatırlamıyorlar. anlatınca da aaa sen hastaneye gıtmıstın degıl mı dıyorlar.
yav ben mı önemsızım bu durum mu önemsız bır sey?
gayet sıradan da bız abartıyoruz acaba.
keyıflıyfım yıne canım sıkıldı.

Oyy onca ihtimal bir araya gelecek de kartopu oynucaz :))) yine de kısmet olur mu olur :))

haha dr ne dedi peki. Diyalogun devamini merak ettim

ağız hep acık olunca alışmışız tembel nefes almaya. benım babamda koah hastası dr kesınlıkle burnundan nefes alacaksın dıyor.ağızdan alıp beyne oksijen gıtmeyınce bayılıyordu.
Evet dogru diyosun..burundan alinca beyne oksijen cok gidiyormus..ben artik basim agriyinca da bilincli olarak boyle nefes aliyorum,hatri sayilir bicimde geciyor:)

Gördün mu sigara içmeyen insan statusundeyiz olm vay be :) kdndimizle gurur mu duysak

kızlar bir kutu ilaç buldum çok şükür
sağlık ocağının birinde varmış bir tablet verebiliriz dediler eşimi gönderdim bir kutu vermişler
içtim şimdide kafam kalkmıyor sürekli uyuyup yemek yiyesim var saf bişey oldum iyice

burdaki herkez temizlik yaptıkca benım canım ceki yo afedersiniz evi ...goturuyo daha temizlik yapacak ne morel var ne istek pis pis oturuyom zaten gebelik riskli geciyo baştan beri hiç dip kose yapamadım ben napacam doğuma pis pis gitcem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…