Tarihiniz hayirli olsun:) ebenin soyledigi nefes taktigi dogru..benim de bir kurtaj bir de histeroskopi oldu.uyandigimda hemsire cok rahat ve cabuk uyandin, ne yaptin dedi..ben de yoga nefesi aliyorum demistim..hemsire her ne yapiyorsan devam et,iyi bisey demsti...burundan nefes al,once mideyi sisir sonra cigerleri,agizdan da ayni sekilde ver...gercekten bende ise yaradi,tavsiye ederim..simdi de ara ara yapiyorum,unutursam gece yatinca...
ben hastaneye gittiğimde herkese ilan ediyorum ama kimse beni arayıp sormuyor. nasıl geçti ne yaptın ne dedi diye.
ben arıyorum ne yapıyorsunuz dıye o sırada bıle hatırlamıyorlar. anlatınca da aaa sen hastaneye gıtmıstın degıl mı dıyorlar.
yav ben mı önemsızım bu durum mu önemsız bır sey?
gayet sıradan da bız abartıyoruz acaba.
keyıflıyfım yıne canım sıkıldı.
gelecektim düşündüm onu da :) pardon ama biz çorabımızı bile giyemiyoruz biri bize kar topu hazırlayıp elımıze vermesi gerek.
bızım kızlar buyüsün. İstanbul a kar yağsın, litchi de doçentlik sınavına gelir o sırada oynarız.
düşük mü oldu ihtimal. :)
Vanijal muayne oldum . Iki ıkınmaya çıkar bu bebek dedi . Rahimde açılma yok şükür bizde boyle . nırmal doğurmak istiyor musun dedi doktor , ben bu ara cok sey istiyorum en basında gebermek geliyor dedim adama . Bunu da dediğime göre artık manyadığım resmileşti
bende bebek düşünce kürtajda uyanırken cok güzel uyandım. ama ameliyattan cok zor uyandım oksijenım cok düştü.
o da sigaradan oluyormuş.
şimdi sigara ıcmedıgım ıcın ıcım rahat. sen zaten ıcmıyordun .kolay uyanırsın hemde bunda cok az narkoz verılıyormus az dedıgım kısa surelı.
kızlar bir kutu ilaç buldum çok şükür
sağlık ocağının birinde varmış bir tablet verebiliriz dediler eşimi gönderdim bir kutu vermişler
içtim şimdide kafam kalkmıyor sürekli uyuyup yemek yiyesim var saf bişey oldum iyice
burdaki herkez temizlik yaptıkca benım canım ceki yo afedersiniz evi ...goturuyo daha temizlik yapacak ne morel var ne istek pis pis oturuyom zaten gebelik riskli geciyo baştan beri hiç dip kose yapamadım ben napacam doğuma pis pis gitcem galiba