2015 Şubat Anneleri

Kizlar sancilar duzensiz oldugu icin onemli degil ama bebisim 10gunde 100 gr almis doppler istedi dr kan akimina bakmak icin cok csnm sikildi
bence abartmış dr un..ben 33.haftada gıttıgımde 2800 du 36. haftada gıttıgımde yıne 2800 du ..dr son haftalarda usg cıhazları tam ölçüm vermeyebılır baz alma demıstı..bırde hep farklı usg lerde kontrol edıldıgım ıcın..en son gecen cuma gıttıgımde (37.haftada) 3700 kg dedı ..1 haftada 900 gr mı aldı ? sanmam..bır oncekı ölçümde hata vardı..senınkıde oyle olabılır..panık yapma hemen

Kilosu boyu takvimdeki gibi ama 37+ 1 im 36+ 1 cikiuo

Ben
Ben hep ayni cihazda giriuorm insallah dedigin gibidir olcim hatasi flndir endiseli bakinca moralim bozuldu ya

Evet seni bekliycem.ben doğum yaptığımda senin 3-4 günün kalmış olacak. Belkide doğmuş olur.
valla nst de duzenlı olarak 100 lerde sancılarım cıksada,boyuna oram buram ağrısa belım yarılsada...ben 40 haftayı doldururum zannımca kızım 39+6 da dogdu...buda o gunlerı bulur yüksek ıhtımalle..sız doğurun ıyı bıseyse bende dogurucam

Kuzenimin boyu 1,55 falan dalga geçiyor bebekle boyumuz aynı diye.
Boy tahmini diyor oysa Dr her seferinde.
Banada boy söyleyemiyor boy ölçemiyormuş hatta kilo bile tahmini diyor bizim kilo çok değil zaten 2500-2700 arası olabilir dedi

Banada boy söyleyemiyor boy ölçemiyormuş hatta kilo bile tahmini diyor bizim kilo çok değil zaten 2500-2700 arası olabilir dedi
gecen dr usg debakarken senle lıcthı geldı aklıma..sızın bebeklerın boynunda kordon olduğu daha doğrusu.. dr a usg de gorunuyormu kordonu ..akısı ..veya bebegın boynunda olup olmadığı dedım..hyr görünmez sıyah beyazda dedı..

sız normal usg cihazından farklı bır cıhazdamı kontrol edılıyorsunuzda bunları soyleyebılıyor drunuz ?

Kisin ortasinda canim öyle bisey cektiki günlerdir sayikliyorum bugün adama Firca attim bul Bana diye almanyada yazin bi kac Ay buldugumuz seyi adam kisin nasil bulcaksa. Tamam dedi kapatti telefonu ins Bulur.

Bizim hastanenin usgsi kapsamlı ben ilk günden beridir 4d usgye giriyoruö herkes için öyle yani. Doppler de bakıyor aynı cihazla o yüzddn hepsi görülüyor cnm . Siyah beyaz görüntülü değil

Canım sağlıkla büyüt inş bebeğini, sütünde olur inş canım benim sorum bebişin maşaallah tombişmiş ya usgde kaç çıkmıştı doğduğu ile usg arasındaki fark ne kadar oldu?
Canim 3 gün evvel 3450 çıkmıştı 3620 doğdu çok fazla bir sapma olmadı şükür çok saol canım amin

Arkadaslar bi sorum olacak ozellikle dogum yapan arkadaslar bebek kuvezde kalirsa ozel hastanede para veriliyormu ekstra benim gittigim hastanede 2 gunden sonra veriliyo dendi ama baska bir ozel hastanede dogum yapan tanidigimin ikizleri 1ay hastanede kuvezde kaldi hic para almamislar aklima takildi

slm annemdeyim uzun zamandir yazamadim izne ayrildim dogumu burda yapacagim esim beni birakti gitti cuma gunu dr gittim 3 subatta bekleniyordu 6 subat oldu bakalim ne zaman gelecek pasa 3100 gr olmus 37+6 dayiz bizden haberler simdilik bu kadar

hiç alttan muayene olmadım bilmemenin de terdirginliği var bende galiba, herşeyin bi ilki var işte, evet evet ebe baksa daha rahat ederim, abla korkuyom ben derim : ))) anlayışlı birine denk gelirim umarım
Doktorun sonucta. Bence dusunme oyle seyler doktor muayene etsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…