Bu arada kulağımda sıvı toplanması vardı kacgundur duymuyordum kurstandanda geri kaldım doktor burnumdan basınç yaptı biraz açıldı evde yapin dedi bu basınç uygulamasını balon gibi bise verdi inşallah gecer
Ben
Ben hep ayni cihazda giriuorm insallah dedigin gibidir olcim hatasi flndir endiseli bakinca moralim bozuldu ya
Hayır cnm küvez tamamen sgk kapsamında eltimin kızı yeni girip çıktıArkadaslar bi sorum olacak ozellikle dogum yapan arkadaslar bebek kuvezde kalirsa ozel hastanede para veriliyormu ekstra benim gittigim hastanede 2 gunden sonra veriliyo dendi ama baska bir ozel hastanede dogum yapan tanidigimin ikizleri 1ay hastanede kuvezde kaldi hic para almamislar aklima takildi
Lütfen bugün kimse doğurmasın. Sıra var heralde öne geçiyorsunuz. Benden önce eslaa ve pkass doğurabilir.
Ötekiler beklesin bir zahmet.
bağırsaklarını bozmuştur o cok yemektenEsla geçen gün midem bulanıyor karnım ağrıyor demişti nasıl acaba ses çıkmadı yine.
heeee... sımdı olduBizim hastanenin usgsi kapsamlı ben ilk günden beridir 4d usgye giriyoruö herkes için öyle yani. Doppler de bakıyor aynı cihazla o yüzddn hepsi görülüyor cnm . Siyah beyaz görüntülü değil
Kilosu boyu takvimdeki gibi ama 37+ 1 im 36+ 1 cikiuo
yav ben doğum bıle yaptım masajı bırak ama benımkı rahat gecmıyor be mübarek ...ebe gecen kontrol ederken kasma kendını dedı ..elını sokmasıyla bacağıma oyle bır vurdumkı acıdanAlttan muayeneden korkan arkadaslar perine masajini tavsiye ediyorum. Gecen hafta 2 kere yaptim bu hafta alttan muayeneden hic bi se anlamadim. Cok rahat gecti :)
gecen dr usg debakarken senle lıcthı geldı aklıma..sızın bebeklerın boynunda kordon olduğu daha doğrusu.. dr a usg de gorunuyormu kordonu ..akısı ..veya bebegın boynunda olup olmadığı dedım..hyr görünmez sıyah beyazda dedı..
sız normal usg cihazından farklı bır cıhazdamı kontrol edılıyorsunuzda bunları soyleyebılıyor drunuz ?
Kisin ortasinda canim öyle bisey cektiki günlerdir sayikliyorum bugün adama Firca attim bul Bana diye almanyada yazin bi kac Ay buldugumuz seyi adam kisin nasil bulcaksa. Tamam dedi kapatti telefonu ins Bulur.
yav ben doğum bıle yaptım masajı bırak ama benımkı rahat gecmıyor be mübarek ...ebe gecen kontrol ederken kasma kendını dedı ..elını sokmasıyla bacağıma oyle bır vurdumkı acıdanyada rahatsızlıktan ne bılem yaa..keşke su bebeler daha usturuplu bır yerden cıkabılselerdııı
Ben oglen ordaydim. Bende hep sabah gudiyordum cumartesileri kalabalikti ama bugun oglen sakindi. Bebis iyi dedi doktor. Bu hafta cok kilo almamis oglusum 2600. Nst baglandi sanci cikmadi. Kontrollerim haftada bir artik. Sekerim var diye yemegime dikkat ediyorum. Bakalim haftaya nasil olcak bebisimin kilosu.sen kaçta gideceksın. ben gıderken ılk kez yol boştu bugun ama hastane aşırı kalabalık. ben hep öğleden sonra gıdıyordum sakın oluyordur.
valla onu hele hıc deneyemem.. artık yapamıyom ben ..kemıklerım sızlıyor sağdan sola donemıyorum odaklanamıyorum..tek dusundugum bıran evvel yatağa yatar yatmaz uyuyabilmek.. benden gecmıs artık..bana uygun pozısyon yokDoktor bi de 2 gunde bir iliski tavsiye etti vajina yumusasin diyebi de onu dene
ben bu kanala gırmış gırmemıs meselesını bır turlu ıdrak edemedim.. nıye?dıceksın..Litchi canim doktor bu hafta beklemiyoz seninki daha kanala girmemis dedi. 26sindan once beklemiyoz yani
Inşallah bulur canım. Benim de taksimde satılan bir yiyeceği canım çekiyor istanbula da gidemem ki. Ankara'da da yapan yer yok sanırım.
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım.
valla onu hele hıc deneyemem.. artık yapamıyom ben ..kemıklerım sızlıyor sağdan sola donemıyorum odaklanamıyorum..tek dusundugum bıran evvel yatağa yatar yatmaz uyuyabilmek.. benden gecmıs artık..bana uygun pozısyon yokbu ılıskı seysınde
Selam almanya da neredesin ben frankfurkta yakınımKisin ortasinda canim öyle bisey cektiki günlerdir sayikliyorum bugün adama Firca attim bul Bana diye almanyada yazin bi kac Ay buldugumuz seyi adam kisin nasil bulcaksa. Tamam dedi kapatti telefonu ins Bulur.
ben bu kanala gırmış gırmemıs meselesını bır turlu ıdrak edemedim.. nıye?dıceksın..
kımı dr lar hastalarını sırf bebek kanala gırmemıs dıye dırek sezo yapıyolar..kımılerıde normal doğumda karnına bastırarak doğurtuyor..benımkı kanala 8. ayda gırdı gırmesıne ama ebe yınede çıksın bebek bıraz once dıye karnıma çöktü...
yanı sezo olmaktansa dr lar çöksün karnına mılletın normal dogurtsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?