2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım.

Ben

Ben hep ayni cihazda giriuorm insallah dedigin gibidir olcim hatasi flndir endiseli bakinca moralim bozuldu ya

Canım geçen hafta 3030 du benimki bu hafta 2960 çıktı. Doktorum bu haftalarda çıkan degerler + - 300 olabilir takılma bunlara dedi. moralini bozacak bi şey yok :)

Hayır cnm küvez tamamen sgk kapsamında eltimin kızı yeni girip çıktı

Lütfen bugün kimse doğurmasın. Sıra var heralde öne geçiyorsunuz. Benden önce eslaa ve pkass doğurabilir.
Ötekiler beklesin bir zahmet.

Esla geçen gün midem bulanıyor karnım ağrıyor demişti nasıl acaba ses çıkmadı yine.

Alttan muayeneden korkan arkadaslar perine masajini tavsiye ediyorum. Gecen hafta 2 kere yaptim bu hafta alttan muayeneden hic bi se anlamadim. Cok rahat gecti :)

Esla geçen gün midem bulanıyor karnım ağrıyor demişti nasıl acaba ses çıkmadı yine.
bağırsaklarını bozmuştur o cok yemekten
Bizim hastanenin usgsi kapsamlı ben ilk günden beridir 4d usgye giriyoruö herkes için öyle yani. Doppler de bakıyor aynı cihazla o yüzddn hepsi görülüyor cnm . Siyah beyaz görüntülü değil
heeee... sımdı oldu devlet hastanesinden cok fazla sey beklemısım yanı

Kilosu boyu takvimdeki gibi ama 37+ 1 im 36+ 1 cikiuo

Ultrasona çok güvenme.bi gittim 3 kg çıktı bi gittim 3400 çıktı bi gittim 2900 çıktı.hem yani azcik zayıf olsa ne olur.burada hepimiz ayni boy ve kiloda miyiz bebisler de bir olsun? Hem gelişim 2 hafta gerideyse problem var diye dusunulur ultrason bebegin o anki pozisyonuna gore tahmini değer veriyor.doppleri çektir damarlarda direnç filan yoksa hic sıkılma bebis dogsun emer emer kocaman olur annesi

Alttan muayeneden korkan arkadaslar perine masajini tavsiye ediyorum. Gecen hafta 2 kere yaptim bu hafta alttan muayeneden hic bi se anlamadim. Cok rahat gecti :)
yav ben doğum bıle yaptım masajı bırak ama benımkı rahat gecmıyor be mübarek ...ebe gecen kontrol ederken kasma kendını dedı ..elını sokmasıyla bacağıma oyle bır vurdumkı acıdan yada rahatsızlıktan ne bılem yaa..keşke su bebeler daha usturuplu bır yerden cıkabılselerdııı

Mavi kırmızı kan akışını görüyoruz. Belki üç boyutludur bizimki.

Kisin ortasinda canim öyle bisey cektiki günlerdir sayikliyorum bugün adama Firca attim bul Bana diye almanyada yazin bi kac Ay buldugumuz seyi adam kisin nasil bulcaksa. Tamam dedi kapatti telefonu ins Bulur.

Inşallah bulur canım. Benim de taksimde satılan bir yiyeceği canım çekiyor istanbula da gidemem ki. Ankara'da da yapan yer yok sanırım.

Doktor bi de 2 gunde bir iliski tavsiye etti vajina yumusasin diye bi de onu dene

sen kaçta gideceksın. ben gıderken ılk kez yol boştu bugun ama hastane aşırı kalabalık. ben hep öğleden sonra gıdıyordum sakın oluyordur.
Ben oglen ordaydim. Bende hep sabah gudiyordum cumartesileri kalabalikti ama bugun oglen sakindi. Bebis iyi dedi doktor. Bu hafta cok kilo almamis oglusum 2600. Nst baglandi sanci cikmadi. Kontrollerim haftada bir artik. Sekerim var diye yemegime dikkat ediyorum. Bakalim haftaya nasil olcak bebisimin kilosu.

Doktor bi de 2 gunde bir iliski tavsiye etti vajina yumusasin diye bi de onu dene
valla onu hele hıc deneyemem.. artık yapamıyom ben ..kemıklerım sızlıyor sağdan sola donemıyorum odaklanamıyorum..tek dusundugum bıran evvel yatağa yatar yatmaz uyuyabilmek.. benden gecmıs artık..bana uygun pozısyon yok bu ılıskı seysınde

Litchi canim doktor bu hafta beklemiyoz seninki daha kanala girmemis dedi. 26sindan once beklemiyoz yani
ben bu kanala gırmış gırmemıs meselesını bır turlu ıdrak edemedim.. nıye?dıceksın..

kımı dr lar hastalarını sırf bebek kanala gırmemıs dıye dırek sezo yapıyolar..kımılerıde normal doğumda karnına bastırarak doğurtuyor..benımkı kanala 8. ayda gırdı gırmesıne ama ebe yınede çıksın bebek bıraz once dıye karnıma çöktü...

yanı sezo olmaktansa dr lar çöksün karnına mılletın normal dogurtsun

Inşallah bulur canım. Benim de taksimde satılan bir yiyeceği canım çekiyor istanbula da gidemem ki. Ankara'da da yapan yer yok sanırım.

Ne tuhaf bisey bu hamilelik insan yok diyip mevsimi degil diyip duramiyo cocuk gibi ille olacak ;)) insallah Bulur. Ins seninde hic ummadigin anda caninin ceken sey karsina cikar.

Allah iyiligini versin anlatimlarina bayiliyorum

Kisin ortasinda canim öyle bisey cektiki günlerdir sayikliyorum bugün adama Firca attim bul Bana diye almanyada yazin bi kac Ay buldugumuz seyi adam kisin nasil bulcaksa. Tamam dedi kapatti telefonu ins Bulur.
Selam almanya da neredesin ben frankfurkta yakınım

Doktor kanala girmeden sanci baslarsa dogum zorlasir dedi ama senin gecen dogum zordu di mi? Ee 8. Ayda girmis taa. Bak benim de kafam karisti simdi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…