2015 Şubat Anneleri

Ya bi senle doğurduk doğurcaz galiba banada doktorum açık söylemiyor da bekliyor gibi konuşuyor. Sancım oluyor da bazılarının erken başlıyormuş diyor herkes. Ama 4 gün önce kontrolde rahim boyu kısalmış dedi acaba doğum yaklaşıyor mu? Yoksa bazılarında oluyor mu normal mi?

maasalalh dr una ama senin gunun daha dolmuyorki, imzanda 37 hafta yaziyorrr
Imzada 9 Şubat yazıyor beklenen tarih ama doktora göre cuma çünkü ben düşükten sonra tekrar regl olmadan hamile kalmışım farkında olmadan yani sat yok aslında bende Karışık bizim durum

Valla otururken böle doğum başlasa şaşırmıcam kadın a ne zaman doğcak desem bişey demiyo belki bi hafta belki iki hafta belkide bu gece doğurabilirsin diyo kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum

Kızlar hepinize çok teşekkürler tek tek yazamadım 1 gün geçti ama daha kalkamadim umarım taburcu eder bugün doktor.duş alabilirsem süt gelirmis

Canım sağlıkla büyüt inş bebeğini, sütünde olur inş canım benim sorum bebişin maşaallah tombişmiş ya usgde kaç çıkmıştı doğduğu ile usg arasındaki fark ne kadar oldu?

duygusallık değil canım gerçekleri görmek bu
başımıza böyle şeyler gelmese amaan boşver der geçeriz belki ama insan en çok bu zamanda destek bekliyor

cimcime sende ne sorun vardı? neden erken doğum riskin oluştu

kanamam ve sancım oldu canım nst de sancım çok çıktı doktor elle muayene etti bebek kanala yerleşmiş iyice doğum başlayabilir dedi

Imzada 9 Şubat yazıyor beklenen tarih ama doktora göre cuma çünkü ben düşükten sonra tekrar regl olmadan hamile kalmışım farkında olmadan yani sat yok aslında bende Karışık bizim durum
hee fenaa karisik herhalde
ben oglumda sat bilmiyordum, olçumlere gore dogru bildiler dedikleri zamanda dogdu

Canım benim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.Allahım yar ve yardımcınız olsun.

Kizlar sancilar duzensiz oldugu icin onemli degil ama bebisim 10gunde 100 gr almis doppler istedi dr kan akimina bakmak icin cok csnm sikildi

Kizlar sancilar duzensiz oldugu icin onemli degil ama bebisim 10gunde 100 gr almis doppler istedi dr kan akimina bakmak icin cok csnm sikildi

Benim sancim 80 çıktı nstde ama bi tane sanciydi.önemli olan sancilarim düzenli olması doğumu başlatan o zaten. Dopplerden bebeğe giden kan ve oksijen akımına bakılacak dediğin gibi bazen damarlarda direnç olabiliyor oğlumda öyleydi benim.yine de haftaları güzel kilolari da çok çok düşük degildir sıkma canını.

Evde sıcak sıcak otururken hasta olan nevi şahsına münhasır bir insanım ya. Boğazım fena yutkunurken çok acıyor inşAllah geçen en yakın zamanda. Cumartesi akşamı arkadaşların çocuğu geldi 15 aylık çocuk her bir yeri akıyordu ertesi gün çocuk hastanelik olmuş o gün de dedim ben hasta diye dişi çıkıyor ondan dediler.

Sonunda yatakla buluştum ama mide yine zehir Zemberek
Bebek her yerime birdrn bastırıyor
Sığmıyor.artık.midemi deldi.

Kızlar hergun yaklaşık 10kere adet sancısı gibi ağrı giriyor hafif şiddette ne diyorsunuz bu duruma

Bu arada kulağımda sıvı toplanması vardı kacgundur duymuyordum kurstandanda geri kaldım doktor burnumdan basınç yaptı biraz açıldı evde yapin dedi bu basınç uygulamasını balon gibi bise verdi inşallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…