- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Ya çok var diyip durma bana zaman geçmiyo zaten gün sayan asker gibi yakında saatleri bile sayıcamEVEt cok heyecanlı ama senın daha var zamanın.
Ya bi senle doğurduk doğurcaz galiba banada doktorum açık söylemiyor da bekliyor gibi konuşuyor. Sancım oluyor da bazılarının erken başlıyormuş diyor herkes. Ama 4 gün önce kontrolde rahim boyu kısalmış dedi acaba doğum yaklaşıyor mu? Yoksa bazılarında oluyor mu normal mi?Gün vermedi ayolcumadan sonra günüm doluyo diye hem sancım var bu hafta ama kadın her hastasına normal doğum yaptırdığı için artık rahim uzunluğundan anlıyo ne zaman geleceğini heralde cumadan sonra bekleyin dedi bize sevgili doktorum pek rahat pek geniş kadın
Imzada 9 Şubat yazıyor beklenen tarih ama doktora göre cuma çünkü ben düşükten sonra tekrar regl olmadan hamile kalmışım farkında olmadan yani sat yok aslında bendemaasalalh dr una ama senin gunun daha dolmuyorki, imzanda 37 hafta yaziyorrr
Valla otururken böle doğum başlasa şaşırmıcam kadın a ne zaman doğcak desem bişey demiyo belki bi hafta belki iki hafta belkide bu gece doğurabilirsin diyo kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorumYa bi senle doğurduk doğurcaz galiba banada doktorum açık söylemiyor da bekliyor gibi konuşuyor. Sancım oluyor da bazılarının erken başlıyormuş diyor herkes. Ama 4 gün önce kontrolde rahim boyu kısalmış dedi acaba doğum yaklaşıyor mu? Yoksa bazılarında oluyor mu normal mi?
Kızlar hepinize çok teşekkürler tek tek yazamadım 1 gün geçti ama daha kalkamadim umarım taburcu eder bugün doktor.duş alabilirsem süt gelirmis
Belki iki kat duygusallık bar üstümüzde ama seni emin ol en iyi ben anlarım bu zamana kadar kimse nasılsın diye bile sormadı bana 5 ay kanamalı hamilelik geçirdim düşük tehlikem vardı kimse Yardıma gelmedi 10 gün rapor verilen gün evime 20 kişi getirdi kv yemekli karnımı tuta tuta yemek Yaptım sofra hazırladım şimdi o Süreci atlattım ama yine yardım eden yok evimi kendim temizledim halada işimi kendim yapıyorum izne ayrıldım evdeyim herkes biliyo evde olduğumu ama arayıp nasılsın diyen yok Akşama Yemeğin varmı diyen yok sen açmısın tokmusun diyen yok o kadar iyi anladım tanıdım ki insanları hamilelik Sürecinde ama bitti gözümde herkes bi doğurayım bak o zaman görcek herkes ve kimse benden asla yardım isteyemicek iki ablam var birde görümcem kv genç 46 Yaşında ama kimse elini uzatmadı erkek kardeşim canım daha dün geldi evimi düzeltti koltukları çekti ben süpürdüm o Hariç kimse kalmadı gözümde
cimcime sende ne sorun vardı? neden erken doğum riskin oluştu
hee fenaa karisik herhaldeImzada 9 Şubat yazıyor beklenen tarih ama doktora göre cuma çünkü ben düşükten sonra tekrar regl olmadan hamile kalmışım farkında olmadan yani sat yok aslında bendeKarışık bizim durum
ne zaman gittin kiz sen dr akanamam ve sancım oldu canım nst de sancım çok çıktı doktor elle muayene etti bebek kanala yerleşmiş iyice doğum başlayabilir dedi
Canım benim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.Allahım yar ve yardımcınız olsun.duygusallık değil canım gerçekleri görmek bu
başımıza böyle şeyler gelmese amaan boşver der geçeriz belki ama insan en çok bu zamanda destek bekliyor
kanamam ve sancım oldu canım nst de sancım çok çıktı doktor elle muayene etti bebek kanala yerleşmiş iyice doğum başlayabilir dedi
Kizlar sancilar duzensiz oldugu icin onemli degil ama bebisim 10gunde 100 gr almis doppler istedi dr kan akimina bakmak icin cok csnm sikildi
ışık tutmayı denedin mi gı
Bence önce gittiğinden bahsetmiş yanlış anlaşılmış.cımcıme hastaneye mı gıtmıs..?
Eee kolay değil Emek kız baya büyümüş sığamıyordur annesi :)Sonunda yatakla buluştum ama mide yine zehir Zemberek
Bebek her yerime birdrn bastırıyor
Sığmıyor.artık.midemi deldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?