2015 Şubat Anneleri

bildiğin usul nedir kolaysa ondan yapayım bende :)
bildigim usulu bi deneyimde beceremezsem denrim emla yi

benim ikinci hamilelikde karnim çok asiri buyukkduu oyle boyle deil uçuz gibiydi hemde 40 hafta bitinc edogurdum
o zaman yapabilidysem simdide yaparim herhalde : ))))

benim kızım maşallah emmdi. Mamada vermedim. Küvezdede vermediler. Süt sağıp yolladım.onu verdiler.Beni emzirmeye çağırdılar. Hiçte zorluk yaşamadık vakum gibi çekti maşalalhh... Milletin dediğine takılma. Zamanındada gelebilir . Rabbim bilir bi tek.

maasalalh dr una ama senin gunun daha dolmuyorki, imzanda 37 hafta yaziyorrr

Cok sevindim.

Hadi bakalim nst de guzel ciksin. Subatta doguralim biz senle

Insallah canim en azından 38i bitirelim dimi

Oh super destekci hem can arkadas hem ebe daha nolsun

Canim merhaba, cantana medela calma biberon koymussun.ben de bu marka almak istiyordum,sen memnun musun,onceki bebekte kullanmis miydin? Merak ettim,bu biberon anneyi emme ile ayni calisiyormus..bir de senin ki kac ml?

ben ilk kez aldim ins kullnmaya gerek kalmaz da tanismam hiv kendsiyle. Oncekinde avent ve dr brown kullnmstim canm. Medela calma tek bir urun buyugu kucuk yok ml olarak

Kizlar gögüs ucu kremine basladinizmi baslayalimmi, nezaman baslasam,
Kizimda yara olmustu Ama spkür hafif atlatmistim Bunda napsam karar veremedim.

Ben Ameliyat Olduğumda Bana Sonda Takmışlardı Narkozluyken Takmışlardı Çıkarırlarkende Hiç Hissetmedim Ama Bacağımı Oynattığımda Çekiştiriyodu Sanki Biri Alttan deriyi Çekiyo Gibi Bi His

Yszamadim bi yol uzun anca döndük karsi yakadan malum istanbul trafiği. Nst bu hafta daha iyi magnezyum ve istirahat Ise yarams şükür ufak tefek sancilar var kayda deger değil dedi yorulmmya devam. Haftaya yine cagrdi. Nstde kuzucum hiç durmadi tepikler hareketler kalp atimini duzenli olctrmedi oynak saziyem bugün :)

Gözün Aydın canım çok sevindim senin adına nasıl hareketler hissetmiştin yazda takip edelim bizde

Kizlar çok tesekkur ediyorum hepinize telefondan tek tek alıntı yapamiyorum çok saolun hepiniz...

Senin bebis de mi ters İsircam o küçük popoyu o olcak valla canım o gece ayakları alt taraftan cikacak gibi hissettim karninmin hem sağından hem solundan ayni anda bı seyler cikardi ben anlamıyorum neresi kolu bacağı. Dedim bu gece ya doguruyorum ya bu kiz donuyor babası da çok sevindi demek ki o da uzuluyormus pek caktirmiyordu da

Canım eşimin tarafı kalabalık. İş çevresi akrabaları falan. Bide ben hastaneyede götürürüm diye düşündüm bende yerim yani:) zaten nasip olursa mevlüt yapcam ozaman gelsin herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…