bildigim usulu bi deneyimde beceremezsem denrim emla yi
benim ikinci hamilelikde karnim çok asiri buyukkduu oyle boyle deil uçuz gibiydi hemde 40 hafta bitinc edogurdum
o zaman yapabilidysem simdide yaparim herhalde : ))))
benim kızım maşallah emmdi. Mamada vermedim. Küvezdede vermediler. Süt sağıp yolladım.onu verdiler.Beni emzirmeye çağırdılar. Hiçte zorluk yaşamadık vakum gibi çekti maşalalhh... Milletin dediğine takılma. Zamanındada gelebilir . Rabbim bilir bi tek.Küvezde kalırsa emziremem diye korkuyorum canım. Git gel yavrumdan uzak kalmaktan korkuyorum, ama sağlıklı olsun yaşasında diyorum bi yandan. Kafam allak bullak inanki. Her arayan başka bişi konuşuyo. İyice kafam karıştı ama ben rabbime bıraktım artık. Dualarımı okuyup sabredicem
maasalalh dr una ama senin gunun daha dolmuyorki, imzanda 37 hafta yaziyorrrGün vermedi ayolcumadan sonra günüm doluyo diye hem sancım var bu hafta ama kadın her hastasına normal doğum yaptırdığı için artık rahim uzunluğundan anlıyo ne zaman geleceğini heralde cumadan sonra bekleyin dedi bize sevgili doktorum pek rahat pek geniş kadın
Cok sevindim.Kizlaaarrriremguzum @hayat1977 @Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
Hadi bakalim nst de guzel ciksin. Subatta doguralim biz senle
Kızlar süper bi haber aldım aşırı mutluyumarkadaşım ebe hemşire ama Isparta şifa hastanesinde Çalışıyor hep istedim ki doğumda Yanımda olsun Sancı çekerken elimi tutsun iznini ayarlamaya çalıştı sürekli ayarlamış cuma günü geliyo Şubat'ın 10 a kadar burda doktor cumadan sonra Demişti tam isabet oldu ve en büyük sürpriz başka tabi benim doğum yapacağım hastanede doktorumun ebe hemşiresi Arkadaşımın sınıf arkadaşıymış veee anlaşmışlar doğuma oda gircek sırf elimi tutmak için o kadar mutlu oldum ki güç geldi resmen doğumumda en yakın arkadaşım elimi tutcak onun verdiği güven çok önemli o kadar mutlu oldum ki kelimelere dökemiyorum minnoşum teyzesi gelene kadar sabretmeli eşim korkusundan giremez girse keşke ama en ufak kana tahammülü yok
Canim merhaba, cantana medela calma biberon koymussun.ben de bu marka almak istiyordum,sen memnun musun,onceki bebekte kullanmis miydin? Merak ettim,bu biberon anneyi emme ile ayni calisiyormus..bir de senin ki kac ml?
Kizlar gögüs ucu kremine basladinizmi baslayalimmi, nezaman baslasam,
Kizimda yara olmustu Ama spkür hafif atlatmistim Bunda napsam karar veremedim.
Canım Sezeryan Olucak Şubatın İlk Haftası Olur Dedi Ama Tarih Vermedi Ama Dediğin Gibi 10 u Falan Olur Herhalde Çarşamba Kontrolümüz Var Bakalım Ne DicekSenin daha bir ayın yok mu yaw. Şubat'ın 10u falan olur herhalde senin di mi?
Basladim ama aklıma geldkce sürüyom lansinosh kullanıyorum ben
Başla Ben Başladım Son 1 ay Başla Diyo Herkes Nazikce Göğüsleri Çok Uyarmadan SürüyorumBende lansinoh aldim baslimmi Bende erkenmi daha?
Bende lansinoh aldim baslimmi Bende erkenmi daha?
Başla Ben Başladım Son 1 ay Başla Diyo Herkes Nazikce Göğüsleri Çok Uyarmadan Sürüyorum
Başlayablrsn ben bi aydir kullanıyorum dr da onermsti
Gözün Aydın canım çok sevindim senin adına nasıl hareketler hissetmiştin yazda takip edelim bizde
Canım eşimin tarafı kalabalık. İş çevresi akrabaları falan. Bide ben hastaneyede götürürüm diye düşündüm bende yerim yani:) zaten nasip olursa mevlüt yapcam ozaman gelsin herkeshamarat hatunun hali baska oluyor : ))
bende kurabuye falan yapmak sitiyorum ama sonra vazgeçiyorum
gelen gidenim oyle çok olmaz , iki olmadi uç postada hallolur onnada patates salatsi pogaca tatli oldu bittii : ))))) burda valla bebekgormesinde gun gibi masa oluyorr
Aç demekki napsın yerim onun elleriniiiiiyalnız butun elı ağzına sokmuş.
AynenIlla takıyorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?