2015 Şubat Anneleri

yesıl renk akıntının gelmesı cocugun kakasını yedıgı anlamına mı gelıyodu

Insallah canim daha once cektiribce yoktu insallah yoktur

Canım geçen hafta 3030 du benimki bu hafta 2960 çıktı. Doktorum bu haftalarda çıkan degerler + - 300 olabilir takılma bunlara dedi. moralini bozacak bi şey yok :)
Dr un endiseli surati sinirimi bozdu iste insallah bi sknti yoktur

Tam olarak Yediği değil de yaptığı anlamına geliyor. Yapıyorsa yeme olasılığı da yüksek yani.
pekı bırkere gelırse hepgelmeye devam edermı bu renkte..dun peçeteye hafıf yesılımsı akıntı geldı bıda olmadı..benım daha sımdı aklıma geldı kaka yapma olasılığı

Evet yemene dikkat ediyorsan ondan almıyordur. Bana da hep sebze ye diyor ama eve zor atıyorum.kendimi kim.sebze yapsında ben yiyim.çorba bile yapamaz oldum.

Ayy masallah pek guzel olmus
Ya kakasini yapmis olabilir ya da enfeksiyon, mantar gibi bi se olabilir. Sen bi doktorunu ara istersen.
devlete gıdıyorum bacım nasıl arayım..bendenakıntı oylesureklı gelmiyor..günde 1 sefermesela oda sabah ılk kalktığım saatlerde..bugun sut rengıydı mesela ama dunku cok cok acık yesıldı

Sen hastanene sor bence. Benim bir arkadaşta kredi çekmek.zorunda kalmıştı.bebek uzun süre kalınca büyük.bir para ödememişlerdi
VallA canim medipol megaya gidiyorum sanki anne hastanedeyken kuvezden para almiyolarmis anne cikinca aliniyomus ama herkes kuvezi sgk katsiliyo alinmaz diyo

pekı bırkere gelırse hepgelmeye devam edermı bu renkte..dun peçeteye hafıf yesılımsı akıntı geldı bıda olmadı..benım daha sımdı aklıma geldı kaka yapma olasılığı

Idrar yolu enfeksiyonu ya da manar da yeşil renk verebilir. Bazı yiyecekler de yeşil renk idrar yapabiliyor. Kuşkonmaz falan gibi. Öbür sıvı yani bebekten gelecek olan sıvı direk amniyon sıvısı. Onun gelebilmesi için nişanın falan gelmesi lazım. Yine de eczaneden sarı turnusol kağıdı alıp o akıntıya bak bakalım. Maviye döndürürse amniyon sıvısıymış.

Bu kotu bise sanki bana mi oule geliyo?

Bebişler genelde gelişimlerini doldurduktan sonra doğarlar ya. Gelişimini dolduran bebiş büyük tuvaletini yapabilir. Hala doğmamışsa içerde yapabilir yaptığı zaman da amniyon sıvısına karışarak tekrar ağzından girebilir. O da zehirleme yapabilir.

kızlar geçmişi bir türlü okuyamıyorum sanırım doğumlar olmuş bebeğini kucağına alan anneler gözünüz aydın bol bol sütünüz, rahat uykusu bol bebişleriniz olsun

bnden su gelmıyokı ama sadece kıvamlı akıntı

Evet yemene dikkat ediyorsan ondan almıyordur. Bana da hep sebze ye diyor ama eve zor atıyorum.kendimi kim.sebze yapsında ben yiyim.çorba bile yapamaz oldum.

Cumartesi günü mercimekli ıspanaklı çorba yaptım koca bir tencere. Hala yiyorum

Anladim cnmm Allah bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…