Insallah canim daha once cektiribce yoktu insallah yokturUltrasona çok güvenme.bi gittim 3 kg çıktı bi gittim 3400 çıktı bi gittim 2900 çıktı.hem yani azcik zayıf olsa ne olur.burada hepimiz ayni boy ve kiloda miyiz bebisler de bir olsun? Hem gelişim 2 hafta gerideyse problem var diye dusunulur ultrason bebegin o anki pozisyonuna gore tahmini değer veriyor.doppleri çektir damarlarda direnç filan yoksa hic sıkılma bebis dogsun emer emer kocaman olur annesi
yesıl renk akıntının gelmesı cocugun kakasını yedıgı anlamına mı gelıyodu
Dr un endiseli surati sinirimi bozdu iste insallah bi sknti yokturCanım geçen hafta 3030 du benimki bu hafta 2960 çıktı. Doktorum bu haftalarda çıkan degerler + - 300 olabilir takılma bunlara dedi. moralini bozacak bi şey yok :)
Eve gitmiştir pzt gidiyordu.İnt gelene kadar ses çıkmaz.ondanEsla geçen gün midem bulanıyor karnım ağrıyor demişti nasıl acaba ses çıkmadı yine.
Kızzz deme öyle şeyler bendende geliyo ama hiç öyle düşünmemiştim. Daha erken değilmi yayesıl renk akıntının gelmesı cocugun kakasını yedıgı anlamına mı gelıyodu
evetyesıl renk akıntının gelmesı cocugun kakasını yedıgı anlamına mı gelıyodu
pekı bırkere gelırse hepgelmeye devam edermı bu renkte..dun peçeteye hafıf yesılımsı akıntı geldı bıda olmadı..benım daha sımdı aklıma geldı kaka yapma olasılığıTam olarak Yediği değil de yaptığı anlamına geliyor. Yapıyorsa yeme olasılığı da yüksek yani.
Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelekAllah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
yesıl renk akıntının gelmesı cocugun kakasını yedıgı anlamına mı gelıyodu
Bu kotu bise sanki bana mi oule geliyo?Tam olarak Yediği değil de yaptığı anlamına geliyor. Yapıyorsa yeme olasılığı da yüksek yani.
Evet yemene dikkat ediyorsan ondan almıyordur. Bana da hep sebze ye diyor ama eve zor atıyorum.kendimi kim.sebze yapsında ben yiyim.çorba bile yapamaz oldum.Ben oglen ordaydim. Bende hep sabah gudiyordum cumartesileri kalabalikti ama bugun oglen sakindi. Bebis iyi dedi doktor. Bu hafta cok kilo almamis oglusum 2600. Nst baglandi sanci cikmadi. Kontrollerim haftada bir artik. Sekerim var diye yemegime dikkat ediyorum. Bakalim haftaya nasil olcak bebisimin kilosu.
devlete gıdıyorum bacım nasıl arayım..bendenakıntı oylesureklı gelmiyor..günde 1 sefermesela oda sabah ılk kalktığım saatlerde..bugun sut rengıydı mesela ama dunku cok cok acık yesıldıAyy masallah pek guzel olmus
Ya kakasini yapmis olabilir ya da enfeksiyon, mantar gibi bi se olabilir. Sen bi doktorunu ara istersen.
VallA canim medipol megaya gidiyorum sanki anne hastanedeyken kuvezden para almiyolarmis anne cikinca aliniyomus ama herkes kuvezi sgk katsiliyo alinmaz diyoSen hastanene sor bence. Benim bir arkadaşta kredi çekmek.zorunda kalmıştı.bebek uzun süre kalınca büyük.bir para ödememişlerdi
pekı bırkere gelırse hepgelmeye devam edermı bu renkte..dun peçeteye hafıf yesılımsı akıntı geldı bıda olmadı..benım daha sımdı aklıma geldı kaka yapma olasılığı
Bu kotu bise sanki bana mi oule geliyo?
bnden su gelmıyokı ama sadece kıvamlı akıntıIdrar yolu enfeksiyonu ya da manar da yeşil renk verebilir. Bazı yiyecekler de yeşil renk idrar yapabiliyor. Kuşkonmaz falan gibi. Öbür sıvı yani bebekten gelecek olan sıvı direk amniyon sıvısı. Onun gelebilmesi için nişanın falan gelmesi lazım. Yine de eczaneden sarı turnusol kağıdı alıp o akıntıya bak bakalım. Maviye döndürürse amniyon sıvısıymış.
Evet yemene dikkat ediyorsan ondan almıyordur. Bana da hep sebze ye diyor ama eve zor atıyorum.kendimi kim.sebze yapsında ben yiyim.çorba bile yapamaz oldum.
Anladim cnmm Allah bebeklerimizi korusunBebişler genelde gelişimlerini doldurduktan sonra doğarlar ya. Gelişimini dolduran bebiş büyük tuvaletini yapabilir. Hala doğmamışsa içerde yapabilir yaptığı zaman da amniyon sıvısına karışarak tekrar ağzından girebilir. O da zehirleme yapabilir.
bnden su gelmıyokı ama sadece kıvamlı akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?