2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar,
Giremedim bayadır, biraz içime gömülmeye ihtiyacım vardı kendimi topladım geldim.
Cumartesi kontrolüm vardı bebekle ilgili herşey yolunda çok şükür, enfeksiyonum vardı devam ettiği için ilaçlara devam.
Herkes iyidir inş? Var mı son bir haftadır doğum yapan?

ben bu kanala gırmış gırmemıs meselesını bır turlu ıdrak edemedim.. nıye?dıceksın..

kımı dr lar hastalarını sırf bebek kanala gırmemıs dıye dırek sezo yapıyolar..kımılerıde normal doğumda karnına bastırarak doğurtuyor..benımkı kanala 8. ayda gırdı gırmesıne ama ebe yınede çıksın bebek bıraz once dıye karnıma çöktü...

yanı sezo olmaktansa dr lar çöksün karnına mılletın normal dogurtsun
kanala girmekle ebelerin karna bastirmasi ne alaka kiz. Kanala girmeyn cocugu istedigin kadar bastir cikmaz ki. Sanciyla giriyor kanala. Benim dogumdn iki gun.once.bile kanalda degildi.

Arkadaslar bi sorum olacak ozellikle dogum yapan arkadaslar bebek kuvezde kalirsa ozel hastanede para veriliyormu ekstra benim gittigim hastanede 2 gunden sonra veriliyo dendi ama baska bir ozel hastanede dogum yapan tanidigimin ikizleri 1ay hastanede kuvezde kaldi hic para almamislar aklima takildi
Sen hastanene sor bence. Benim bir arkadaşta kredi çekmek.zorunda kalmıştı.bebek uzun süre kalınca büyük.bir para ödememişlerdi

Selam kızlar,
Giremedim bayadır, biraz içime gömülmeye ihtiyacım vardı kendimi topladım geldim.
Cumartesi kontrolüm vardı bebekle ilgili herşey yolunda çok şükür, enfeksiyonum vardı devam ettiği için ilaçlara devam.
Herkes iyidir inş? Var mı son bir haftadır doğum yapan?
dogum yapan var kizlar listeler simdi. Sen nerelerdesin yok yazdik seni. Dogurdu mu acaba dedik

ben bu kanala gırmış gırmemıs meselesını bır turlu ıdrak edemedim.. nıye?dıceksın..

kımı dr lar hastalarını sırf bebek kanala gırmemıs dıye dırek sezo yapıyolar..kımılerıde normal doğumda karnına bastırarak doğurtuyor..benımkı kanala 8. ayda gırdı gırmesıne ama ebe yınede çıksın bebek bıraz once dıye karnıma çöktü...

yanı sezo olmaktansa dr lar çöksün karnına mılletın normal dogurtsun
Valla onlardan biri de benim, cuma günü yine kontrol var.Ben doktoruma bıraktım , ille de normal doğum diye diretemiyorım çünkü ailemde sıkıntılı ve normal olmaması gereken bir doğum sonucu yaşanmış kötü bir hikaye var,burada bahsetmek asla istemiyorum.O yüzden hep hayırlısı diyorum.Doktor bana sezeryan derse tamam derim çünkü şu an çok etkisi altındayım olayın.

Doktor kanala girmeden sanci baslarsa dogum zorlasir dedi ama senin gecen dogum zordu di mi? Ee 8. Ayda girmis taa. Bak benim de kafam karisti simdi :/
benım doğum degıl sancı kısmı zordu..dk da 1 le başladı sancılar dinlenecek nefes alacak zaman kalmadı bana hıc..bu sure 12saat surunce saclarım beyazladı yarım günde(Fatma gırık gıbı :KK70::KK70::KK70:)
kanala girmekle ebelerin karna bastirmasi ne alaka kiz. Kanala girmeyn cocugu istedigin kadar bastir cikmaz ki. Sanciyla giriyor kanala. Benim dogumdn iki gun.once.bile kanalda degildi.
ya kımı oyle dıyorbenımkı kanalda degıldı ıkına ıkına soktum ..yok comeldım soktum..yok ebeler ustume çöktü oyle cıktı kanalda degıl cart curt..

senınkı ne ara kanala gırdıya pekı?

benım doğum degıl sancı kısmı zordu..dk da 1 le başladı sancılar dinlenecek nefes alacak zaman kalmadı bana hıc..bu sure 12saat surunce saclarım beyazladı yarım günde(Fatma gırık gıbı :KK70::KK70::KK70:)
ya kımı oyle dıyorbenımkı kanalda degıldı ıkına ıkına soktum ..yok comeldım soktum..yok ebeler ustume çöktü oyle cıktı kanalda degıl cart curt..

senınkı ne ara kanala gırdıya pekı?
Sali gunu hic acilma yok kanala girmemis dedi dr. Sanci vs de yoktu. Cars pers duzensiz sancilar oldu. Persembe gece duzenli sancilar basladi. Cuma sabah da dogurdum. Bilmem artik hangi saat girdi kanala. Ama girdi ki cikabildi yani

Benimki de iki haftadir kanalda ilerliyo :)
Iste herkeste farkli oluyor. Kiminin onceden giriyor. Benim 40 hafta bitti dr hic dogurcak.gibi degilsin cok bekleriz dedi. Ama 3 gun icinde kanalin bir ucundan girdi bir ucundan cikti : )))
Bakalim bunda nasil olcak

image.webp
Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler fyz35 fyz35 işte ördüğüm yelek ;) Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.

Sen temizlik falan da yapıyorsun dimi ? Çok riskli değilsin o zmn baksana doğmadı hala. Bende dinleneyim bu hafta sonra çok kasmayayım kendimi normal hayatıma döneyim tabi işede dalmıyım. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..
Valla simdilik tehlike yok dedi doktor bende o gazla yapiorum tabi ne kadar gec o kadar ii ama dogarsada tehlike arz ettigini dusunmedigim icin rahatim.sen bol bol dinlen ayaklarini yukari kaldirarak yat Allahin izniyle vakti zamaninda dogum yaparsin ;)

Ya bisi soracam az öncee regliyken bisiler geldiginde hissedersin ya oyle bi his oldu lavaboya gittim camasirim islanmis ama cok deil kokulu biside deil beyazli bisiler gelmis mantar falanmi oldu yoksa suyummu geldi bilemedim cok agrim var ayaga kalkamiorm bugün :(

dogum yapan var kizlar listeler simdi. Sen nerelerdesin yok yazdik seni. Dogurdu mu acaba dedik
Aslında çok doğurasım vardı geçen hafta ama olmadı :KK76: Devamsızlık hakkımı kullandım örtmenim, affedin :KK37:
Geçen kontrolde doktor felaket tellalı gibi ardı ardına şeyler sıralayınca depresifleştim size de bulaştırmayım diye girmedim bi süre. Malum burda birbirimizi çok etkiliyoruz kötü etkilemeyim kimseyi dedim.

Back
X