Bilmem ki efendim nasıl olur ben yeni geldim almanya ya 1sene oldu su an almanca kursuna gidiyorum esimde tu da master yapiyi sen nerdesin napiosuntanısabılırmıyız?belkı bı kahve ıcerız
sen böyle yazınca bı an ızdıvac programında hıssettım kendımı
ben turkıyedeyım anam bacım.. ecık uzağız.. 2. yavruyu doğurmaya ugrasıyırum..kocam mat ogretmenı ama ben pek emın degılımBilmem ki efendim nasıl olur ben yeni geldim almanya ya 1sene oldu su an almanca kursuna gidiyorum esimde tu da master yapiyi sen nerdesin napiosun
Çok komiksin vallahi çok güldüm sandimki almanyadasin burda çok yalnızım belki dedim bana arkdas olursun ama bakalım eşim su an tezini yazıyo bitsin belkide türkiyede istanbul da iş bulur da gelirimben turkıyedeyım anam bacım.. ecık uzağız.. 2. yavruyu doğurmaya ugrasıyırum..kocam mat ogretmenı ama ben pek emın degılımsabah namazda cıkıyo gece aha bu saat oldu ortalarda yok oyle ıste
Ya bana taktilar doğum sonrası çünkü mesanem doluydu ama kendimi rahat bırakıp da yapamadim bi türlü hemşire de taktı sondayı acitan bişi değil stres olmayın ne güzel wc ye gitme derdi yok İşte :)Sezeryan olmadın ki sen. Sezeryanda takıyorlarmış.
gerçekten mi :) ne güzel ben sadece anestezi uzmanından korkuyorum tek risk ordaymış zaten. dr um güven verdiama bakalımm nasip..ben iki dpgumdada yaptirdim canim
katater takiliyor omurlardan birine, elinde pompa oluyor bakdin sanci hiisediyorsun basip doz verme hakkin var
hatta ben kizimda basmayi unutmusum dikisler baya canimi acitmisti ama oglumda tecrubeliydim hiç bisey hisssetmedim
nst de daglar oluyor sanci yuzunden, açiklik ilerliyor ama sen bunlarin hiç birini hissetmiyorsunnn,ben uyyyordum valla , arada bakiyordum saate , nst ye falan geri içim geçiyordu , gece gittiigm için bide doguma uyumakdan baska bisey yapamiyordumki masada açilmanin ilerlermesini bekliyorsun : )
Süper olmuş Allah giydirmek nasip etsin canım çok güzel olmuşEki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenlerfyz35 işte ördüğüm yelek Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Woow harika olmuş, güzel günlerde giysin inş.Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenlerfyz35 işte ördüğüm yelek Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Bence kakasını yapmış olsaydı bugün ki akıntın beyaz olmazdı.devlete gıdıyorum bacım nasıl arayım..bendenakıntı oylesureklı gelmiyor..günde 1 sefermesela oda sabah ılk kalktığım saatlerde..bugun sut rengıydı mesela ama dunku cok cok acık yesıldı
Kızlar çok hastayım ya napmalıyım? Bu ayda da böyle hasta olunur mu ya? Kafayı yicem boğazım başım ağrıyor nefes alamıyorum. Sizce tam bu zamanda hasta olmak sakıncalı mı?
Ne alaka ben doktora gittim hiç öle bişey demedi ilaç verdi kullanıyomKızzz deme öyle şeyler bendende geliyo ama hiç öyle düşünmemiştim. Daha erken değilmi ya
Bendede var kıvamlı akıntı fitil verdi olabilir dedibnden su gelmıyokı ama sadece kıvamlı akıntı
AYY cook guzel ellerıne saglıkEki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenlerfyz35 işte ördüğüm yelek Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
peki epidural takılması için açılma 4 cm mi olması gerekiyor ? bu uzun bi süreç mi birde ?ayni serum mantigini dusun, masanin kenarina oturuyorsun sanci aralarinda igneyi sokuyolar, katateri serumdaki gibi sabitleyip igneyi çekiyolar .. bi kaç saniyeligine ignenin acisi oluyor yani ama dogum sancisinin yaninda devede kulak o tabi :))))
evet igne takilirken kipirdamamk onemli tabi ..
hatta bana ilk yapildiginda yani ilk dogumda ikii defa igne sokdular birincide beceremedi anastezi yapan meymenetsiz , banda dediki omurlarin çok yakin ondan zor oldu dedi
ikinci dogumda ilk seferde takildi bi sorun olmadi
gecen haftaki anesteziste soyledim boyle boyle oldu diye, adam guluyor genislemismi omurlar diye : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?