2015 Şubat Anneleri

tanısabılırmıyız?belkı bı kahve ıcerız

sen böyle yazınca bı an ızdıvac programında hıssettım kendımı
Bilmem ki efendim nasıl olur ben yeni geldim almanya ya 1sene oldu su an almanca kursuna gidiyorum esimde tu da master yapiyi sen nerdesin napiosun

Bilmem ki efendim nasıl olur ben yeni geldim almanya ya 1sene oldu su an almanca kursuna gidiyorum esimde tu da master yapiyi sen nerdesin napiosun
ben turkıyedeyım anam bacım.. ecık uzağız.. 2. yavruyu doğurmaya ugrasıyırum..kocam mat ogretmenı ama ben pek emın degılım sabah namazda cıkıyo gece aha bu saat oldu ortalarda yok oyle ıste

ben turkıyedeyım anam bacım.. ecık uzağız.. 2. yavruyu doğurmaya ugrasıyırum..kocam mat ogretmenı ama ben pek emın degılım sabah namazda cıkıyo gece aha bu saat oldu ortalarda yok oyle ıste
Çok komiksin vallahi çok güldüm sandimki almanyadasin burda çok yalnızım belki dedim bana arkdas olursun ama bakalım eşim su an tezini yazıyo bitsin belkide türkiyede istanbul da iş bulur da gelirim

Kızlar çok hastayım ya napmalıyım? Bu ayda da böyle hasta olunur mu ya? Kafayı yicem boğazım başım ağrıyor nefes alamıyorum. Sizce tam bu zamanda hasta olmak sakıncalı mı?

Bu topik kesinlikle çok faydali.2 hafta önce bugün kontrol de bebisim 2138 gr di. Buraya yazdim size tavsiyelerinizle sütü yoğurdu dayadim kendime.birde tahin pekmez yedim. Bu gün kontrolde bebeğim 2892 gr cikti. 2 hafta da 750 gr almis kizim boyuda 48 cm.nasil mutlu oldum anlatamam :) :)

kızzzzzzzzzlaarrrrrrr napıyorsunzzz ben geldm geçmişi okudum btrdm
Doğurabnlarımz olmuş yine maşallah sağlıkla büyütsünler inş hepsi bol bol sütleri olsun inş bebişler tutup emsin sarılık olmasın inş

iremguzum bnm doğuracağım yok sanırım hiç sancı vs bişiler olmuyor benim yada ben anlamıyorum kaldı 15 gün bugünü saymzsam

Kizlar; kuvez konusu konusulmus.bn kizimi ozel hastanede dogurdum ayni hastanenin yogun bakimina konuldu.10 gun kaldi.hic para odemedik.kuvezi devlet karsiliyor.bunlara takilmayin.

gerçekten mi :) ne güzel ben sadece anestezi uzmanından korkuyorum tek risk ordaymış zaten. dr um güven verdiama bakalımm nasip..

Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler fyz35 işte ördüğüm yelek Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Woow harika olmuş, güzel günlerde giysin inş.
Yalnız çok düzgün işlemişsin, sende epey hamaratmışsın

devlete gıdıyorum bacım nasıl arayım..bendenakıntı oylesureklı gelmiyor..günde 1 sefermesela oda sabah ılk kalktığım saatlerde..bugun sut rengıydı mesela ama dunku cok cok acık yesıldı
Bence kakasını yapmış olsaydı bugün ki akıntın beyaz olmazdı.
Bi sonraki kontrolün ne zaman?

Kızlar çok hastayım ya napmalıyım? Bu ayda da böyle hasta olunur mu ya? Kafayı yicem boğazım başım ağrıyor nefes alamıyorum. Sizce tam bu zamanda hasta olmak sakıncalı mı?

canım bnde 2-3 haftadır geçer belki die ıhalmur zencefil ile geçiştirmeye çabaladım ama olmadı giderek ilerledi bademcik şişmesine dönecek die korkuyorum burun aktı tıkandı snra içeri aktı sesimi kıstı öksürük başladı şimdide bugün bir tarafı ağrıo baoğzımın. Dün değil önceki gün mü ne hbrlerde 8 aylık hamiş gripmmiş dr.a gitmemiş ilaç almk iyi değil die ama zatüreye çevirmiş bebeği karnında kndide ölmüşler hbrlere çıktı die yarın eşim bni doğğğruu dr.a götürüyor kbb gitcez hemde oğluşu görcez kontrol var. Bnmki 2-3 hafta oldu geçmedi artık bnde ilaçsız olmaz die gidicem sanada tavsiyem ihmal etmemek lazım dr. görünmk lazım.

peki epidural takılması için açılma 4 cm mi olması gerekiyor ? bu uzun bi süreç mi birde ?

Litchi bacım cidden çok güzel örmüşsün eline sağlık yavaş yaptım diyordn ama bak nasıl muntazam olmuş güle güle kulansın inş bebiş :) rengine bittim ben kırmızı olsun bnm olsun =))

Kizlar cok karnim agriyor ve bebis cok tepiniyor icerde. Kasiklarima vurdukca cildiriyorum. Sanci da oluyor duzensiz. Zorlanmaya basladim. Sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…