2015 Şubat Anneleri

Sonunda temizliğe başladım bende :)) ama temizlik yapıp doğuranları okudukça korkudan kalkmıyorum yerimden:) sağolsun kayınvalidem dünden beri yapıyor yavaş yavaş bende onun yaptığı odada yatarak sohbet ederek eşlik ediyorum. İnşallah kuzu artık evde temiz diye erkenden gelmeye kalkmaz:))

Masallah Ne güzel kaynanalar var. Bizimki Bikere bile arayip sormaz ogluyla konusur kapatir.

Sezeryan olunca iki günü zaten hastanede geçicek.
İlk 3 4 gün atlattın mı bence ihtiyacın olmaz canım ablan falan da gelse kalsa annenle ikisi iyi olurdu ama?En azından eşin yokken ablan da olsun evde öyle bir şansın var mı?

Ben hastaneden gelip cay servisi yapmistim. Ama bu o sezaryana mi bagliydi, bana mi, dra mi bunu bilmiyorum. Bu sefer nasil olur emin degilim

yapma yaw , bence sana bağlı olmuş
ne diye sana çay servisi yaptırdılar ben olsam küserim
helal olsun, bunda da çabucak kalkarsın inşallah

yapma yaw , bence sana bağlı olmuş
ne diye sana çay servisi yaptırdılar ben olsam küserim
helal olsun, bunda da çabucak kalkarsın inşallah
Yok be ne kusucem :) sonradan milletin sunu yaptim bunu yaptim diye basima kakma ihtimalinin yaninda kos deseler kosarim :eek::KK49:

benim evi de kv temizleyecek, annenler gelmeden temizleyelim diyor
ama rahatsız biraz ben kıyamıyorum

Ne güzel, allah bozmasin. Bizim burda noel tatili oldu esimle yaptik napim ikimizde biliyoz Kimseden Hayir yok. Annemde Uzakta bikere dedi gelip Yapariz ben yok diyince Bidaha biseyde demedi. Napalim. Ondan erken yaptik temizligi.

İlk 3 4 gün atlattın mı bence ihtiyacın olmaz canım ablan falan da gelse kalsa annenle ikisi iyi olurdu ama?En azından eşin yokken ablan da olsun evde öyle bir şansın var mı?

Yok dedim ya finalleri varmış ablamın. Ben en iyisi duruma bakayım çok ihtiyaç duyarsam bir yardımcı çağırırım artık.

Ne güzel, allah bozmasin. Bizim burda noel tatili oldu esimle yaptik napim ikimizde biliyoz Kimseden Hayir yok. Annemde Uzakta bikere dedi gelip Yapariz ben yok diyince Bidaha biseyde demedi. Napalim. Ondan erken yaptik temizligi.

bizde eşimle yaparız yavaş yavaş
kadın hasta iyice kötülenir , pişman oluruz
bende böldüm işleri hepsini aynı anda yapamayız eşim bana yaptırmaz şimdi
berjerleri geçen hafta sildi eşim, bu hafta cam perde
geriye de pek bişey kalmıyor zaten

bizde eşimle yaparız yavaş yavaş
kadın hasta iyice kötülenir , pişman oluruz
bende böldüm işleri hepsini aynı anda yapamayız eşim bana yaptırmaz şimdi
berjerleri geçen hafta sildi eşim, bu hafta cam perde
geriye de pek bişey kalmıyor zaten

Allahtan kocalarimiz yapiyo, kocasi yapmayanlar Napsin Cok taniyom öylelerini. Napalim saglik Olsun da gerisi gelir simdide buzluk isine giristim kurabiye, filan yapip atcam, fasülye nohut hasliyorum. Hazirda Olsun gelen giden olunca. Napim hergüne bisey bölüyorum Bende.

valla ben spinal falan anlamıyorum . komple bayıltacaklar işte. bana kımse sormadı ne ıstıyorsun dıye. sorsalarda bayıltın benı derdım.

iyi işte en güzeli,bende doktora öyle demeyi düşünüyorum,hayırlısıyla gelsin inşallah bebişler :D

Ödemden mi şişiyor ki? Başka yerimde şişme olmadı benim. Bir de dişlik takıyorum gece yatarken belki onun yüzünden şişmiştir. Benim de ince de sevdim bu halini :KK66:
Canim dislik ben de kullaniyorum ama ince dudaklarim sismedi ama. 3-4gundur ayaklarim sismeye basladi.yapi meselesi demek ki..hatta gecen aksam gezmeye gittik.giderken giydigim cizmelerime donerken bir ayagim sigmadi:KK48:

Allahtan kocalarimiz yapiyo, kocasi yapmayanlar Napsin Cok taniyom öylelerini. Napalim saglik Olsun da gerisi gelir simdide buzluk isine giristim kurabiye, filan yapip atcam, fasülye nohut hasliyorum. Hazirda Olsun gelen giden olunca. Napim hergüne bisey bölüyorum Bende.

Fasulye nohut iyi fikir. Ben de yapayım hazırda dursun.

iyi işte en güzeli,bende doktora öyle demeyi düşünüyorum,hayırlısıyla gelsin inşallah bebişler :D

Epidural sezeryan olunca sonradan ağrı oldukça kendine ilaç vermeye devam ediyormuşsun. Ama narkozlu sezeryanda narkozun etkisi geçince olan ağrılara ağrı kesici harici bişey yapamıyormuşsun.

Back
X