- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum![]()
Ayy ne güzel gozun aydın canim.normal mi sezeryan mi? Bebegin Nasil? Sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veriyo ama zor iste o yuzden sıkın disinizj tutun bebeleriOlsun canım Allah onun kuvvetini hem sana hemde Paşa'na veriyordur Allah nazardan saklasın
Allah senı netmesın..ne ara kızz..anlat cabuk..gozunuz aydın bu arada sasırdım yahuu...Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum![]()
Artık dişimizimi yoksa başka tarafımı sıkcaz bilemedimVeriyo ama zor iste o yuzden sıkın disinizj tutun bebeleri
Ah ben kıyamam onaaa , geçsin hemencik acısı kuzunun ay gözlerim doldu kıyamam.Oglusum ilk asisini oldu smdi bacağını dokundurtmuyo olurken nefesi kesildi acidan
Aaaa hayirli olsun canimKızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum![]()
Bakicak inş bi sorun olmaz da uyumlu gideriz . Bi kaç yere haber bırak Anaokulları olabilir ya da bakıcısı olan arkadaşına sole birbirlerini en iyi aynı sektördeki insanlar tanıyor , inş bulursun gönlünce birini kendine çok yuklenmemis olursunSenin bu kadın bebiş doğunca bebişe bakıcak di mi? Öyle birini bulamadım ki ben daha uff.
bizimki de sağolsun bir tane hırka ördü o kadar.kayınvalidem geldi az önce
aldığım geceliklerin parasını getirmiş
birde ana kucağı bakmış beğenmiş 3 model
git bak diyecektim ama yatıyorsun nasıl yapalım dedi
anne var ana kucağımız arabamızı aldık onun içinde gerek yok dedim
parasını vereyim o zaman diyor
bu çocuk bana bedavaya geldi eşantiyon gibi![]()
Anam =)) hayırlı olsunKızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum![]()
Ya inanmıyorum,yoktun zaten forumda ne zamandır.Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah, bol bol sütün olsun sağlıklı olun ikiniz de maşallahKızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum![]()
Öp başına koy o kv senbenim ki hala diyor ki heves etmeyin çocuk doğcak diye ne olcağı belli olmaz diyo bi çift Çorap almadı bide ameliyat soktu araya ben doğuma gitcem o ameliyat olacakmış gelmemek için yapmayacağı şey yok
Çok sağol canim biliyorsun benim 2 tane daha çocuğum var çok ilgilenmedim o yuzden hani hareketleri filan yapamadim ama 2 gece ustuste ışık açtım telefonumdan kasiklarima doğru,bikac kere de babası konuştu karnima doğru![]()
Kvnin ağzına böyle kürekle vurasım geldiÖp başına koy o kv senbenim ki hala diyor ki heves etmeyin çocuk doğcak diye ne olcağı belli olmaz diyo bi çift Çorap almadı bide ameliyat soktu araya ben doğuma gitcem o ameliyat olacakmış gelmemek için yapmayacağı şey yok
gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün :) sende iğne kullanıyordun kan sulandırıcı dimi? Sancın birden mi geldi? Planlı mı oldu? Birden olduysa eğer iğneyi ne zaman bıraktın? Çok soru sordum ama :)Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum![]()
Aaaa canımmmm şimdi gördüm, bebişin dönmüş çok istiyordun dönsün diye Maşallah canım.Çok sağol canim biliyorsun benim 2 tane daha çocuğum var çok ilgilenmedim o yuzden hani hareketleri filan yapamadim ama 2 gece ustuste ışık açtım telefonumdan kasiklarima doğru,bikac kere de babası konuştu karnima doğru![]()
Ah ah sen en başından beri söylediklerini bi duysan dengesizin teki utanma arlanma yok afedersin şey gibi parası var ama bi gram desteği yok olmasında söyledim doğumda gelme diye eşimde söyledi gelme diye insanlar neler sölüyo gelinin doğum yapcak artık 40 gün bi yere gidemezsin diye ben duramam kalamam sıkıntı basar diyoHeves etmeyin ne demek yaaboyle konuşulur mu hic bu yasa gelmiş Nasil konusulacagini öğrenememiş mi
birak olsun ameliyat gelmesin de hatta mümkünse boyle davranacaksa zaten gelse de zehir eder en güzel günlerini. Sen duzelesiye en fazla dışardan yersiniz bırak ev işiyle de uğraşma kadın da alırsın arada yeter ona mi minnet edicen sinirlerimi kaldırdı resmen hayret Bisey.ne kadar Densiz insanlar var yaa