akşam bende duştan çıkınca baktım hayatımda ilk kez bu kadar ayrıntılı inceledim yok dedim yaa çocuk çıkmaz burdan
evet canım öyle duruyor ama dediğim gibi battaniyeyle dengeleniyor onlar
arkadaşımda onu kullanıyor hala.
hastanede falan görüyorum bebekleri onun içinde
benim eşimde senin gibi yatmıyor bu nasıl duracak çocuk diyor
normal doğumdan korkmuyorum çatı muayenesinden tırsıyorum
sezeryandan korkmuyorum ben doktorla konuşurken kanlı canlıyken bağarsaklarımın dışarı çıkarılmasından tiksiniyorum
allahım ben bu çocuğu nasıl doğuracağım yaaa
son günlere girdikçe tırsmaya başladım çıkaramayacağım galiba ben onu ordan
Sütteki bi proteine alerjisi vardi dogustan olan bisey süt ve süt ürünleri tüketemiyorduk uzun süre içinde süt olan herseye diyetliydi özel bir maması var bu alerjinin onunla beslemeye calisiyorduk zamanla tolere edebilir hale geliyolar bizim uzun sürdü cok tüketemiyoruz yine de peynirde sıkınti yok onu gectik sut yogurt duzenli sık tuketrse barsak ile ilgili sıkıntı yasiyor
Esoba dedi ki son beyannemi verdim gelebilir bebek. O da geldi. Oglumda da oyle olmustu. Yasin okuyorduk illa bitirelim dogumdan once dedik ama yetismemisti de. Sayiyi tamamlayinca dogdu :)
Simdi de bebek kiyafetlerini yikadim, dolaba yerlestirdim. Kendime atlet almamisim bir de bebege bez alinmamis. Haftasonu bunlari tamamlarsam is tamam.
Cantami subat girince hazirlicam ocak bebegi olmasin erken daha.
Slmlar arkadaslar aranizda hic sezeryan sonrasi normal dgm deneyecek olan varmi?benim oyle olacak insaAllah hayirliisyla dun Dr'm la dgm plani hazirladik..surec normal baslicak baktilar olmadi alicaklarmis sezeryane suni sanci filan yapmicaklarmis..Trde nasil Drlar ne diyorkar sezeryan sonrasi vajinal dgm icin?bilgisi olan varmi?
Kiyafetlerle ugrastikca oglum sordu durdu bunlar benim mi diye. Istersen senin olur dedim ama inanmadi. Hayir bunlar kiz cocugun dedi ve ben katladim o bozdu, bn astim o indirdi. Anam anam isim cok benim. Oy oyyyy
Allah ım yaa azıcık faceye bakayım dedim
adamın biri dün gece baba olmuş karısının yatakta yatarken doğumhaneye giderken ameliyat önlükleriyle falan bir sürü fotoğrafını koymuş selfie çekmiş koymuş herşeyi çekmiş koymuş
700 tane de beğeni almış
yahu artık özel falan kalmadı
sen ne diye koyarsın karının o sancılı halinin resimlerini
hiç yakıştıramadım
Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
Esoba dedi ki son beyannemi verdim gelebilir bebek. O da geldi. Oglumda da oyle olmustu. Yasin okuyorduk illa bitirelim dogumdan once dedik ama yetismemisti de. Sayiyi tamamlayinca dogdu :)
Simdi de bebek kiyafetlerini yikadim, dolaba yerlestirdim. Kendime atlet almamisim bir de bebege bez alinmamis. Haftasonu bunlari tamamlarsam is tamam.
Cantami subat girince hazirlicam ocak bebegi olmasin erken daha.
ben de sadece bebek bezi yok ama şubatta hatta gününde gelecek diye bekliyorum sanırım ben doğum sonrasından korktuğum için en geç ne zaman olursa kafasındayım