2015 Şubat Anneleri

Haha benden çıkar sanıyorum hele kadının eli girdikten sonra benimki hazır sanıyorum biraZda doktor açsa oh oldu bitti bende nedense Sıfır korku

@esoba hayirli olsun canim :) masallah emek bebege de :) geldi gelecek cuma işler derken aldın kucağına çok şükür :)

normal doğumdan korkmuyorum çatı muayenesinden tırsıyorum
sezeryandan korkmuyorum ben doktorla konuşurken kanlı canlıyken bağarsaklarımın dışarı çıkarılmasından tiksiniyorum
allahım ben bu çocuğu nasıl doğuracağım yaaa
son günlere girdikçe tırsmaya başladım çıkaramayacağım galiba ben onu ordan

off zormuş ya
peki geçme ihtimali yok muymuş tamamıyla ?

Esoba dedi ki son beyannemi verdim gelebilir bebek. O da geldi. Oglumda da oyle olmustu. Yasin okuyorduk illa bitirelim dogumdan once dedik ama yetismemisti de. Sayiyi tamamlayinca dogdu :)
Simdi de bebek kiyafetlerini yikadim, dolaba yerlestirdim. Kendime atlet almamisim bir de bebege bez alinmamis. Haftasonu bunlari tamamlarsam is tamam.
Cantami subat girince hazirlicam ocak bebegi olmasin erken daha.

S serefraz85 ve gul_feri var doktora konuşulan ayrıntıları bilmiyorum

Kiyafetlerle ugrastikca oglum sordu durdu bunlar benim mi diye. Istersen senin olur dedim ama inanmadi. Hayir bunlar kiz cocugun dedi ve ben katladim o bozdu, bn astim o indirdi. Anam anam isim cok benim. Oy oyyyy

Allah ım yaa azıcık faceye bakayım dedim
adamın biri dün gece baba olmuş karısının yatakta yatarken doğumhaneye giderken ameliyat önlükleriyle falan bir sürü fotoğrafını koymuş selfie çekmiş koymuş herşeyi çekmiş koymuş
700 tane de beğeni almış
yahu artık özel falan kalmadı
sen ne diye koyarsın karının o sancılı halinin resimlerini
hiç yakıştıramadım

bin kere maasalalhhh canimmmm bu topigin en tombik kusu seninki ehrhalde :))

ben de sadece bebek bezi yok ama şubatta hatta gününde gelecek diye bekliyorum sanırım ben doğum sonrasından korktuğum için en geç ne zaman olursa kafasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…