dünü okudum benkizlar tiramisu gelmedi demi hiç dunn
nolduki dogumuu
ben geriyi okuyamiyorum, çocuklar gelicek , kahvalti masasi ortada yemek yapilacak çokk isim varr((
esobayi merak ettigim için girdim net e
ya hersey hazir bekleyince de dogmicaksa dogmuyor. Kac kisi bekliyor boyle aramizdan. Ama ben hazirliklari bitirirsem bekleyemem. Ufak birsy de olsa kalsin yapilmamis.ben de sadece bebek bezi yok ama şubatta hatta gününde gelecek diye bekliyorum sanırım ben doğum sonrasından korktuğum için en geç ne zaman olursa kafasındayım
Allah ım yaa azıcık faceye bakayım dedim
adamın biri dün gece baba olmuş karısının yatakta yatarken doğumhaneye giderken ameliyat önlükleriyle falan bir sürü fotoğrafını koymuş selfie çekmiş koymuş herşeyi çekmiş koymuş
700 tane de beğeni almış
yahu artık özel falan kalmadı
sen ne diye koyarsın karının o sancılı halinin resimlerini
hiç yakıştıramadım
ya hersey hazir bekleyince de dogmicaksa dogmuyor. Kac kisi bekliyor boyle aramizdan. Ama ben hazirliklari bitirirsem bekleyemem. Ufak birsy de olsa kalsin yapilmamis.
Cok gec de isteme. Gunu doldurup beklmek de buyuk stres. 39. Haftada doguralim
akşam bende duştan çıkınca baktım hayatımda ilk kez bu kadar ayrıntılı inceledim yok dedim yaa çocuk çıkmaz burdan
evet canım öyle duruyor ama dediğim gibi battaniyeyle dengeleniyor onlar
arkadaşımda onu kullanıyor hala.
hastanede falan görüyorum bebekleri onun içinde
benim eşimde senin gibi yatmıyor bu nasıl duracak çocuk diyor
aynen ben de anlayamıorum ınsanları. bana da sordu hastane ıstıo musunuz cekım dedım ıstemem.
hastanede hastayken yatanları koyuyo aılesı selfıe dıe. hanı ıılesmıstır duzgun moral olsun dıe anlarım da. kısı can derdınde mıllet selfıe derdınde
Anladım canım Çukur kısma battaniye koyarız dengelenir diyosun. Öyle yapalım en iyisi.
Esoba dedi ki son beyannemi verdim gelebilir bebek. O da geldi. Oglumda da oyle olmustu. Yasin okuyorduk illa bitirelim dogumdan once dedik ama yetismemisti de. Sayiyi tamamlayinca dogdu :)
Simdi de bebek kiyafetlerini yikadim, dolaba yerlestirdim. Kendime atlet almamisim bir de bebege bez alinmamis. Haftasonu bunlari tamamlarsam is tamam.
Cantami subat girince hazirlicam ocak bebegi olmasin erken daha.
Cimcimecim biz bu Arabanın anakucağıyla çıkarıcaz di mi bebişi hastaneden. Bebiş daha çok küçük olucak sence oturabilir miyiz ona?
Kizlar,bazi ana kucaklarinda bebegin beline gelen bolumu fazla oyuk, bebek iki buklum oluyormus..o yuzden ufak bir yastik kullanirsaniz,bebek rahatsiz olmaz..ustelik hastane cikisi da pek kucuk olacaklarevet canım onunla çıkaracağız
zaten oturamaz şimdi onda.
battaniyeye falan saracağızya yatar pozisyonda olacak yani beli desteklendiği için sıkıntı olmaz
Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
kizlar tiramisu gelmedi demi hiç dunn
nolduki dogumuu
ben geriyi okuyamiyorum, çocuklar gelicek , kahvalti masasi ortada yemek yapilacak çokk isim varr((
esobayi merak ettigim için girdim net e
Kemerlerini baglamayi unutma canim Allah korusun kayar falanGörüntüsü koltuk gibi geldi yatırabildiğim kadar yatırayım o zaman.
Bir avazda kurtulursun ins cnmHastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
AA sen de mi kucağına aldın.sağlıklı hayırlı bi evlat olur insallahKızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
Kemerlerini baglamayi unutma canim Allah korusun kayar falan
Parmaklanmaktan ellenmekten bebek ciksin diye ikinmaya gerek kalmicak zaten firlayacak hop ebenin kucaginaHaha benden çıkar sanıyorum hele kadının eli girdikten sonrabenimki hazır sanıyorum biraZda doktor açsa oh oldu bitti bende nedense Sıfır korku
Sonuna kadar katiliyorum canim mahremiyet kalmadi profeysonel fotografci gibi degisik resimler cekilir hatira diye bastirirsin ama face inst koymak nedir yaaaAllah ım yaa azıcık faceye bakayım dedim
adamın biri dün gece baba olmuş karısının yatakta yatarken doğumhaneye giderken ameliyat önlükleriyle falan bir sürü fotoğrafını koymuş selfie çekmiş koymuş herşeyi çekmiş koymuş
700 tane de beğeni almış
yahu artık özel falan kalmadı
sen ne diye koyarsın karının o sancılı halinin resimlerini
hiç yakıştıramadım
Genel anesteziden mi oluyor acaba? Epiduralden böyle bişey yaşanıyor mu ki?
İnşallah öle olur canım çünkü biz doğal doğum konuştuk epiduralsiz istedim oda hiç karşı çıkmadı herşey olumlu gidiyo şu anda hemen iğne vurmanızı istemiyorum dedim o yüZden çok zorlanırsak ben istersem burun dedim anlaştık o yüzden pırt diye çıkması Lazım zaten kafasına dokundum dedi kafa gelişte dedi çatı çok iyi açılmış dedi bakalım hayırlısıyla kolay bir doğum olur inşallahParmaklanmaktan ellenmekten bebek ciksin diye ikinmaya gerek kalmicak zaten firlayacak hop ebenin kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?