2015 Şubat Anneleri

kizlar tiramisu gelmedi demi hiç dunn
nolduki dogumuu

ben geriyi okuyamiyorum, çocuklar gelicek , kahvalti masasi ortada yemek yapilacak çokk isim varr ((
esobayi merak ettigim için girdim net e

ben de sadece bebek bezi yok ama şubatta hatta gününde gelecek diye bekliyorum sanırım ben doğum sonrasından korktuğum için en geç ne zaman olursa kafasındayım
ya hersey hazir bekleyince de dogmicaksa dogmuyor. Kac kisi bekliyor boyle aramizdan. Ama ben hazirliklari bitirirsem bekleyemem. Ufak birsy de olsa kalsin yapilmamis.
Cok gec de isteme. Gunu doldurup beklmek de buyuk stres. 39. Haftada doguralim

aynen ben de anlayamıorum ınsanları. bana da sordu hastane ıstıo musunuz cekım dedım ıstemem.
hastanede hastayken yatanları koyuyo aılesı selfıe dıe. hanı ıılesmıstır duzgun moral olsun dıe anlarım da. kısı can derdınde mıllet selfıe derdınde

ya hersey hazir bekleyince de dogmicaksa dogmuyor. Kac kisi bekliyor boyle aramizdan. Ama ben hazirliklari bitirirsem bekleyemem. Ufak birsy de olsa kalsin yapilmamis.
Cok gec de isteme. Gunu doldurup beklmek de buyuk stres. 39. Haftada doguralim

benim herşeyim hazır oturdum bekliyorum kızçenin keyfinin gelmesini
daha erken biliyorum ama ne yapayım sıkıldım artık
gelsinde biran önce emzireyim kuzumu

Anladım canım Çukur kısma battaniye koyarız dengelenir diyosun. Öyle yapalım en iyisi.

hastanede çekilenler evde kalmalı bence
eşinle birlikte bakarsın ileride anı olur
ama artık millet abarttı
hülya avşar kızını doğuracağı zaman tvde yayınlatacağını söylemişti doğum anının
o zamanlar ne kadar tepki çekmişti ar edep kalmadı diye
şimdi o bile normal karşılanıyor

Kesin düşüncelerimizle etkiliyoruz zaten.

Cimcimecim biz bu Arabanın anakucağıyla çıkarıcaz di mi bebişi hastaneden. Bebiş daha çok küçük olucak sence oturabilir miyiz ona?
evet canım onunla çıkaracağız
zaten oturamaz şimdi onda.
battaniyeye falan saracağızya yatar pozisyonda olacak yani beli desteklendiği için sıkıntı olmaz
Kizlar,bazi ana kucaklarinda bebegin beline gelen bolumu fazla oyuk, bebek iki buklum oluyormus..o yuzden ufak bir yastik kullanirsaniz,bebek rahatsiz olmaz..ustelik hastane cikisi da pek kucuk olacaklar

Haha benden çıkar sanıyorum hele kadının eli girdikten sonra benimki hazır sanıyorum biraZda doktor açsa oh oldu bitti bende nedense Sıfır korku
Parmaklanmaktan ellenmekten bebek ciksin diye ikinmaya gerek kalmicak zaten firlayacak hop ebenin kucagina

Sonuna kadar katiliyorum canim mahremiyet kalmadi profeysonel fotografci gibi degisik resimler cekilir hatira diye bastirirsin ama face inst koymak nedir yaaa

Parmaklanmaktan ellenmekten bebek ciksin diye ikinmaya gerek kalmicak zaten firlayacak hop ebenin kucagina
İnşallah öle olur canım çünkü biz doğal doğum konuştuk epiduralsiz istedim oda hiç karşı çıkmadı herşey olumlu gidiyo şu anda hemen iğne vurmanızı istemiyorum dedim o yüZden çok zorlanırsak ben istersem burun dedim anlaştık o yüzden pırt diye çıkması Lazım zaten kafasına dokundum dedi kafa gelişte dedi çatı çok iyi açılmış dedi bakalım hayırlısıyla kolay bir doğum olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…