Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
Insallah canim Allah herkesin gonlune gore versin biz daha konusmadik son ana kadar bekleyip uyduruk bi bahaneyle sezeryana almaz ins.İnşallah öle olur canım çünkü biz doğal doğum konuştuk epiduralsiz istedim oda hiç karşı çıkmadı herşey olumlu gidiyo şu anda hemen iğne vurmanızı istemiyorum dedim o yüZden çok zorlanırsak ben istersem burun dedim anlaştık o yüzden pırt diye çıkması Lazım zaten kafasına dokundum dedi kafa gelişte dedi çatı çok iyi açılmış dedi bakalım hayırlısıyla kolay bir doğum olur inşallah
Kiyafetlerle ugrastikca oglum sordu durdu bunlar benim mi diye. Istersen senin olur dedim ama inanmadi. Hayir bunlar kiz cocugun dedi ve ben katladim o bozdu, bn astim o indirdi. Anam anam isim cok benim. Oy oyyyy
Allah ım yaa azıcık faceye bakayım dedim
adamın biri dün gece baba olmuş karısının yatakta yatarken doğumhaneye giderken ameliyat önlükleriyle falan bir sürü fotoğrafını koymuş selfie çekmiş koymuş herşeyi çekmiş koymuş
700 tane de beğeni almış
yahu artık özel falan kalmadı
sen ne diye koyarsın karının o sancılı halinin resimlerini
hiç yakıştıramadım
benimki daha kucuk 28 aylik. Pembe kiz rengi diye ogrenmis nasil ogrenmisse denemedi bile kiyafetleri. Ama sinir oldu :) bakalim napicaz. Bizim seruven yeni basliyor.Benim kizimda aynisini yapti canim 4 yasinda hastane cikislarini bile giymeye calisti hepsini denedi en son Bunlar Cok kücük ya kardes giysin dedi birakti :))
Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
kizlar beyazli camasirlarinizi nasil bembeyaz yapiyorsunuz ne denediysem olmadi dun en son arap sabunuyla yikadim hicbir degisiklik yok sakiz gibi olur sanmistimm oysa
Kuzum deme oyle demekki yalanci sanci onlar bagira bagira dogurmak daha mi hosuna gidecek Allah saglikla acisiz dogum nasip etsin hepimize bak pkassyaa kızlar doğmuyor bu oğlan sancı mancı yok. Ben uzanıp yatarken sancı geliyor ara ara düzenli olarak belden kasıklara vuruyor ama ayaklanıp kalkıp gezince hissetmiyorum sancı fln sadece aşağıya baskı ve wc geliyormuş gibi hissediyorum karnımsertleşiyor bebişin hareketinide hissetmiyorum artık doğursakta stresi bitse bebiş nie hareketsiz bebişe bişi mi olacak gerginliği bni sancıdan çok etkiliyor şu dayanılmaz doğum sancıları nerede gelse bni bulsada artık doğum başlasa yav ben adet olurken bile daha dayanılmaz hissederdim bunları çok hafif kalıyor onun yanında. Yarın 39+0 oluyorum 40. haftaya giriyorum sona kalmak çokta iyi değilmiş hastanem uzak öle ufak tefek şeylerde buradan oraya gidemem boşa gidip gelmiyim diyorum ama içim içimide yiyor oğluş içerde iyi mi raht mı die puuuffssssssssssssdoğursam artık yaaaaaaa
kizlar beyazli camasirlarinizi nasil bembeyaz yapiyorsunuz ne denediysem olmadi dun en son arap sabunuyla yikadim hicbir degisiklik yok sakiz gibi olur sanmistimm oysa
Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
Deterjan mi canim o bimde falan mi satiliyor nasil kullaniyorsunsodamatik kullanıyorum ben, çok güzel yapıyor
Hastaneye gidiyoruz. Gece boyu sancim oldu. Dualarizla.
Ahhh kiyamam. Masallah ikinize de bol sutlu sevgi dolu gunler esobacim op kokla bizim icinGünaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
bazen çamaşır suyu koyuyorum. ama onerım çivit mavisi toz koymak. dene derım cok dua edersın
Deterjan mi canim o bimde falan mi satiliyor nasil kullaniyorsun
Nerede ne diye satiliyor canim c.suyu bir sure sonra yipratiyor birde esimin beyazla karisik acik mavi pembe gomlekleri oluyor onlara cesaret edemiyorumbazen çamaşır suyu koyuyorum. ama onerım çivit mavisi toz koymak. dene derım cok dua edersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?