2015 Şubat Anneleri

Insallah canim Allah herkesin gonlune gore versin biz daha konusmadik son ana kadar bekleyip uyduruk bi bahaneyle sezeryana almaz ins.

Kiyafetlerle ugrastikca oglum sordu durdu bunlar benim mi diye. Istersen senin olur dedim ama inanmadi. Hayir bunlar kiz cocugun dedi ve ben katladim o bozdu, bn astim o indirdi. Anam anam isim cok benim. Oy oyyyy

Benim kizimda aynisini yapti canim 4 yasinda hastane cikislarini bile giymeye calisti hepsini denedi en son Bunlar Cok kücük ya kardes giysin dedi birakti :))

Allahim bunu yapan Bide koca. Nasil icleri el veriyoki.

yaa kızlar doğmuyor bu oğlan sancı mancı yok. Ben uzanıp yatarken sancı geliyor ara ara düzenli olarak belden kasıklara vuruyor ama ayaklanıp kalkıp gezince hissetmiyorum sancı fln sadece aşağıya baskı ve wc geliyormuş gibi hissediyorum karnımsertleşiyor bebişin hareketinide hissetmiyorum artık doğursakta stresi bitse bebiş nie hareketsiz bebişe bişi mi olacak gerginliği bni sancıdan çok etkiliyor şu dayanılmaz doğum sancıları nerede gelse bni bulsada artık doğum başlasa yav ben adet olurken bile daha dayanılmaz hissederdim bunları çok hafif kalıyor onun yanında. Yarın 39+0 oluyorum 40. haftaya giriyorum sona kalmak çokta iyi değilmiş hastanem uzak öle ufak tefek şeylerde buradan oraya gidemem boşa gidip gelmiyim diyorum ama içim içimide yiyor oğluş içerde iyi mi raht mı die puuuffssssssssssss doğursam artık yaaaaaaa

Benim kizimda aynisini yapti canim 4 yasinda hastane cikislarini bile giymeye calisti hepsini denedi en son Bunlar Cok kücük ya kardes giysin dedi birakti :))
benimki daha kucuk 28 aylik. Pembe kiz rengi diye ogrenmis nasil ogrenmisse denemedi bile kiyafetleri. Ama sinir oldu :) bakalim napicaz. Bizim seruven yeni basliyor.

kizlar beyazli camasirlarinizi nasil bembeyaz yapiyorsunuz ne denediysem olmadi dun en son arap sabunuyla yikadim hicbir degisiklik yok sakiz gibi olur sanmistimm oysa

Kuzum deme oyle demekki yalanci sanci onlar bagira bagira dogurmak daha mi hosuna gidecek Allah saglikla acisiz dogum nasip etsin hepimize bak pkass

Amanın gözünüz aydın.Sağlıkla huzurla mutlulukla büyüyün...

Ahhh kiyamam. Masallah ikinize de bol sutlu sevgi dolu gunler esobacim op kokla bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…