Cnm benmde nasipse yrin.bugune kdr hep genl dendi bugun epidural olsn dediler.anesteziciler krr veriyo.hakkimizda hayirlisi insaĺlah
Slm kizlar benimde kontrolum vardi bugun 3400 53 cm olmus kuzum bende 5inde persembe gunu sabah 9 da sezeryana giricem sali gunude anesteziciyle gorusucem tabi ben genel istiyorum bakalim nasil olcak
iremguzum da bugun gidicekti sanirim doktora ne okdu acaba
Canim ben ilk bebegimde epidural sezryen oldum cok rahat inailmaz heyecanli ve guzel..normal dgm gibi hemen bebegini getiriyorlar gogsune..goruyorsun her anini her dakikasini..ayrica alttan uyusuk oldugun icin kesiklerimde ikk saatlerde ilk gun hissetmiyorsun..dinlenebiliyorsun..ama tabiki anestezi uzmani cok onemli,isin ehli olmasi lazim epidural yapan ekibin..Bugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis.cok uzuldum ama hayirlisi..
Sonuc olarak bu persembe saat 2 de sezeryana girecegim.
2 gun sonra yavrum kucagimda olacak Allahin izniyle:)
Simdi kafami mesgul eden konu epidural mi genel anestezi mi????
Nasil karar vrrecem. Bi yardim edin ya kizlar. Hangisini onerirsiniz??
Canım hayırlısı inşallah. Bebişlere aynı gun kavuşabiliriz. Çarşamba Dr randevum var daha önce Perşembe olabilir diye konuşmuştuk. Allah yardımcımız olsun inşallah. Genel anestezide narkoz süte bile geçtiği için epidural diyorum.
Canim ben ilk bebegimde epidural sezryen oldum cok rahat inailmaz heyecanli ve guzel..normal dgm gibi hemen bebegini getiriyorlar gogsune..goruyorsun her anini her dakikasini..ayrica alttan uyusuk oldugun icin kesiklerimde ikk saatlerde ilk gun hissetmiyorsun..dinlenebiliyorsun..ama tabiki anestezi uzmani cok onemli,isin ehli olmasi lazim epidural yapan ekibin..
Canim ben ilk bebegimde epidural sezryen oldum cok rahat inailmaz heyecanli ve guzel..normal dgm gibi hemen bebegini getiriyorlar gogsune..goruyorsun her anini her dakikasini..ayrica alttan uyusuk oldugun icin kesiklerimde ikk saatlerde ilk gun hissetmiyorsun..dinlenebiliyorsun..ama tabiki anestezi uzmani cok onemli,isin ehli olmasi lazim epidural yapan ekibin..
Canım herkes normal doğurur diye birşey yok elbet Sağlığın buna el vermiyorsa mantıklı olanı yapmalısın zaten hakkınızda Hayırlısı olsun hem şöle düşün artık meleğine kavuşuyorsun hiç doğum yapmadım ama genel anestezi ile çok ameliyat oldum ve ayılması zor oluyor yinede sen bilirsin.Bugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis.cok uzuldum ama hayirlisi..
Sonuc olarak bu persembe saat 2 de sezeryana girecegim.
2 gun sonra yavrum kucagimda olacak Allahin izniyle:)
Simdi kafami mesgul eden konu epidural mi genel anestezi mi????
Nasil karar vrrecem. Bi yardim edin ya kizlar. Hangisini onerirsiniz??
doktorum da epidurali önerdi. perşembe diyince doktor sen aklıma geldin aynı gün olacaz diye :) cuma da ihtimal dahilinde senin ama dimi.
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. genel olarak bayıltılmaktan biraz korkuyorum açıkçası. bir de o narkozun bebeğe geçmesi.. süte geçtiğini bilmiyordum o daha da kötü bişeymiş.
heyecanlıyım, korkuyorum,aynı zamanda sevinçliyim. ne tuhaf bir duyguymuş günün belli olması.
Slm kizlar benimde kontrolum vardi bugun 3400 53 cm olmus kuzum bende 5inde persembe gunu sabah 9 da sezeryana giricem sali gunude anesteziciyle gorusucem tabi ben genel istiyorum bakalim nasil olcak
iremguzum da bugun gidicekti sanirim doktora ne okdu acaba
Ben yatıyorum kocam yemek hazırlıyo:) napiim alt tarafa çok baskı yapıyo. Becerikli kocada iyi oluyo
dağda tavşan uyudu evde koşan uyudu sen niye uyumadın benim küçük meleğim eeeeeee
hamilelik bitti eşine bir kez bile nazlanmadın senin gibisi zor bulunurBenim yemeğim hazır sadece ısıtılacak ama onu bile yaptıramam sanırım eşime. Eve zaten geç geliyor o gelene kadar bekliyorum ısıtır mısın desem tamam der odasına kapanır bir saat çıkmaz. Aç acına kalırız
Dediler ama bana etki etmiyinw
Ne kadar sürmüş canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?