2015 Şubat Anneleri

Rabbim cumlemize saglikli hayırlı doğumlar nasip etsn inşallah
bugun az kaymatmissiniz misafirlikteydim giremedim merak da ettim doguran oldu mu P patoto haberini yazmamis henüz @esoba da buldu cennet kokulusunu ayrinti vermez tabi oyy gunu belli.olan heyecanda streste hazrlik derdinde tabi ıssız kalir buralar

Canim ben ilk bebegimde epidural sezryen oldum cok rahat inailmaz heyecanli ve guzel..normal dgm gibi hemen bebegini getiriyorlar gogsune..goruyorsun her anini her dakikasini..ayrica alttan uyusuk oldugun icin kesiklerimde ikk saatlerde ilk gun hissetmiyorsun..dinlenebiliyorsun..ama tabiki anestezi uzmani cok onemli,isin ehli olmasi lazim epidural yapan ekibin..

doktorum da epidurali önerdi. perşembe diyince doktor sen aklıma geldin aynı gün olacaz diye :) cuma da ihtimal dahilinde senin ama dimi.
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. genel olarak bayıltılmaktan biraz korkuyorum açıkçası. bir de o narkozun bebeğe geçmesi.. süte geçtiğini bilmiyordum o daha da kötü bişeymiş.
heyecanlıyım, korkuyorum,aynı zamanda sevinçliyim. ne tuhaf bir duyguymuş günün belli olması.

Böyle yurt dışındAkiler ballandıra ballandıra doğumu anlatınca keşke orada çocuk sahibi olsaydık diyorum. Ülkemin hastanelerinden de Dr larından da korkuyorum her gün ayrı bir haber.

içimi rahatlattın canım saol. ben de bu bahsettiğin duyguları yaşamak istiyorum. anestezi uzmanı iyi diye duymuştum gideceğim hastanenin. inşallah öyledir.

Canım herkes normal doğurur diye birşey yok elbet Sağlığın buna el vermiyorsa mantıklı olanı yapmalısın zaten hakkınızda Hayırlısı olsun hem şöle düşün artık meleğine kavuşuyorsun hiç doğum yapmadım ama genel anestezi ile çok ameliyat oldum ve ayılması zor oluyor yinede sen bilirsin.

Ben de aynı hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Perşembe eşimin de programına uyuyor. Bakalım yarın Dr kontrolünde kesinleşir sanırım. Hakkımızda hayırlısı inşallah canım. Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Hadi gözün Aydın senin Şafak'ta belli oldu

Ben yatıyorum kocam yemek hazırlıyo:) napiim alt tarafa çok baskı yapıyo. Becerikli kocada iyi oluyo

Benim yemeğim hazır sadece ısıtılacak ama onu bile yaptıramam sanırım eşime. Eve zaten geç geliyor o gelene kadar bekliyorum ısıtır mısın desem tamam der odasına kapanır bir saat çıkmaz. Aç acına kalırız

hamilelik bitti eşine bir kez bile nazlanmadın senin gibisi zor bulunur

Bugun de bitti kaldi uc gun esimin gelmesine bir an önce cumartesi olsun istiyorum boyle stresli beklmek cok sıkıcı bir de evde zaman gecmiyor arkadas
Doktorum kongre için yurt dışında olcak iki uc gun yok cocugum hem babani hem doktoru beklersin inşallah

bu sertleşmeler sancılı olursa mı önemli
bu akşam daha sık sertleşme oluyor karnımda sancı yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…