- 12 Ocak 2014
- 4.143
- 3.456
- 448
Hayırlı olsun canım. Huzurla büyüt miniğini inşaAllah.Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
Ne kadar karıştırıyorsun cnm ?Deterjanıma karbonat karıştırıyorum,bembeyaz oluyor :))
Genel anesteziden mi oluyor acaba? Epiduralden böyle bişey yaşanıyor mu ki?
Sürekli kontrol et canım kendini. Tarih dinlemiyo bu bebekler:)Benimde 2 sinde.ama bugün bi garip.bacaklarim tutmuyor belim agriyor sabahtan beri adet sancisi gibi
Bu 4.doğum haberi 24 saat içinde. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm.Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızımayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
maşallah gözün aydın :) Allahım kara kuzuna hayırlı bir ömür nasip etsinKızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızımayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
Allah yardımcın olsun.pazarteside benim Allah ın izniyle.kararsızım aynen.anestezi dr u ne diyecek bakalimBugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis.cok uzuldum ama hayirlisi..
Sonuc olarak bu persembe saat 2 de sezeryana girecegim.
2 gun sonra yavrum kucagimda olacak Allahin izniyle:)
Simdi kafami mesgul eden konu epidural mi genel anestezi mi????
Nasil karar vrrecem. Bi yardim edin ya kizlar. Hangisini onerirsiniz??
bizim daha vaktimiz var, bende yarın dr gidicem sertleşmelerim oluyor onu sorucam16-Bursa olduk. Bebekten ses yok. Yarin kontrole gitcez bakalim ne diycek dr.
Cnm benmde nasipse yrin.bugune kdr hep genl dendi bugun epidural olsn dediler.anesteziciler krr veriyo.hakkimizda hayirlisi insaĺlahBugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis.cok uzuldum ama hayirlisi..
Cnm benmde nasipse yrin.bugune kdr hep genl dendi bugun epidural olsn dediler.anesteziciler krr veriyo.hakkimizda hayirlisi insaĺlah
Bugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis.cok uzuldum ama hayirlisi..
Slmlar arkadaslar aranizda hic sezeryan sonrasi normal dgm deneyecek olan varmi?benim oyle olacak insaAllah hayirliisyla dun Dr'm la dgm plani hazirladik..surec normal baslicak baktilar olmadi alicaklarmis sezeryane suni sanci filan yapmicaklarmis..Trde nasil Drlar ne diyorkar sezeryan sonrasi vajinal dgm icin?bilgisi olan varmi?
off zormuş ya
peki geçme ihtimali yok muymuş tamamıyla ?
Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa
yaa kızlar doğmuyor bu oğlan sancı mancı yok. Ben uzanıp yatarken sancı geliyor ara ara düzenli olarak belden kasıklara vuruyor ama ayaklanıp kalkıp gezince hissetmiyorum sancı fln sadece aşağıya baskı ve wc geliyormuş gibi hissediyorum karnımsertleşiyor bebişin hareketinide hissetmiyorum artık doğursakta stresi bitse bebiş nie hareketsiz bebişe bişi mi olacak gerginliği bni sancıdan çok etkiliyor şu dayanılmaz doğum sancıları nerede gelse bni bulsada artık doğum başlasa yav ben adet olurken bile daha dayanılmaz hissederdim bunları çok hafif kalıyor onun yanında. Yarın 39+0 oluyorum 40. haftaya giriyorum sona kalmak çokta iyi değilmiş hastanem uzak öle ufak tefek şeylerde buradan oraya gidemem boşa gidip gelmiyim diyorum ama içim içimide yiyor oğluş içerde iyi mi raht mı die puuuffssssssssssssdoğursam artık yaaaaaaa
Selam kızlar geceden beri sancı çekiyorum, hastaneye gittim doktor 1 gün mühlet verdi paşama geldi geldi gelmedi Perşembe 10:30'da normal doğuma girecem. Duam yarına kadar biraz daha aşağıya inmiş sancımın artması. Şimdiye kadar başlamış olması lazımdı dedi doktor.
Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Bugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis.cok uzuldum ama hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?