2015 Şubat Anneleri

bugün biri geldi ziyaretime
1 haftaya kalmaz doğurursun dedi
yaaaa bana demesinler böyle çıkacağı varsada inat ediyor bu çocuk
sıkıldım artık yine nefes alamıyorum

bu arada eltim beşik göndermiş
yatak yanı için
hem tekerlekli hem sallanıyor 6 aylık olana kadar kullanılıyormuş
çok iyi oldu bende park beşiği nereye koysam diyordum şimdi çocuk odasına park beşiği geçirip bu minik beşikle idare edebilrim

Bugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis. cok uzuldum ama hayirlisi..
Sonuc olarak bu persembe saat 2 de sezeryana girecegim.
2 gun sonra yavrum kucagimda olacak Allahin izniyle:)
Simdi kafami mesgul eden konu epidural mi genel anestezi mi????
Nasil karar vrrecem. Bi yardim edin ya kizlar. Hangisini onerirsiniz??

Allah yardımcın olsun.pazarteside benim Allah ın izniyle.kararsızım aynen.anestezi dr u ne diyecek bakalim

Slm kizlar benimde kontrolum vardi bugun 3400 53 cm olmus kuzum bende 5inde persembe gunu sabah 9 da sezeryana giricem sali gunude anesteziciyle gorusucem tabi ben genel istiyorum bakalim nasil olcak
iremguzum da bugun gidicekti sanirim doktora ne okdu acaba

Cnm benmde nasipse yrin.bugune kdr hep genl dendi bugun epidural olsn dediler.anesteziciler krr veriyo.hakkimizda hayirlisi insaĺlah

hayırlısı olsun canım
benimde randevum perşembe
37+0 olacağım belki doktor çatı muayenemi yapar
ben biran önce yapmasını istiyorum artık
ne olacaksa karar verilsin
ama anestezi olayını kesinlikle belden uyuşturma isterim ben olsam
bebeğimin gelişini gözlerimle görmek o ana şahit olmak isterim doğrusu

Ben varim insallah rabbim nasip eder. Burda ssvd yeni yeni zemin buluyor yaptiran dr sayisi az ve buyuk sehirlerde daha cok bu imkan. Mudahale uygulayan da var kesinlikle uygulnmamasi gerektgni savunan da var. Benim dr ve ebem ki ozellikle buna gore belirledik secimimizi mudahalesiz dogumdan yana inşallah nasip olur bakalım. Eğitimimizi aldik egzerszlere basliycaz kontroldeyiz şimdilik.

off zormuş ya
peki geçme ihtimali yok muymuş tamamıyla ?

Geciyor hafifliyor buyudukce sukur cok ciddi seviyede olup omur boyu sureni de var ama bugunmze şükür bizim

Kızlar gecen çarşamba belden sezaryen ile ogluma kavustum Hamdolsun bugun 7 gunluguz.darisi dogurmamislaraaa

Hayirli olsun ssaglikla Buyutun canim

Rabbim saglicakla kavustursun xanim stres yapma stres normal dogum surecini baltalyan en buyuk etken

Yahu bu saatu saatine uycak bi zorunluluk degil ki kirk bitti haydi baslasin niye boyle bu drlar yahu Hakkinda hayrlisi insallah kendiliginden baslasin hersey

Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızım ayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi

oh sonunda aldik haberini cok sukur goxun aydin saglikla buyut kilosu hftasina gore cok guzel masallah

canim senin sancin basladi mi ki catinin dar imkansz olduguna hukmetti. Cati dedigimiz sey dogum belirtileri basladiginda sanci ve hormonlar ile belli ediyor durumunu uygunluk denilem de bebgin bas capiyla kemiklerin uyumu. Drlar biliyorsun bicok bahane suruyor bu konuda one. Gercekten.normal dogum istiyorsan en azindan sancini bekletseydi. Hakkinda hayirlisi olsun tabi ki kendi kararin ama ilk dogum olup boyle drlar yuzunden gereksiz sezeryanlari duyunca uzuluyorum ben

Canım hayırlısı inşallah. Bebişlere aynı gun kavuşabiliriz. Çarşamba Dr randevum var daha önce Perşembe olabilir diye konuşmuştuk. Allah yardımcımız olsun inşallah. Genel anestezide narkoz süte bile geçtiği için epidural diyorum.

dağda tavşan uyudu evde koşan uyudu sen niye uyumadın benim küçük meleğim eeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…