Millet doğurdu gitti biz daha Sancı sert mi Ağrılı mı diye soruyoz valla yazık bizebu sertleşmeler sancılı olursa mı önemli
bu akşam daha sık sertleşme oluyor karnımda sancı yok ama
Ben senden bu ara çok umutluydum canım:) hayal kırıklığına uğrattın beniBak bu Şafağı belli olanlara sesleniyorum çocuklara dalıp bizi unutursanız bozuşuruzbiz burda doğurmayı bekleyen Zavallılar gibi kaldık he
Millet doğurdu gitti biz daha Sancı sert mi Ağrılı mı diye soruyoz valla yazık bize
Aynen oyle cnm tevekkul tek yol.ben gunlerdir uyuyamiyorum kafayi yiyorumTevekkül edecez artık Allaha. Hakkımızsa en hayırlısı ne ise o olsun artık canım. düşün düşün insan işin içinden çıkamıyor.
Evet canim kanama zamanlarima baktilarKan tahlil sonucuna göre mi kadar verdiler canım?
Akıllı benim kızımBen senden bu ara çok umutluydum canım:) hayal kırıklığına uğrattın beni
Ne güzel benimkine gel desek kesin hastadırBugün çok baskı var alt bölgemde, ara arada sancı giriyor. Hadi hayırlısı bakalım. Kv aradık biraz önce, cuma gelicekti yarın gelicek. Biraz evi fln toplayım dedim, eşimden azar işittimhatta tehdit etti beni, döverim bak dedi:) hadiseneee dedim:) yarın annesiyle o toplarmış. Yeter artık, annem gelsin yapsın yemekleri kıza da bakar dedi. İyi olur aslında dedim. Çok şükür kv hiç bir sorunum yok o yüzden mutluyum.
Bak bu Şafağı belli olanlara sesleniyorum çocuklara dalıp bizi unutursanız bozuşuruzbiz burda doğurmayı bekleyen Zavallılar gibi kaldık he
bu sertleşmeler sancılı olursa mı önemli
bu akşam daha sık sertleşme oluyor karnımda sancı yok ama
Bugün çok baskı var alt bölgemde, ara arada sancı giriyor. Hadi hayırlısı bakalım. Kv aradık biraz önce, cuma gelicekti yarın gelicek. Biraz evi fln toplayım dedim, eşimden azar işittimhatta tehdit etti beni, döverim bak dedi:) hadiseneee dedim:) yarın annesiyle o toplarmış. Yeter artık, annem gelsin yapsın yemekleri kıza da bakar dedi. İyi olur aslında dedim. Çok şükür kv hiç bir sorunum yok o yüzden mutluyum.
Evet cnm insallahsabahmı gireceksin doğuma_
Gelip şurda iki anlatsalar da rahatlasak valla bebişleri aldılar kim takar bizisona kalanlarlar olarak napalım
giden gelmiyor
biz doğurana kadar doğurmuş olanlar gazdı , meme ucuydu uykusuzluktu onlar konuşulur
geriden geliyoruz
gündemin içinde değiliz
Doğurmuyom işte inat değil miMillete diyecegine bi dogur Artik sen de bana dert oldu hergun cikardin cikarican heves ettiriyon icraat yoksakinlesmesn bura yaaa vakit gecmiyo zaten
Her zaman sanci olmayabiliyomus canim kasilma aralikarini takiple sen
ya bisuru gonullun var madem otur asagiya sen de ne yoruluyon ki
Evet cnm insallah
Gelip şurda iki anlatsalar da rahatlasak valla bebişleri aldılar kim takar bcocuguaka bi yana yoruluyolardır ya zor yani boş vakitte uyumaya çalışıyorlardır Allah yardımcıları olsun
Doğurmuyom işte inat değil mi
Onlar geri gelecek biz dogurup gelene kadar muhabbet farkli boyuta gececek biz hep geri kalicaz gun icinde gecmisi okuyamadigimiz zamanlar oluyodu simdi hic yetisemicez onlara.....sona kalanlarlar olarak napalım
giden gelmiyor
biz doğurana kadar doğurmuş olanlar gazdı , meme ucuydu uykusuzluktu onlar konuşulur
geriden geliyoruz
gündemin içinde değiliz
Nasıl istiyorsan öyle olsun inşaAllah:)Akıllı benim kızımlaf dinliyor şimdi biz onla konuştuk hafta sonu gelsin diye hafta içi herkes çalışıyo kocam Yanımda duramaz kendi işi çünkü annemde çalışıyo anlaştık sizlere verdim sıramı Şubat'ı beklicem Israrla hatta 9 Şubat'a Kalsın bana kalırsa
Valla öyle. Allah için bi söylesem herşeyimi hazır ederler yerimden kaldırmazlar ama cinslik bende. Kurt var sanki herşyimi kendim yapıcam:)Millete diyecegine bi dogur Artik sen de bana dert oldu hergun cikardin cikarican heves ettiriyon icraat yoksakinlesmesn bura yaaa vakit gecmiyo zaten
Her zaman sanci olmayabiliyomus canim kasilma aralikarini takiple sen
ya bisuru gonullun var madem otur asagiya sen de ne yoruluyon ki
Sen bide bana sor normal mi olucam sezeryan mı? İğne kullananlar için hangisi hayırlı? Eski dokorum iğneyi kullanmamı söylüyor yeni dojtor bırak ben bırakamıyorum korkudan ama sonra bi yandan ya doğum başlarsa diyorum kimi normalde ksnama fazla diyor kimi de epidural sezeryan sakıncalı. Eee ben planlı doğum olmayacağıma göre ne olucam? Kafayı yedi psikolojim bozuk eşim bana kuzıyor çok takıyorsun diyor nasıl takmam ya?Aynen oyle cnm tevekkul tek yol.ben gunlerdir uyuyamiyorum kafayi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?