2015 Şubat Anneleri

Bak bu Şafağı belli olanlara sesleniyorum çocuklara dalıp bizi unutursanız bozuşuruz biz burda doğurmayı bekleyen Zavallılar gibi kaldık he
Ben senden bu ara çok umutluydum canım:) hayal kırıklığına uğrattın beni

Bugün çok baskı var alt bölgemde, ara arada sancı giriyor. Hadi hayırlısı bakalım. Kv aradık biraz önce, cuma gelicekti yarın gelicek. Biraz evi fln toplayım dedim, eşimden azar işittim hatta tehdit etti beni, döverim bak dedi:) hadiseneee dedim:) yarın annesiyle o toplarmış. Yeter artık, annem gelsin yapsın yemekleri kıza da bakar dedi. İyi olur aslında dedim. Çok şükür kv hiç bir sorunum yok o yüzden mutluyum.

Ben senden bu ara çok umutluydum canım:) hayal kırıklığına uğrattın beni
Akıllı benim kızım laf dinliyor şimdi biz onla konuştuk hafta sonu gelsin diye hafta içi herkes çalışıyo kocam Yanımda duramaz kendi işi çünkü annemde çalışıyo anlaştık sizlere verdim sıramı Şubat'ı beklicem Israrla hatta 9 Şubat'a Kalsın bana kalırsa

Ne güzel benimkine gel desek kesin hastadır aman gelmesin hiç temiz değil zaten

Bak bu Şafağı belli olanlara sesleniyorum çocuklara dalıp bizi unutursanız bozuşuruz biz burda doğurmayı bekleyen Zavallılar gibi kaldık he

Millete diyecegine bi dogur Artik sen de bana dert oldu hergun cikardin cikarican heves ettiriyon icraat yok sakinlesmesn bura yaaa vakit gecmiyo zaten

bu sertleşmeler sancılı olursa mı önemli
bu akşam daha sık sertleşme oluyor karnımda sancı yok ama

Her zaman sanci olmayabiliyomus canim kasilma aralikarini takiple sen

ya bisuru gonullun var madem otur asagiya sen de ne yoruluyon ki

sona kalanlarlar olarak napalım
giden gelmiyor
biz doğurana kadar doğurmuş olanlar gazdı , meme ucuydu uykusuzluktu onlar konuşulur
geriden geliyoruz
gündemin içinde değiliz
Gelip şurda iki anlatsalar da rahatlasak valla bebişleri aldılar kim takar bizi şaka bi yana yoruluyolardır ya zor yani boş vakitte uyumaya çalışıyorlardır Allah yardımcıları olsun

Doğurmuyom işte inat değil mi

Evet cnm insallah

Hadi saglicakla kavus kuzum

Gelip şurda iki anlatsalar da rahatlasak valla bebişleri aldılar kim takar bcocuguaka bi yana yoruluyolardır ya zor yani boş vakitte uyumaya çalışıyorlardır Allah yardımcıları olsun

he bi de bunun millete sinir olmasi var kolay degil yorgunluk esas orda bıd bıd laflari dinle uyuz ol.milletten cocugu sakin falan oooo :)

sona kalanlarlar olarak napalım
giden gelmiyor
biz doğurana kadar doğurmuş olanlar gazdı , meme ucuydu uykusuzluktu onlar konuşulur
geriden geliyoruz
gündemin içinde değiliz
Onlar geri gelecek biz dogurup gelene kadar muhabbet farkli boyuta gececek biz hep geri kalicaz gun icinde gecmisi okuyamadigimiz zamanlar oluyodu simdi hic yetisemicez onlara.....

Nasıl istiyorsan öyle olsun inşaAllah:)
Valla öyle. Allah için bi söylesem herşeyimi hazır ederler yerimden kaldırmazlar ama cinslik bende. Kurt var sanki herşyimi kendim yapıcam:)

Esobaaa nerelerdesinnn? Esoba geri dönnnn:)) insan arıyor resmen ya:) kızını buldu tabi bize bakarmı daha:) aman onlar iyi olsunda:)

Aynen oyle cnm tevekkul tek yol.ben gunlerdir uyuyamiyorum kafayi yiyorum
Sen bide bana sor normal mi olucam sezeryan mı? İğne kullananlar için hangisi hayırlı? Eski dokorum iğneyi kullanmamı söylüyor yeni dojtor bırak ben bırakamıyorum korkudan ama sonra bi yandan ya doğum başlarsa diyorum kimi normalde ksnama fazla diyor kimi de epidural sezeryan sakıncalı. Eee ben planlı doğum olmayacağıma göre ne olucam? Kafayı yedi psikolojim bozuk eşim bana kuzıyor çok takıyorsun diyor nasıl takmam ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…