2015 Şubat Anneleri

Selam kizlar cogu subat anneleri dogum yapmis darisi bize Insaallah bende 9 subatta sezeryan olacagim... spinal dusunuyorum ilki geneldi... sezeryan olan anneler azcik bilgi verse bu konuda... 37.hafta icindeyim bu arada sanci acilmam olursa Insaallah normal deniyecegiz...

Ayy deme öyleeee tırstım bizim hastane spinal yapıyomuş sezeryanı. Bekleyip görcem canım. Söyledim çünkü durumumu.
Ozele gidiorum ama yakin akrabamiz beni pek dinlemio (
Valla canım kim olursa olsun. Bu benim tercihim dersin. Ama normal yapabiliyosan kesinlikle normal yap zaten. Emin ol o kadarda korkulacak bişey değil. Herşey bi anlık:)

bende agladiginda onla beraber gazel atmayi düsünüyorum. :)

annem farklı olarak ilahi söylerdi... ben de kardeşimi uyuturken şarkı söylerdim. her telden çalarız galiba.

Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızım ayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi

gözün aydın canımm :)) allah analı babalı büyütsün mis mis kokla kuzunu :)

Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızım ayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
Ayy maşaAllah. Gözünaydın canım. Tarihimizde aynı ama erken gelmiş azıcık:) sağlığı yerinde olsunda.

16-Bursa olduk. Bebekten ses yok. Yarin kontrole gitcez bakalim ne diycek dr.
Canım tarihimiz aynı. Ben pazartesi sezeryana gircem inşaAllah. Bugün kontrol vardı herşey normal. Ama eve geldiğimden belli çok hareketli sürekli baskı yapıyo aşağı. İnşaAllah bekler 2 sine kadar

Canım tarihimiz aynı. Ben pazartesi sezeryana gircem inşaAllah. Bugün kontrol vardı herşey normal. Ama eve geldiğimden belli çok hareketli sürekli baskı yapıyo aşağı. İnşaAllah bekler 2 sine kadar
Benimde 2 sinde.ama bugün bi garip.bacaklarim tutmuyor belim agriyor sabahtan beri adet sancisi gibi

Aayyyy Allah sağıkla büytmk nasip etsin. Maşallah prensesne

Of çok sıkıldım kızlar yahu doğuranlar bebeklerle uğraşıyor gün geçtikçe burası sessizleşiyor zaten evde de yanlızım kendimi dinleyip duruyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…