Ayy deme öyleeee tırstımAnladım canım. Benim ablam 3 hafta önce doğum yaptı da ona spinal yaparsak baş ağrısı çok olur, epiduralde pek rastlanmıyor demişler. Ablamda farkını ödeyip epidural oldu. Benimde migrenim olduğu için beni uyarmıştı spinal olma diye sanada bilgi vereyim dedim Malum migreni tetiklerse bir gün iki gün sürmüyo ağrı
Valla canım kim olursa olsun. Bu benim tercihim dersin. Ama normal yapabiliyosan kesinlikle normal yap zaten. Emin ol o kadarda korkulacak bişey değil. Herşey bi anlık:)Ozele gidiorum ama yakin akrabamiz beni pek dinlemio(
169 um canımAay benimde 54 cm doguma daha var bende cok uzun diye bisey olur sandim sizin boyunuz simdide uzunmu
Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızımayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
Ayy herkes doguruyo. Allah anali babali buyutsun. Saglikla buyutun insallah. Bol sutlu gunler :))Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızımayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
hahaha aynen oylefırında ekmek biterse yeniden çıkmasını bekleriz ya aynen öle olduk biz ekmeği alan soğutmuyor gidip sıcak yiyeyim sonra tadını söylerim diyor biz hala fırın Kapısında nöbet
bende agladiginda onla beraber gazel atmayi düsünüyorum. :)
Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsinCok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Cnm Allah bağışlasın gözünüz aydın darısı bizim başımıza acayip özeniyorum size :) bol bol sütünüz olsun inşAllahKızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Hayırlı olsun canım gözünuz aydın allah analı babalı buyutsun :)Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Ayy maşaAllah. Gözünaydın canım. Tarihimizde aynı ama erken gelmiş azıcık:) sağlığı yerinde olsunda.Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
Canım tarihimiz aynı. Ben pazartesi sezeryana gircem inşaAllah. Bugün kontrol vardı herşey normal. Ama eve geldiğimden belli çok hareketli sürekli baskı yapıyo aşağı. İnşaAllah bekler 2 sine kadar16-Bursa olduk. Bebekten ses yok. Yarin kontrole gitcez bakalim ne diycek dr.
Canim bizimki de hareketli ama gelmeye niyeti yok gibi :) bekliycez...Canım tarihimiz aynı. Ben pazartesi sezeryana gircem inşaAllah. Bugün kontrol vardı herşey normal. Ama eve geldiğimden belli çok hareketli sürekli baskı yapıyo aşağı. İnşaAllah bekler 2 sine kadar
Benimde 2 sinde.ama bugün bi garip.bacaklarim tutmuyor belim agriyor sabahtan beri adet sancisi gibiCanım tarihimiz aynı. Ben pazartesi sezeryana gircem inşaAllah. Bugün kontrol vardı herşey normal. Ama eve geldiğimden belli çok hareketli sürekli baskı yapıyo aşağı. İnşaAllah bekler 2 sine kadar
Aayyyy Allah sağıkla büytmk nasip etsin. Maşallah prensesneGünaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
fırında ekmek biterse yeniden çıkmasını bekleriz ya aynen öle olduk biz ekmeği alan soğutmuyor gidip sıcak yiyeyim sonra tadını söylerim diyor biz hala fırın Kapısında nöbet
Kızlar selamlarrr
Optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?