eşine azcık bizlerden bahset nazlanıyoruz kapris yapıyoruz vs vs gün bitti adam kıymetini anlasın bariHep kendi işimdi kendim yapmaya alışmışım kimseden bişey istememiyorum sanırım.
Sen şimdi kiloyu bırak onu verirsinde Doğumu anlatın yahuçatlıcaz meraktan
Kabus gibibilmiyorum ki canım ya. sadece öyle bir problem yaşadığını duydum. inşallah en yakın zamanda geçer seninki de
Hafta sonuna denk gelirse sevinirim
Kabus gibiboyle aci olacagini bilsem asla istemezdim: (
yazacak fırsat bulamıyorlrdırDoğuranlr azıcık konuşsa dertleşsede onları okusak biraz. Merak ediyorum neler yaşıyorlar
Kızlar neler yapıyorsunuz bakiyim
Doğuranlar varmış 4 tane dediniz oba da doğurmuş başka kimler var göremedim? Geçmişe ayrıntılı bakamadim sadece alıntılara baktım görebildiğim kadarıyla anlamaya çalıştım..
fyz35 aslında en tatlısı sıcağı sıcağına anlatmak ama zaman olmuyor kısa anlatmak da istemiyorum minigim kucagimda uyuyor iki numara sürekli bebiii bebiii diye çevresinde dolanıp kafasını filan öpmeye çalışıyor tam komediyiz
Size en sin gelişmeyi yazmıştım suni sancı verecekler diye,sabaha kadar sanciyla beklediğim halde kendi sancimla açılmam olmadı suyum da gelmedi.sabah doktorum geldi muayene etti açıklık ayni suni sancı bağlayıp suyunu patlaticaz dedi..ama Nasil acim anlatamam. Bin bir rica ettim bana çayla bisküvi getirmişler cay geldiği zaman nstye bagliydim hemen icenedim ben cikasiya cay soğudu zaten midem kotu daha da tutar diye biskuvieri de yemedim aç kaldım resmen
Suni sanciyla açılmam ilerledi,öğleden sonra sancilarim iyice arttı.. Ebe geldi 5 cm dedi.. Birkaç saat sonra 8 cm oldu. Ben sancıları çekerken eşim hep yanındaydı,elimi tuttu,alnimdan öptü,sarıldı..ama onun için de çok stresliydi beni öyle sancılı görmek.8 cmden sonrası daha zor geçti,ağrılarım iyice artmıştı.eşimle o kadar sevindik ji anlatamam kizima kavuşmaya az kalmıştı. Nst getirdiler sadece kalp atımını baglicaz dediler ben de anlayamadım dedin herhalde bebek strese girdi mi diye bakacaklar herhalde çünkü doğuma az kalmıştı..neyse normal çıktı ebe tekrardan geldi 10 cm olmuş ama bebek yukarda ikinman lazim sancin gldikce dedi..ben sancim geldikçe ikindim eşim orda dogurucam diye çok stres yaptı odadaydik yani ebeye kızıyor ben mi dogurtucam demiş halbuki esim sakin biridir ne kadar gerildiyse
Bayağı bir ikindim,tamam dediler dogumhaneye alalım,hem sevinçli hem acili hem acayip duygulu bi halde eşimi optum tekerlekli sandalyeye koydular beni dooogru dogumhaneyegiderken eşime gulucukle el salliyorum rahatlasin diye , arada anneme de fotoğraf gönderdik sancılar arasında,sancim yokken guleryuzle fotoğraf çekilip anneme gonderiyoruz,1 dk sonra sancı geldiğinde ağlayacak gibi oluyorum eşim diyor bu halini görsün aslında annen, annem zaten dokuz doğurmuştur evde tahmin ediyorum
Dogumhaneye gittik ikiniyorum ama bebeğim gelmiyor,sancılarım da o kadar kuvvetli ki.artik yorgun düştüm ama hala bebeğim gelmiyor. Doktorum geldi ebe diyor ki doktora bu kadar ikinmaya bebegin gelmesi lazımdı orda bi kemik var bebek orayı geçemedi.bence bu bebek 3 kgi geçkin diyor içimden geciriyorum diyorum ne kadar kilolu olabilir ki .. Bi yandan da bebegin saçları gozukuyormus ama bir turlu gelmiyor..boyle olmayacak baskıyla dogurtucaz dediler,sakin sakin ikiniyordum ne güzel ebe merdiven gibi bi yüksekliğe çıktı,başladı karnima sert bi şekilde bastırmayacanım çok acidi,çok da bağırdım ama minigim sağlıklı doğdu ya..çok şükür.
Megerse bebeğim içerde kaka yapmış bana soylememisler korkutmamak için,doğduğunda poposunda ayaklarında kaka vardı hep,aşağıya bakmadigim için gormemisim suyum sarımsı yesilimsiymis meğer,aslında ilk patlat yıllarında yokmuş ama 5 cmden sonra olmuş..bebeğimin bacağına kordon dolanmış o yüzden ikindigimda çıkmıyormus..Ve bebegimin yüzü ters tarafa bakiyormus vs.. Bir suru terslik arasında çok şükür bebisim de ben de saglikliyiz
3. Doğum kolay olur diyorlardı ama benimki elde olmayan sebeplerden ötürü biraz zorlu oldu.. Kizim saat 15:20 de filan dünyaya geldiO kadar minik ki anlatamam.. Yatağa yatiriyorum 5 dk uyumuyor kucagimda yatıyor cadı bizden haberler boyle
Bugün kaçta yaptın cnm iğneyi yarın kaçta doğum hayırlısıyla? Bide epidural mi genel mi olacak?Takilmayacak gibi degilki.bak bnm dr 24 saat once birak dedi.anestezi 12 saat once olmasi yetrli dedi.sbh yapiyorum bn.bugun de ysptirdilar.tam 24 saat gecmis olcak boylece
Canım serumuna ağrı kesici kas gevşetici falan yapmadılarmı?Kabus gibiboyle aci olacagini bilsem asla istemezdim: (
Ben yatıyorum kocam yemek hazırlıyo:) napiim alt tarafa çok baskı yapıyo. Becerikli kocada iyi oluyo
gözünaydın maşallah size rabbim güzel bir ömür nasip etsin ikinizede saglıkla...Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
kilo kaçki öyle dedi yoksa kafa çapı ile ilgili mi hyr önceki dr neden böyle birşey dememişDr değişince muayene Dr konuşmalarda değişiyormuş tuhaf bir şekilde..
Bugün ki kontrolde Dr bey pipilinin normalin çok cok üzerinde ebatlari olduğunu bununda pek normal olmadigi ve seker hastaligi riskinin old. Nu söyledi.. Ne güzel dimi :/ doğuma ramak kala duyduğum yasadigim şeyler ..ve hala ters mis .. İsrarla dönebileceğini vurguladi durdu ilk doğumun normal old. Nu öğrendiğinde..
Hyr sanki çocuk 7. 8 kilo
Neyse annemler geldi bu arada.. Simdilik vukuat yok gibi.. Umarim su gunler çarçabuk geçer de sorunsuz atlatiriz
Cıks olmaz benim adam cumartesi geliyor pazar gunu onunla gezip tozmayi hayal ediyorum sen pazar dogur ben pazartesi olma mi :)
Suni Sancı aldın ya ödem yapmıştır canm gider onlar da:) hayırlı olsunBu arada açim açim dedim bebisim doğduktan sonra yemek getirdiler gözüm yemeği hic görmedi iyi mi
Bu arada yemekten filan söz açılmışken 71le gittim doğuma diye biliyorum çok fazla da almış olamam,eve geldim tartildim 68 kiloyumee zaten bebis o kadar esi filan da çıktı sonuçta onlar nerde? Diğerlerinde hemen 7 kg kaybetmiştm bunda neden boyle oldu anlamadım
benim arkadaşlarım normal doğuma giderken fön çektir vs diyor :) nasıl rahat bir doğum hayal ediyorlarsa artık. sen kesin süslenip gidebilirsinKizlar epidural sezeryan oncesi makyaj yapilir mi suslu girebiliyo muyuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?