2015 Şubat Anneleri

Ben bugun vajinal muayene oldum, bebek kanala girmemis, rahimde de yumusama yok dedi dr. 10 gun kaldi 40. haftaya ama bebek dogacak gibi degil dedi. Ne zmn dogacakki?

Tiramisu35 zor mor öyle veya boyle normal doğum ile kavuşmussun yavruna bak gecti gitti hersey ohh koynunda cennet kokulun ne güzel. Çocuklar nasıl karsiladi var mi zorlancagnza dair isaretler

Doğuranlr azıcık konuşsa dertleşsede onları okusak biraz. Merak ediyorum neler yaşıyorlar
yazacak fırsat bulamıyorlrdır
gelen giden, bebeğin bakımı vs zor işler
bizde kaybolacağız anlaşılan
o değilde en kötüsü sona kalanlar baksana doğuma gidenleri heyecanla bekliyoruz
bizi bekleyende olmaz

Ay maşallah güle güle büyüyün,gözünüz aydın.Darısı,güzel doğumlar başımıza :)

Ay

Takilmayacak gibi degilki.bak bnm dr 24 saat once birak dedi.anestezi 12 saat once olmasi yetrli dedi.sbh yapiyorum bn.bugun de ysptirdilar.tam 24 saat gecmis olcak boylece
Bugün kaçta yaptın cnm iğneyi yarın kaçta doğum hayırlısıyla? Bide epidural mi genel mi olacak?

Dr değişince muayene Dr konuşmalarda değişiyormuş tuhaf bir şekilde..

Bugün ki kontrolde Dr bey pipilinin normalin çok cok üzerinde ebatlari olduğunu bununda pek normal olmadigi ve seker hastaligi riskinin old. Nu söyledi.. Ne güzel dimi :/ doğuma ramak kala duyduğum yasadigim şeyler ..ve hala ters mis .. İsrarla dönebileceğini vurguladi durdu ilk doğumun normal old. Nu öğrendiğinde..

Hyr sanki çocuk 7. 8 kilo
Neyse annemler geldi bu arada.. Simdilik vukuat yok gibi.. Umarim su gunler çarçabuk geçer de sorunsuz atlatiriz

gözünaydın maşallah size rabbim güzel bir ömür nasip etsin ikinizede saglıkla...

kilo kaçki öyle dedi yoksa kafa çapı ile ilgili mi hyr önceki dr neden böyle birşey dememiş

Suni Sancı aldın ya ödem yapmıştır canm gider onlar da:) hayırlı olsun

Kizlar epidural sezeryan oncesi makyaj yapilir mi suslu girebiliyo muyuz:)
benim arkadaşlarım normal doğuma giderken fön çektir vs diyor :) nasıl rahat bir doğum hayal ediyorlarsa artık. sen kesin süslenip gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…