2015 Şubat Anneleri

Canım sagolun Alah razi olsun sorunsuz doğumlar nasip etsin sizlere.bebek gelmeyince mecburen kesmek zorunda kaldı doktorum aslında kesmeden de dogabilirmis ama kısmet.inanır misin kızıma bakmaktan ne dikisleri saydim ne de sordum

Canım tüm ayrıntıyı anlatmışsın harikasın maşallah bu kaka yapma olayı hani 42 den sonra oluyordu daha erken de olabiliyormuş demek. Allahım korusun inşallah.

Valla canım ben de öyle biliyordum hatta diyordum aman benim bebeklerin 40a kadar beklemediği iyi oluyor kaka yapma olayı var aklıma hep o geliyor demiştim.korktugum basima geldi ama çok şükür bebis kakayi yemedi yani daha yeni yapmış açılmam bayağı ilerledikten sonra,bilmiyorum acaba bebek strese girdi ondan mi oldu..

Ben ilk dogumda hafif bir göz makyajı ile girmistim anlamadilar mi acaba bi kalem cekmistim kasima gözüme sacim da fonluydu gerçi

bu sertleşmeler sancılı olursa mı önemli
bu akşam daha sık sertleşme oluyor karnımda sancı yok ama
kaçinci haftadasin canim ?
37 den fazlaysan hiç birinin onemi yok aslinda yakinda dogacak demekdir :) rahim kendini doguma hazirliyor
ama sanci olmadanda fazla ilerlemez herhalde açiklik, i$in puf noktasi sancilar gibi bisey:)

Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bütün evlatlarına. Tebrik ederim

Masallah guzel anneler kuzularina kavusmus herkesi tebrik ederim....

eskiden gecmisi mutlaka okurdum ama artik zaman bulamiyorum bebegim cok uslu esim de izin aldi hep yanimda okul da tatil yine de giremiyorum....

kaçinci haftadasin canim ?
37 den fazlaysan hiç birinin onemi yok aslinda yakinda dogacak demekdir :) rahim kendini doguma hazirliyor
ama sanci olmadanda fazla ilerlemez herhalde açiklik, i$in puf noktasi sancilar gibi bisey:)
senle aynıyız canım
24 şubat beklenen tarih
akşam çok sık oldu sancı yoktu sertleşme oldu
şimdi yok geçti bebekte hareketli

Allah anali babali karde$lii buyutsun canim, iyi olmaniza çok sevindim :))
seni okuyunca epiduralsiz dogumu denemekden vazgeçtimmm : )

Sbh 8 de yptm.7,30 da hastanede ol dediler.sanirm 8 8,30 arasi olur.epidural olck nasipse
Cnm Allah kolaylıklar versin sağlıklı doğumun olsun kuzucuğunu ve seni Rabbim korusun demekki çok ta sıkıntı yaratacak bişey yok ben hibor 3500 kullanıyorum belki dozda fark ediyordur senin dozun ne kadar? Cevapladığın için sağol kafam çok allak bullak ondan fazla soruyorum kusura bakma.

senle aynıyız canım
24 şubat beklenen tarih
akşam çok sık oldu sancı yoktu sertleşme oldu
şimdi yok geçti bebekte hareketli
yakinda vardir herhalde dr randevun sorarsin canim
benim sancimda oluyor kasilmamda kafasina ne eserse ama geçiyor , duzenli deil diye gitmiyorum hastaneye
erkenmis daha dursun lar içerde, çikip ne i$ gorecekler, tarlaya çitemi gidecekler :)))))))))))
ben dogum için ne heyecanliyim nede aceleci,simdi zor tabi tasimak oturup kalkmak , uyumak hersey zor agirlastik artik ama dogumdan sonra gorucem ben asil anyayi konyayi :) o yuzden dursun içerde :)

71 den fazlaymisin demekki sekerim :))

Kizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))

Aminnnn insallah cumlemize...Ne demek...hepimiz corba olduk.clexane 6000 kullaniyorum ben de

[/QUOTE]
4 ve uzeri dedi.. Kafa capi 43 haftalık görünüyor muş çok sıkıldım dr lardan da hastaneden de ..bugün yarin doğum başlasa da gidip sezo olup kurtulsam artik..[/QUOTE]
sen normal dogurmyacakmiydin ki canim
çocuk iri olunca ilk akillarina seker geliyor maaleef, bana oglumda teste bile bakmadan seker var dediler, dedikleri dpgru çikdi diyet yapinca çocugun kilo alimi çok yavasladi .. ama zaten sen dogurucan sabah aksama sekerde olsa farketmez ki , soyleyip niye canini SIKIYOR BU dr

one çekme deyince bende sezeryan sandim :)
hayirli olsun, Allah anali babali byutsun canim

Bişey sormak istiyorum. 1 gün önce hastanede yattığımda alttan muayene edildiğinde doktor mantarın var kaşıntın yokmu ddi yok dedim vardı aslında ara ara. Ama heyecandan unuttum. İlaçta yazmadı. Ne yapmalıyım sizce ? Nette baktımda normal doğumda bebeğin ağzında pamukçuk yapabilirmiş. Önerdiğiniz bişey varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…