2015 Şubat Anneleri

benim kendi doktorum 32. haftada iri gidiyor diye şeker yüklemelerim normal çıktığı halde açlık-tokluk baktırmıştı; (gerçi benim pko dan dolayı şeker riskim var zaten de doktor o güne kadar bilmiyordu) ama açlık-tokluk da normal çıkınca sorun değil sen de irisin normal dedi. benimki de bir şey söylüyor ben rahatsız olunca söylemedim say sorun yok diyor

kilosu kaç ki bu arada bu kadar abartmış?

bak en azından dönebileceğini düşünüyor hala; normalden yana yani

[QUOTyat1977, post: 39107664, member: 618595"]kilo kaçki öyle dedi yoksa kafa çapı ile ilgili mi hyr önceki dr neden böyle birşey dememiş[/QUOTE]
4 ve uzeri dedi.. Kafa capi 43 haftalık görünüyor muş çok sıkıldım dr lardan da hastaneden de ..bugün yarin doğum başlasa da gidip sezo olup kurtulsam artik..

Bende 4 kilo dogmusum .. Esim iri ama ben degilim.. Ve en basindan beri hep onde gitti pipili.. İlk dr um seker yuklemesi istedi ben den cunku babam insulin kullaniyor.. Ama benim sartlar elveripte gidip yaptiramadim.. Bugun dr da ole dedi iste 4 ve uzeri rbatlari normal bebek boyutunda degilmis canavar var icimdr

Gel biz de haftaya doguralim pazrtrsi uygun mu inatci gacı :)
Beni de alın aranıza

Ne güzel anlatmışsın canım, vakit ayırmışsın sağolasın.
Baya zorlu bir doğum olmuş, aksiliklerden iyiki bahsetmemişler panik yapardın daha kötü olurdu.
Çok dikişin olmadı inşallah o kadar bastırmaya?
Mis kokulu minik kızını benim yerime de kokla

Kalbim daraldı valla sen anlatırken,Allah korumuş sizi,Allah sana babasına bağışlasın bebişini ve evdeki bebişleri inşallah,

[QUOTyat1977, post: 39107664, member: 618595"]kilo kaçki öyle dedi yoksa kafa çapı ile ilgili mi hyr önceki dr neden böyle birşey dememiş
4 ve uzeri dedi.. Kafa capi 43 haftalık görünüyor muş çok sıkıldım dr lardan da hastaneden de ..bugün yarin doğum başlasa da gidip sezo olup kurtulsam artik..[/QUOTE]
kafa 9,9 altımı üstümü elindeki ult kağıdında yazar son güne geldik asıl sabırlı olmamız ve iyisini istememiz dilememiz gereken zaman nolursun kendini bırakma bana 4500 gr kadar normal olur demişti tabi anneye de bağlı doktorlara da zaten gıcığım

eşim 4700 doğmuş ben de 37 haftalık 3 kg doktora söyledim normal o zaman dedi.
farklı dr farklı ultrason; sen rahat ol canım... dünya ortalamasına göre normali belirliyorlar bu ortalamayı aşağıya çeken olduğu gibi yukarı çeken bebekler de var... Emek de 4 kg üzeri doğdu, eslaa nın yavrusu da tombikti galiba ...

Hastanede bir gün mü kaldınız canım?

kac kiloymuski cnm boyu nasiomis da ole hemen seker hastasi yapti

eşine azcık bizlerden bahset nazlanıyoruz kapris yapıyoruz vs vs gün bitti adam kıymetini anlasın bari

Bir kere elbetreth in eşiydi sanırım nöbetten geldiği gün kahvaltı hazırlamıştı onu söyledim. Eşim de kahvaltı hazırlamak kolay dedi yaw. Hazırla o zaman dedim hazırlarım dedi hala bekliyoruz

Canım sen şeker yüklemesi yaptırmış mıydın?

Bir kere elbetreth in eşiydi sanırım nöbetten geldiği gün kahvaltı hazırlamıştı onu söyledim. Eşim de kahvaltı hazırlamak kolay dedi yaw. Hazırla o zaman dedim hazırlarım dedi hala bekliyoruz
canım ben çalışmıyorum ama hep eşim hazırlar kahvaltıyı akşam hiç çay koyduğumu hatırlamam ara ara nazlanırım o da bilir nazlandığımı ama hiç surat yapmaz bugün işin yoksa gezmek istiyorum dedim sağolsun dışarı çıktık azcık dolaştık geldik yarın doktora benimle gelemeyecek dert oldu nasıl gitcen yanlız nasıl olur vs bulmuş seni bari farkına varsın olan bitenin diye yazdım canım

Kuzum deme oyle demekki yalanci sanci onlar bagira bagira dogurmak daha mi hosuna gidecek Allah saglikla acisiz dogum nasip etsin hepimize bak pkass

Pkass'in son gunu hala tik yok diyordu belki senin bebiste beklicek

Canım bnmde bişi kalmadı zaten 40 da bitiricez bu cılız sancılarla yada bu gdişle birden gelecek bnm hast eve uzak korkuyorum yetişemsem die doğurmk için hastaneye
Kızlar selamlarrr
26sinda bebeğimi aldım kucağıma , 37+4te 3230 gr 48 cm. Kara kızım ayrıntılar daha sonraaa
Optum hepinizi
Oy maşaallah kuzuna şükür kavuştn darısı biz bekleynlere inş canım.

Senin boy kaç canım 150 üstnde darlık olmaması gerek öle doğuramıyacak kadar?
nasıl acı oldumu muanede birde ?

Bak bu Şafağı belli olanlara sesleniyorum çocuklara dalıp bizi unutursanız bozuşuruz biz burda doğurmayı bekleyen Zavallılar gibi kaldık he

Vallahi senle bnm sancı ağrı var ama düzenli şiddetli değil gelmeye niyetli değiller.

bu sertleşmeler sancılı olursa mı önemli
bu akşam daha sık sertleşme oluyor karnımda sancı yok ama

Sertleşme sancı kasılma oluyormuş canım bnde şu 2-3 gndr bariz anlıyorum.

Tşk ederz hikayeni anlattığın için güzel aniş :) şu kaka olayına çok takılıyorum usgde anlarlar mı yaptığını yapmadığını bilgsi olan var mı ?

Canım kilo değil kafası önmli norml doğum için , kilosuna o kadar takılma.
Ayrıca şeker yüklemesi yaptırmadın bilmiyorsn şekern varmıydı ve sen bilmemene rağpmen şekeri olanlara ysaklanan şeyleri çok yemiştn patatesi fln patates şekeri olanlara baş yasaktı bilmeden yediğin için şekernde etkisyle bebiş kilolu olmuş olabilir senin kilodan ziyade kafası büyükse zorlar normalı, bzmki sanırım son kntrolde haftasına uyumluydu kafası boyu fln ki sadece kilosu ilerde göbek büyklüğü ilerde demişti. Bol dua et inş dr.dan dr.a değişir yorumlmalr moral bozma inş en sağlıkla kavuşacağın şekilde olur doğmunda pipilşye kavuşursun.

Canım hiç kafana takma. Kilosu fazla olan herkeste şeker olacak diye bişey yok.
Bak bende şeker çıktı ama ablamda çıkmadı onun bebesi de 38. Haftada 3700 doğdu, onada aynı şeyi söylemişti doktoru üstelik şeker yüklemesi yapmış olmasına rağmen.
Hiç kafana takma sen ya da eşin tombik doğduysanız genetik olma ihtimali daha yüksek.
İçini ferah tut doğuma motive olmaya çalış

bugün öğleden snra sağlık ocağına gttm karnım sertleşti bebiş hareketleri olmadı kalp dinlesn die çok hafifte ağrılarım oluyordu. Ebe dnledi kalp atımını ama karnım sert die devlete git acilden nst bağlasnlar dedi iyi olur. gittk bzde kbl etmemek için çabaladılar geç olmuş dr. muanesi bitnce gidermiş koca devlt nöbetçi k.doğumcu yokmuş vs bn direttm cırladım acildekilere neyse gttk poliknliğe 4 gbi acilden evraklı olunca aldılar içeri sadece usgde baktı bebek baş geliş aşağıyada inmiş dedi artık her an gelebilir dedi. Dedm bnm nst bağlasak sancılara baksak bnm öle ağrılı sancım ağrım olmuyor dedm onlar yalancıdr doğumu başlatn gerçk sancılar belden saplanır kasıklara dedi durmazsn dedi. Bebek iyi dedi kalp tımı fln iyi dedi nst bağlamadı artık haftan gelmiş her an gelebilir şiddetli düzenli sancıları bekle dedi geldk eve. Aşağıya cidden baskı var şeymn kmkleri ağrıo belimde ağrı var arada kasıklara vuruo ama inceden geliyor şiddetli düzenli değil bakalım oğluş ne zmn gelecek sağlıkla gelsn bekliyorz :)

Kendi dr.uma ise perşmbe gnü sabah gitcem kontrole bakalım hayırlısı beklermyz doğarmyız her an tetkteyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…