- 12 Ocak 2014
- 4.143
- 3.456
- 448
yakinda vardir herhalde dr randevun sorarsin canim
benim sancimda oluyor kasilmamda kafasina ne eserse ama geçiyor , duzenli deil diye gitmiyorum hastaneye
erkenmis daha dursun lar içerde, çikip ne i$ gorecekler, tarlaya çitemi gidecekler :)))))))))))
ben dogum için ne heyecanliyim nede aceleci,simdi zor tabi tasimak oturup kalkmak , uyumak hersey zor agirlastik artik ama dogumdan sonra gorucem ben asil anyayi konyayi :) o yuzden dursun içerde :)
Daha önce cimcime de sormuştu galiba ona da söylemiştim ben sirkeli suyla atlattım sabah akşam yıka cnm bişey kalmaz bana krem yazdı almamıştım korkma hamilelerde hep olsn bişeyBişey sormak istiyorum. 1 gün önce hastanede yattığımda alttan muayene edildiğinde doktor mantarın var kaşıntın yokmu ddi yok dedim vardı aslında ara ara. Ama heyecandan unuttum. İlaçta yazmadı. Ne yapmalıyım sizce ? Nette baktımda normal doğumda bebeğin ağzında pamukçuk yapabilirmiş. Önerdiğiniz bişey varmı ?
ikisindede dr parmagini ayni yere sokuyor :)Birde çatı muayenesiyle alttan muayene farklı şeyler mi ? Sanki öyle yazmış biri ?
Kizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))
Benimde sancılarım var saat 3 ten beri. Karnım çok sert ama düzwnli değil hiçbiri. Belimde ağrıyo çatı kemiklerimde. Sanki doğumun yakın olduğunu hissediyorum tedirgin oluyorum. Yarın ve yarında sonrasında 45 dakika yürüyeceğim gün içinde. Kolay normal doğum istiyorum.
esin neden uyanmiyor canim ?Ya su anki halimi bi gorsen.valla bak. Biri kucağında emZiriyorum öteki de ayağımda salliyorum.eşimi uyandirmamak için yatak odasına da gitmedim çocukların odasindayim.odanin hali harap kiz 4 kutu oyuncağı dökmüş ortalığa.oğlan desen bana kızdı yemek yemesi uyuyakalmisti o da uyandı simdi
İki kere alttan muayene oldum çatım için bişey demedi doktorlar. Bakmadılar mı acaba ? Yada aksi durum olsa söylerlerdi heralde ?ikisindede dr parmagini ayni yere sokuyor :)
çati muyanesi belki bi iki sn fazla suruyodur
Ne sirkesi olduğu fark eder mi canım ? Yapayım onu ben .Daha önce cimcime de sormuştu galiba ona da söylemiştim ben sirkeli suyla atlattım sabah akşam yıka cnm bişey kalmaz bana krem yazdı almamıştım korkma hamilelerde hep olsn bişey
hehheeh ben onceki hamileliklerimde çok gorurdum dogumla ilgili ruyalar,kendi kendimi dogurturdum, kiz sanardim erkek çikardi falan arkasi yarin brezilya dizisi gibi konulari olurdu ruyaalriminRüyamda normal doğum yapıyordum bebek doğunca herkes bbekle ilgilenmeye başladı ebeler hemşireler. Kendimi çarşafa sarmış doktorun peşinden koşuyordum beni dikmiycekmisin diyebenimde rüyalarıma girmeye başladı
valla bilmiyorumki ama bakmistir illa sen anlamamissindir dr soylemeyince nerden bilicenİki kere alttan muayene oldum çatım için bişey demedi doktorlar. Bakmadılar mı acaba ? Yada aksi durum olsa söylerlerdi heralde ?
Canım bugün benim doktorumda illa sezeryan dersen belden uyuşturmayı tavsiye ederim, yan etkileri diğerine göre daha az dedi. Daha sonra anestezi uzmanıyla görüştüm, oda spinal yapalım dedi. Bebek hiçbir şekilde etkilenmiyor, genel anestezide bebekte etlilenebiliyor dedi. Sonuç olarak ben spinal olcam inşaAllh.Bugun alttan muayenede catim cok dar cikti. Normal doguramazsin dedi dr. Kemik yapim hic musait degilmis.cok uzuldum ama hayirlisi..
Sonuc olarak bu persembe saat 2 de sezeryana girecegim.
2 gun sonra yavrum kucagimda olacak Allahin izniyle:)
Simdi kafami mesgul eden konu epidural mi genel anestezi mi????
Nasil karar vrrecem. Bi yardim edin ya kizlar. Hangisini onerirsiniz??
Evet canım farklı şeyler. Birde bendede akıntı vardı tek kullanımlık toz verdi, birde arada akıntım yeşilimsi oluyo dedim fitil verdiBirde çatı muayenesiyle alttan muayene farklı şeyler mi ? Sanki öyle yazmış biri ?
Allah anali babali buyutsun canim, bol bol emi$in kokla benim yerimedeArkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Hala mi kötüsün canim ya
Kac sefer hem deCanım serumuna ağrı kesici kas gevşetici falan yapmadılarmı?
canim sana noldu, niye canin yaniyor , ilk mesajini okuyamadigim için anlamadim noldugunu
Hayırlı olsun canım bebeğin. Gözün aydın. Sağlık sıhhatle büyüt inşaAllah.Kizlr benim de oglusum geldi dunyaya :) doktor iki hafta one cekmisti beni, bu durumda 39+5 te dogmus oldu. Evden muayene die olesine ciktik, bakti doktor 2 cm acikligim war, suyun azaldiysa yatirabiliriz seni bebekte baya inmis dedi pat diye yatirdilar beni saat 11:30 da verdiler suni sanciyi, saat 20:30 da dogdu yavrumuz cok sukur :))
Akıntım sarı renkte geliyo bu günlerde. Farkı ne peki ? Acı farkı varmı ?Canım bugün benim doktorumda illa sezeryan dersen belden uyuşturmayı tavsiye ederim, yan etkileri diğerine göre daha az dedi. Daha sonra anestezi uzmanıyla görüştüm, oda spinal yapalım dedi. Bebek hiçbir şekilde etkilenmiyor, genel anestezide bebekte etlilenebiliyor dedi. Sonuç olarak ben spinal olcam inşaAllh.
Evet canım farklı şeyler. Birde bendede akıntı vardı tek kullanımlık toz verdi, birde arada akıntım yeşilimsi oluyo dedim fitil verdibebeğin enfelsiyon kapmasını istemiyorum dedi ilaçları verirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?