2015 Şubat Anneleri

Birde çatı muayenesiyle alttan muayene farklı şeyler mi ? Sanki öyle yazmış biri ?

Ya su anki halimi bi gorsen.valla bak. Biri kucağında emZiriyorum öteki de ayağımda salliyorum.eşimi uyandirmamak için yatak odasına da gitmedim çocukların odasindayim.odanin hali harap kiz 4 kutu oyuncağı dökmüş ortalığa.oğlan desen bana kızdı yemek yemesi uyuyakalmisti o da uyandı simdi

Daha önce cimcime de sormuştu galiba ona da söylemiştim ben sirkeli suyla atlattım sabah akşam yıka cnm bişey kalmaz bana krem yazdı almamıştım korkma hamilelerde hep olsn bişey

Benimde sancılarım var saat 3 ten beri. Karnım çok sert ama düzwnli değil hiçbiri. Belimde ağrıyo çatı kemiklerimde. Sanki doğumun yakın olduğunu hissediyorum tedirgin oluyorum. Yarın ve yarında sonrasında 45 dakika yürüyeceğim gün içinde. Kolay normal doğum istiyorum.

Rüyamda normal doğum yapıyordum bebek doğunca herkes bbekle ilgilenmeye başladı ebeler hemşireler. Kendimi çarşafa sarmış doktorun peşinden koşuyordum beni dikmiycekmisin diye benimde rüyalarıma girmeye başladı

Gozun aydın canım sağlıkla büyüt inşallah

Rabbim hayirla en dogru zamanda kurtarsin hepimizi

esin neden uyanmiyor canim ?
SADECE Seninmi o çocuklar : ((( kalksin yardim etsin yazik sana amaaa

Daha önce cimcime de sormuştu galiba ona da söylemiştim ben sirkeli suyla atlattım sabah akşam yıka cnm bişey kalmaz bana krem yazdı almamıştım korkma hamilelerde hep olsn bişey
Ne sirkesi olduğu fark eder mi canım ? Yapayım onu ben .

hehheeh ben onceki hamileliklerimde çok gorurdum dogumla ilgili ruyalar,kendi kendimi dogurturdum, kiz sanardim erkek çikardi falan arkasi yarin brezilya dizisi gibi konulari olurdu ruyaalrimin
bunda hiç gormedim hatirlamiyorum, ya uyanmadigim için hatirlmaiyorum ruyayi yada o kadar relaximki beynimden sildim hamile oldugum durumunu :)))))))))

İki kere alttan muayene oldum çatım için bişey demedi doktorlar. Bakmadılar mı acaba ? Yada aksi durum olsa söylerlerdi heralde ?
valla bilmiyorumki ama bakmistir illa sen anlamamissindir dr soylemeyince nerden bilicen
ben hatirlmaiyorum ne zaman naptilar ilk dogumda
ikinci doum ve sonrasinda çati muyanesi yokdur herhalde çati ayni çati sonuçta :)

Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustum normal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.

Canım bugün benim doktorumda illa sezeryan dersen belden uyuşturmayı tavsiye ederim, yan etkileri diğerine göre daha az dedi. Daha sonra anestezi uzmanıyla görüştüm, oda spinal yapalım dedi. Bebek hiçbir şekilde etkilenmiyor, genel anestezide bebekte etlilenebiliyor dedi. Sonuç olarak ben spinal olcam inşaAllh.

Birde çatı muayenesiyle alttan muayene farklı şeyler mi ? Sanki öyle yazmış biri ?
Evet canım farklı şeyler. Birde bendede akıntı vardı tek kullanımlık toz verdi, birde arada akıntım yeşilimsi oluyo dedim fitil verdi bebeğin enfelsiyon kapmasını istemiyorum dedi ilaçları verirken.

Allah anali babali buyutsun canim, bol bol emi$in kokla benim yerimede

yaws gelen dogurdum diye yaziyor bi ben kaldim gibi hisssetmeye basliycam 1 hafta ya
yanlis yere mi yazdimki, mart annelerinemi gitseydim acaba
yada yavastan gireyim aralarina bi gidisle burda incin top oynayack :)))))))

Hayırlı olsun canım bebeğin. Gözün aydın. Sağlık sıhhatle büyüt inşaAllah.

Akıntım sarı renkte geliyo bu günlerde. Farkı ne peki ? Acı farkı varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…