2015 Şubat Anneleri

kızlar aklıma bişey geldi
hastanede kullanmak için çarşaf yastık kılıfı falan hazırladınızmı
hoş hergün değiştiriyorlar ama ben yinede bir nevresim takımı yıkıyorum şimdi
evde kullanacaklarımıda yıkıyordum attım yanına bir tane daha
koyacağım çantaya
acaba abarttımmı

Mutsuz olma kız içinde kalacak hali yok.az kaldı.senin için hayırlı vakit gelmemiş henüz.vakit gelince istersen de tutamazsin.bitti bitti surda ne kaldı.

bence gerek yok ama için rahat edecekse koyarsın

Korku normal.ama süreç başladı mi cesaret gelecek endişelenmektedir..Allah zorlukla beraber kolaylıkta verecektir.merak etme

ben sadece 2 tane yastık kılıfı koydum

Hazırladım canm ben , hastanede yattığımda temizdi tbi ama basımı koyarken cok rahatsız oldum . Utulendi çantada şimdi .

Çok titizsen koyabilirsin.ben koymuyorum.sadece hasta bezi gibi alta serilen birşey var ya ondan koydum.adi aklıma gelmedi.çarşaf kirlenmesin diye.benim kanamam çok oluyor ondan.

Kızlar oyun parki mı aldiniz yoksa beşik mi? Çok kararsizim daa...
küçük beşikle 1 yıla kadar çok kullanışlı oluyor yatağınızın yanına koyuyorsunuz istediğiniz yere taşıyorsunuz. benim oğlumda vardı şimdi yok almak ta istemiyorum başka çocuk düşünmediğim için. ilk çocuksa al derim 100-150 lira arasında değişiyor fiyatları

Korku normal.ama süreç başladı mi cesaret gelecek endişelenmektedir..Allah zorlukla beraber kolaylıkta verecektir.merak etme

inşallah canım
neden böyle oldum anlamadım
daha bunun lohusa depresyonu var bide

ben sadece 2 tane yastık kılıfı koydum

Hazırladım canm ben , hastanede yattığımda temizdi tbi ama basımı koyarken cok rahatsız oldum . Utulendi çantada şimdi .

bende hastanede yatarken temizdi ama yastığa yinede hırkamı yaymıştım yalnız olmadığıma sevindim :)

Çok titizsen koyabilirsin.ben koymuyorum.sadece hasta bezi gibi alta serilen birşey var ya ondan koydum.adi aklıma gelmedi.çarşaf kirlenmesin diye.benim kanamam çok oluyor ondan.

naylonumsu bişey vardı bende sedye örtüsü ama naylon onu koymuştum bende

Kızlar oyun parki mı aldiniz yoksa beşik mi? Çok kararsizim daa...

ben park beşik aldım canım

biraz duygulandım , biraz korktum , biraz heyecanlandım
ama detayları anlattığın için teşekkürler
kara kıza uzun mutlu sağlıklı ömürler
minik şeker

Sagolasin canım benim darısı sizlerin başına inş. Güzel haberlerinizi alırız benim iki hamilelik arası 1 yıl kizlarimin arası 21 ay oldu vücudum zaten öteki hamilelikten tam toparlanmamisti sizler korkmayın çoğunuzun ilk bebeği zaten sorunsuz doğumlar nasip etsin Rabbim..

çok yakınmış araları Allah kolaylık versin sana hepsinin evreleri farklı ama hepsi küçük sonuçta
inşallah kolay bi doğum yaparız
zaman yaklaştıkça korkuyor insan
bende birinciyle ikinci arasında fazla yaş farkı olmasın istiyorum önerir misin ? : ))

Bizim hastaneye gittiğimizde hava yagmurluydu bi de o kadar yagmura rağmen eşim o kadar hızlı kullandi ki arabayı anlatamam.erkekler telaş yapıyorlar sen sogukkanliliginla onu sakinlestireceksin sonuçta sancı bu nr zaman geleceğini kestiremezsin ki tatlım.

Öneririm ama çoğu boyle düşünen bebek olduktan sonra fikrini değiştiriyor kendimizi ayarlamayla alakalı bence,canım acicak filan diye dusunmeyin bebisim geliyor az kaldı diye düşünün kokusunu düşünün.. O zaman daha cabuk ve kolay geçiyor zaman

Öle tabi canım Allah hayırlısını versin bak gece senle inzar ı konuştuk hatun sabah hastaneye gitti belkide doğurdu bile

evet kişiyle alakalı gerçi, ilk çocuğun durumuda önemli akıllı uslu olursa düşünülebilir , yoksa insan büyümesini bekler ,
sen nerde yaşıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…