- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Mutsuz olma kız içinde kalacak hali yok.az kaldı.senin için hayırlı vakit gelmemiş henüz.vakit gelince istersen de tutamazsin.bitti bitti surda ne kaldı.Amanın inanamıyorum yaa :)
Daha Ocak annesi olarak ben doğuramamışken Şubat'ta kimse kalmadı
Doğuranlara gözünüz Aydın , doğurmaya gidenlere de Allah yardımcınız olsun diyorum. Darısı benim başıma ;(
bence gerek yok ama için rahat edecekse koyarsınkızlar aklıma bişey geldi
hastanede kullanmak için çarşaf yastık kılıfı falan hazırladınızmı
hoş hergün değiştiriyorlar ama ben yinede bir nevresim takımı yıkıyorum şimdi
evde kullanacaklarımıda yıkıyordum attım yanına bir tane daha
koyacağım çantaya
acaba abarttımmı
Korku normal.ama süreç başladı mi cesaret gelecek endişelenmektedir..Allah zorlukla beraber kolaylıkta verecektir.merak etmebenim doğum korkularım başladı
normal doğum istiyorum ama astım krizim tutarsa diye korkuyorum
birde benim sebepsiz kasılmalarım oluyordu
3 senedir hiç olmadı ama yinede kafama takılıyor
öte yandan doktorumun hergün bir normalden sezeryana aldığı hamile hamberlerini alıyorum daha çok geriliyorum
oooooffffff valla doğuramıcam ben bu çocuğu galiba
Cnm ben bi kavanoz koydum banyoya yarım çay bardağı kadar sirke koyuyorum üstünüdetam olarak nasıl kullanıyorsun canım,suyla mı karıştırıcaz...
Su karıştırıyorum :) kavanoz yarım ltlik kavanozlardantam olarak nasıl kullanıyorsun canım,suyla mı karıştırıcaz...
ben sadece 2 tane yastık kılıfı koydumkızlar aklıma bişey geldi
koyacağım çantaya
acaba abarttımmı
Hazırladım canm ben , hastanede yattığımda temizdi tbi ama basımı koyarken cok rahatsız oldum . Utulendi çantada şimdi .kızlar aklıma bişey geldi
koyacağım çantaya
acaba abarttımmı
Çok titizsen koyabilirsin.ben koymuyorum.sadece hasta bezi gibi alta serilen birşey var ya ondan koydum.adi aklıma gelmedi.çarşaf kirlenmesin diye.benim kanamam çok oluyor ondan.kızlar aklıma bişey geldi
koyacağım çantaya
acaba abarttımmı
kaynar ney yaw hiç duymadım
kaynar neymiş canım?
Ben de mersin anamurdayim.buralarda meşhurmuş herhalde.serefnazdan duymuştum.acaba kayinvalidem ya da gorumcem biliyomudur ki.gidince sorim ben de
Kızlar oyun parki mı aldiniz yoksa beşik mi? Çok kararsizim daa...
küçük beşikle 1 yıla kadar çok kullanışlı oluyor yatağınızın yanına koyuyorsunuz istediğiniz yere taşıyorsunuz. benim oğlumda vardı şimdi yok almak ta istemiyorum başka çocuk düşünmediğim için. ilk çocuksa al derim 100-150 lira arasında değişiyor fiyatlarıKızlar oyun parki mı aldiniz yoksa beşik mi? Çok kararsizim daa...
Korku normal.ama süreç başladı mi cesaret gelecek endişelenmektedir..Allah zorlukla beraber kolaylıkta verecektir.merak etme
ben sadece 2 tane yastık kılıfı koydum
Hazırladım canm ben , hastanede yattığımda temizdi tbi ama basımı koyarken cok rahatsız oldum . Utulendi çantada şimdi .
Çok titizsen koyabilirsin.ben koymuyorum.sadece hasta bezi gibi alta serilen birşey var ya ondan koydum.adi aklıma gelmedi.çarşaf kirlenmesin diye.benim kanamam çok oluyor ondan.
Kızlar oyun parki mı aldiniz yoksa beşik mi? Çok kararsizim daa...
biraz duygulandım , biraz korktum , biraz heyecanlandım
ama detayları anlattığın için teşekkürler
kara kıza uzun mutlu sağlıklı ömürler
minik şeker
Sagolasin canım benim darısı sizlerin başına inş. Güzel haberlerinizi alırız benim iki hamilelik arası 1 yıl kizlarimin arası 21 ay oldu vücudum zaten öteki hamilelikten tam toparlanmamisti sizler korkmayın çoğunuzun ilk bebeği zaten sorunsuz doğumlar nasip etsin Rabbim..
Gündüz Sancı gelmesin diye dua ediyorum hep çünkü yanlızım evde bizimkini arasam sancım var diye kesin deli gibi Sürer o arabayı panik yani sakin olayım demez o yüzden inşallah diyorum kontrole giderim açılmam vardır da kontrollü bir doğum yapmış olurum Cumartesi gitcem doktora son kontroller artık annemde gelecek çok dua ediyorum inşallah böle bi kontrolde kızım geliyorum der veya akşam gündüz yanlız korkuyorum çünkü
çok yakınmış araları Allah kolaylık versin sana hepsinin evreleri farklı ama hepsi küçük sonuçta
inşallah kolay bi doğum yaparız
zaman yaklaştıkça korkuyor insan
bende birinciyle ikinci arasında fazla yaş farkı olmasın istiyorum önerir misin ? : ))
Öle tabi canım Allah hayırlısını versin bak gece senle inzar ı konuştuk hatun sabah hastaneye gitti belkide doğurdu bileBizim hastaneye gittiğimizde hava yagmurluydu bi de o kadar yagmura rağmen eşim o kadar hızlı kullandi ki arabayı anlatamam.erkekler telaş yapıyorlar sen sogukkanliliginla onu sakinlestireceksin sonuçta sancı bu nr zaman geleceğini kestiremezsin ki tatlım.
Öneririm ama çoğu boyle düşünen bebek olduktan sonra fikrini değiştiriyorkendimizi ayarlamayla alakalı bence,canım acicak filan diye dusunmeyin bebisim geliyor az kaldı diye düşünün kokusunu düşünün.. O zaman daha cabuk ve kolay geçiyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?