2015 Şubat Anneleri

Aksi gibi grip oldum biliyomusun neyse Allah yardımcımız olsun. Seol canım

ben anneme ve kayınvalideme tembihledim hurma ve zemzem verecekler bebeğe
bir tanıdığım 3 oğlunada yapmış bunu
maşallah çocuklar acayip zeki ve efendiler
istanbul gibi biyerde o kadar saygılı ve terbiyeli çocuk yetiştirmişki gıpta ediyordum ona
kendisi söylemişti bunu yaptığını

Bi saattir öyle uğraştım aslında
Şimdi tatlı bişeyler yiyorum

canım benimki süt içince ve magnezyum ilacımı içince çok hareket ediyor birde öyle dene bakalım
yeri artık dar senin gününde geçti napsın kuzucuk yorulmuştur belki
olmazsa ılık duş al doktora yada sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle

Kızıma hamileyken hergün 1 tane yedim. Doğduğundada anne sütünden önce sünneti yerine getirdim çok şükür. Şimdi sıra bu ufaklıkla. Zemzemim ve hurmam çantamda hazır. Rabbim sağlığıyla tattırmayı nasip etsin inşaAllah:)

Kontrol var geldik şimfi. Sadece nstye soktu gıcık oldum doğuma girecekti doktor savsakladı biraz sanki arkadaş ne kadar rahatlar ya benim için özel olan bişey onlara normal bişey geliyor tabi. İnsan açıklık var mı yok mı bakar ne biliyim suyu kilosu nedir bir ölç tart uff sinir bi dırum çok gerildim bende

Sürekli uyuyorum , sonra yattigim yerden kalkamiyorum . Aynaya baktım inanin bana hiç benzemiyorm. Akıntım sa jelimsi ama az baya az çok deil, belim agiyor. Istahim yok, sizce gelmesine az mı kaldı? Tecrübeli anneler ?

benimde çantamda hazır zemzem suyu ve hurma

Şimdi çikolata yedim ufaktan hareketlendi. Ama çok az oynuyor ya
Duşa giriyorum inşallah işe yarar. Olmazsa gidicem artık.

Şimdi çikolata yedim ufaktan hareketlendi. Ama çok az oynuyor ya
Duşa giriyorum inşallah işe yarar. Olmazsa gidicem artık.
bu kadar stres yapacagina bi an once git gorun canim
ama bence yeri daraldigi için az hareket ediyodur .. içini ferah tut tedbiride elden birakma ..

ben kafaya koydum gidecem hastaneye gorunmeye ama zamanina karar veremedim
ogleden sonra çocuklar evde okul yok, zor bugun biraz, belki yarin giderim

dogurcagimdan deilde sancilarin nst deki halini merak ediyorum, yoksa dogum sancim falan yok oyle
tabi hastaneye gidince biraz abartmam lazim :) zorla adami gunaha sokuyoalrr

kaynar ney yaw hiç duymadım

ay gibi parlak ışıl ışıl demek. aylin'e benzemesinden seçmiştik; eşimin 5 yaşında vefat eden ablasının adı aylin ama ben istemedim aynı ismi koymayı.
aslinda yagmur daha guzel. Ama aysini ilk yazdiginde begenmistim. Tac yaptiginzda fln. Zor is isim isi

Milley dogurdu biz isim bulamadik yaw. Bn dusundugumuz butun isimlerden sogudum. Baska da bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…