2015 Şubat Anneleri

Oof bugün vakit geçsin diye bişeyler yapmam lazım duvarlar üzerime geliyor evde çıkıp avm dolaşmaya da korkuyorum esim gelene kadar cok kiprasmiyim diye ama böyle de çok sıkıcı yaaa

Haftada bir gün bnm de nst bi gün de ultrason

gul_feri ne durumdasin canim sınavlar da bitti yazmadin bidaha

iremguzum ya senin bu sesszligine alisik değiliz iyice gömüldün icine iyi misin

pkasss canim taktigin icin mi hareket hissetmiyon acaba biraz daha bekle git olmazsa sana bi dr ismi yazmistim arastrdin mi onu izmitte demet boyacı diye. Izmit ozel kadin dogum biseysi diyordu caliatgi yere ama unuttum

kar başladı ama ümit vermiyor
inşallah çok yağarda tatil olur yarın ne diiiimmm : ))

gökçede güzel bence, biz ela naz düşündük baya tüm hazırlıklarda ona göre yapıldı bebişe bile ela naz deyince tepki veriyor ondan değiştiremedim ...

kaynar neymiş canım?

aslinda yagmur daha guzel. Ama aysini ilk yazdiginde begenmistim. Tac yaptiginzda fln. Zor is isim isi

Milley dogurdu biz isim bulamadik yaw. Bn dusundugumuz butun isimlerden sogudum. Baska da bulamiyorum
Olsun bu da keyifli=) bana soran dahi olmadı açıkçası ben de isterdim isim telaşı =)

Sürekli uyuyorum , sonra yattigim yerden kalkamiyorum . Aynaya baktım inanin bana hiç benzemiyorm. Akıntım sa jelimsi ama az baya az çok deil, belim agiyor. Istahim yok, sizce gelmesine az mı kaldı? Tecrübeli anneler ?
Doğurcan sen

Haftada bir gün bnm de nst bi gün de ultrason
Cnm ben zaten haftada bir gün gidiyorum bugün muayene etmedi ultrasonda bakmadı nstye girin kağıdı da başka bi doktora gösterin dedi ameliyata girdi gıcık oldum o zamsn niye randevu aldık

gökçede güzel bence, biz ela naz düşündük baya tüm hazırlıklarda ona göre yapıldı bebişe bile ela naz deyince tepki veriyor ondan değiştiremedim ...
ELA benim yeğenimin ismi çok severim kendini de ismini de bizim kızımız çok akıllı senin kızında öyle olur inşallah faceden isim bakmaya başladım (sapıttım napim )GÜLCE, DEFNE nasıl

ELA benim yeğenimin ismi çok severim kendini de ismini de bizim kızımız çok akıllı senin kızında öyle olur inşallah faceden isim bakmaya başladım (sapıttım napim )GÜLCE, DEFNE nasıl

gülcede güzelmiş bence,artık karar ver :) bebişler geliyor ...

Senin bebiş erkek olursa hiç şaşırmam valla. En başından beri erkek hissediyosun, rüyalarına da giriyor.
Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah da gerisi önemli değil tabi

Misafirim olduğu için oturmak zorunda kalınca dun gece çok sırt ağrısı oldu fazladan.onun dışındakiler sıradan kasılma ağrı sanci vs. ciddi bisey yok.benimki 2haftaya düşürdü kontrolü.haftaya var ama belki gider belki sarkitirim.o zaman ki duruma bagli
Ben de senin imzanı takip ediyorum.

aktarlara sor canım değişik bitkiler var içinde genellikle doğum yapan bayanlara içirirler çok faydalı olduğunu biliyordum. bizde her lohusanın evinde olur ikram da edilir. üzerine ezilmiş ceviz ile
Ben de mersin anamurdayim.buralarda meşhurmuş herhalde.serefnazdan duymuştum.acaba kayinvalidem ya da gorumcem biliyomudur ki.gidince sorim ben de

Senin bebiş erkek olursa hiç şaşırmam valla. En başından beri erkek hissediyosun, rüyalarına da giriyor.
Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah da gerisi önemli değil tabi

valla erkek olursa giyer pembiş pembiş hastane çıkışlarını
bebek şekerlerimizde pembe oldu
aslında bi tanede alternatif erkek ismi düşünsem fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…