Haftada bir gün bnm de nst bi gün de ultrasonKontrol var geldik şimfi. Sadece nstye soktu gıcık oldum doğuma girecekti doktor savsakladı biraz sanki arkadaş ne kadar rahatlar ya benim için özel olan bişey onlara normal bişey geliyor tabi. İnsan açıklık var mı yok mı bakar ne biliyim suyu kilosu nedir bir ölç tart uff sinir bi dırum çok gerildim bende
benim sabahımda biraz tuhaftı gece internette isim okumaktan başımız ağrıdı yatağa gittik ben hala araştırmalardayım sabah kahvaltıda eşim azcık takılayım dedi ben de bir sinir (noluyorsa artık ) tersledim sonra pişman olup gönlünü aldım ama sona yaklaştıkça isim konusu geriyo
şimdi DURU ZELAL demiştik ama herkes duru ismini koymuş benimde hevesim kaçtı daha öncesinde MASAL HAYAT SILA isimlerini önermiştim eşim beğenmemişti EZGİ YAREN IRMAK NEHİR HAZAL ÖYKÜ beğendiğimiz ama çok yakınlarımızda olan isimler ayyyyy daraldım
bende varımmmmm. Maral beni unutma yaaa
günaydın buarada sağlık ocağına gittim tahlil yapılacak demişti ebe kan verdim işe geldim. ebe ile gebelik, süt ve emzirme hakkında konuştuk. süt olması için bol bol kaynar iç dedi doğum sonrası. bilenler vardır mutlaka. harika süt yaparmış bayanlar bilginize
sarılık olmaması için ne yapmalıyım dedim. sütün gelmesi bile emzir dedi özellikle çıplak ten çok önemliymiş bebeğin sana emas edebildiği kadar etsiin dedi.
Olsun bu da keyifli=) bana soran dahi olmadı açıkçası ben de isterdim isim telaşı =)aslinda yagmur daha guzel. Ama aysini ilk yazdiginde begenmistim. Tac yaptiginzda fln. Zor is isim isi
Milley dogurdu biz isim bulamadik yaw. Bn dusundugumuz butun isimlerden sogudum. Baska da bulamiyorum
Doğurcan senSürekli uyuyorum , sonra yattigim yerden kalkamiyorum . Aynaya baktım inanin bana hiç benzemiyorm. Akıntım sa jelimsi ama az baya az çok deil, belim agiyor. Istahim yok, sizce gelmesine az mı kaldı? Tecrübeli anneler ?
offffff aynen ne zor işmişaslinda yagmur daha guzel. Ama aysini ilk yazdiginde begenmistim. Tac yaptiginzda fln. Zor is isim isi
Milley dogurdu biz isim bulamadik yaw. Bn dusundugumuz butun isimlerden sogudum. Baska da bulamiyorum
Yok cnm sirkeyi zaten sulandırıp yılıyordun zaten bi daha yıkamıyorumbişey sorayım ya
sirkeli suyla yıkadıktan sonra tekrar normal suyla yıkıyo musun ? koku olmasın diye
Cnm ben zaten haftada bir gün gidiyorum bugün muayene etmedi ultrasonda bakmadı nstye girin kağıdı da başka bi doktora gösterin dedi ameliyata girdi gıcık oldum o zamsn niye randevu aldıkHaftada bir gün bnm de nst bi gün de ultrason
ELA benim yeğenimin ismi çok severim kendini de ismini de bizim kızımız çok akıllı senin kızında öyle olur inşallah faceden isim bakmaya başladım (sapıttım napim )GÜLCE, DEFNE nasılgökçede güzel bence, biz ela naz düşündük baya tüm hazırlıklarda ona göre yapıldı bebişe bile ela naz deyince tepki veriyor ondan değiştiremedim ...
Ay gıcıkCnm ben zaten haftada bir gün gidiyorum bugün muayene etmedi ultrasonda bakmadı nstye girin kağıdı da başka bi doktora gösterin dedi ameliyata girdi gıcık oldum o zamsn niye randevu aldık
Üzüm sirkesi kullanıyorum ben kesinlikle en iyi dezenfekte şekli tavsiye ederim
Yuruyim bi de bgn kalkıp yerimdenDoğurcan sen
ELA benim yeğenimin ismi çok severim kendini de ismini de bizim kızımız çok akıllı senin kızında öyle olur inşallah faceden isim bakmaya başladım (sapıttım napim )GÜLCE, DEFNE nasıl
Senin bebiş erkek olursa hiç şaşırmam valla. En başından beri erkek hissediyosun, rüyalarına da giriyor.kızlar rüyamda doğum yaptım kapkara saçları vardı kızımın
bana nasıl gülümsedi nasıl gülümsedi anlatamam
ve çocuğumun süt dişleri çıkmıştı saydım bile dişlerini
eşim gidince biraz uzandım uyuyakalmışım bu seferde rüyamda babama mektup yazıyordum erkek torunun oldu meğer oğlanmış diye
iyice kafayı yedim sanırsam
Misafirim olduğu için oturmak zorunda kalınca dun gece çok sırt ağrısı oldu fazladan.onun dışındakiler sıradan kasılma ağrı sanci vs. ciddi bisey yok.benimki 2haftaya düşürdü kontrolü.haftaya var ama belki gider belki sarkitirim.o zaman ki duruma baglivahide1204 nasilsin canim, agrin sizin varmi
bende hafif sancilar devame diyor en basindan beri ayni
çok merake diyorum rahim agzinda oynama varmi, gitsemmiki hastaneyee acabaa
36 haftamiz biti , bugun 36+0 iz da daha 37 yazmiyodur imzada :)
Ben de mersin anamurdayim.buralarda meşhurmuş herhalde.serefnazdan duymuştum.acaba kayinvalidem ya da gorumcem biliyomudur ki.gidince sorim ben deaktarlara sor canım değişik bitkiler var içinde genellikle doğum yapan bayanlara içirirler çok faydalı olduğunu biliyordum. bizde her lohusanın evinde olur ikram da edilir. üzerine ezilmiş ceviz ile
Senin bebiş erkek olursa hiç şaşırmam valla. En başından beri erkek hissediyosun, rüyalarına da giriyor.
Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah da gerisi önemli değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?