2015 Şubat Anneleri

Öle tabi canım Allah hayırlısını versin bak gece senle inzar ı konuştuk hatun sabah hastaneye gitti belkide doğurdu bile

Onun zamanı da gelmişti ama hatta o benden de öndeydi sanırım biz biraz sıra çaldık gibi oldu

Cnm sen genel anestezi mi oldun epidural mi,
Genel benim.sadece öteki yürlü olmazmış amrliyathanede o kadar çok titreme geldiki bir ara dişlerim kırılacak sandım. Bacaklarım aynı şekilde.
Dr diyorum soğuktan mı titriyorum ne oldu diye. Heyecan yaptın heralde dedi.

ya ben iste o bizim siradan sanci kasilma dediklerimizin bi etkisi varmi onu merake ediyorum :)
gerçi kaç aydir bisey olmadi bundan sonrada olmaz belki
ama son gunlerde adet sancisina benzeyen sanci artti galiba, ben fazlami soguk kanliyim diyorum bazen,tamam kivrandiracak sanci yok ama eger rahimde açilma vs varsa ona gore dikkat ederim, daha erken, dogmasinlar kuçucuk bedenleriyle ne kaadr dursalar kâr .. bari subatin ortasini gorseydik : ))

randevum 9 subatda dr da,12 gun var daha ..
en son 13 ocak da gordu dr ,15 gun olmus bile

hastanede misin ? eve çıktın mı ? emek nasıl ?

evet kişiyle alakalı gerçi, ilk çocuğun durumuda önemli akıllı uslu olursa düşünülebilir , yoksa insan büyümesini bekler ,
sen nerde yaşıyorsun ?

Ben izmirdeyim canım benim kızlar sürpriz olduğu için ölçüp biçmeye pek zamanım olmadı

Ah kıyamam peki sen mi genel anesteziyi seçtin doktorun mu? Bu aradane tatlı kızınla bir aradasın bol bol öp kokla kuzucuğu :)

duşa girmeden aşağıda tek tük kıl varsa alayım dedim
aman allahım tam bi işkence
ne bakabiliyorum ne elimi yanaştırabiliyorum
yarım yamalak almaya çalıştım
zaten çok çıkmamış sanırım elimede gelmedi pek
mecburen olanları jiletle aldım ilk kez jilet yaptım umarım çok çıkarmaz

Bi kereden bişey olmaz bacı Batık vardıysa onların çıkması için iyi olur hatta

Bi kereden bişey olmaz bacı Batık vardıysa onların çıkması için iyi olur hatta

batık varmı göremedimki ama vardı sanırım inşallah onlarıda temizlemişimdir
bacaklarımı alırken bile zorlandım göbek göbek değil yarım dünya sanki

Oyyy canim yaa hadi kurtuldun ve bu guzrl duyguyu yasadin gozun aydin :) kac kilo dogdu minikler peki? Birde kac haftalik dogmusvoldular sanciylami gittin?
2400 ve 2700 dogdular 35+4 te doğmş oldular hala hastanedeyşz 5 ıcakta doğum yaptım imdide akciğer enfeksiyonu geçiriyolar

düğünüme yakında nikah salonunda ayakkabılarım kayboluyordu yan salondaki gelinden ödünç alıyordum daha neler neler.. Bilinç altı hepsi.
Bunuda atlatırız inşallah hayırlı ve saglıklı bi şekilde bebeklerımıze kavusalım ınsalkah gun gectıkce heycanlanıorum

Sen bu gidisle bekleye bekleye evde pirtlatican o kizani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…