- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Öle tabi canım Allah hayırlısını versin bak gece senle inzar ı konuştuk hatun sabah hastaneye gitti belkide doğurdu bile
Genel benim.sadece öteki yürlü olmazmış amrliyathanede o kadar çok titreme geldiki bir ara dişlerim kırılacak sandım. Bacaklarım aynı şekilde.Cnm sen genel anestezi mi oldun epidural mi,
Kraft ın oyun parkini aldik hoşuma gitti kurmadik daha.Kızlar oyun parki mı aldiniz yoksa beşik mi? Çok kararsizim daa...
ya ben iste o bizim siradan sanci kasilma dediklerimizin bi etkisi varmi onu merake ediyorum :)Misafirim olduğu için oturmak zorunda kalınca dun gece çok sırt ağrısı oldu fazladan.onun dışındakiler sıradan kasılma ağrı sanci vs. ciddi bisey yok.benimki 2haftaya düşürdü kontrolü.haftaya var ama belki gider belki sarkitirim.o zaman ki duruma bagli
Ben de senin imzanı takip ediyorum.
Genel benim.sadece öteki yürlü olmazmış amrliyathanede o kadar çok titreme geldiki bir ara dişlerim kırılacak sandım. Bacaklarım aynı şekilde.
Dr diyorum soğuktan mı titriyorum ne oldu diye. Heyecan yaptın heralde dedi.
evet kişiyle alakalı gerçi, ilk çocuğun durumuda önemli akıllı uslu olursa düşünülebilir , yoksa insan büyümesini bekler ,
sen nerde yaşıyorsun ?
çamaşır azsa 1 yemek kaşığı,çoksa 2 yemek kaşığı tepeleme =))Ne kadar karıştırıyorsun cnm ?
Ah kıyamam peki sen mi genel anesteziyi seçtin doktorun mu? Bu aradane tatlı kızınla bir aradasın bol bol öp kokla kuzucuğu :)Genel benim.sadece öteki yürlü olmazmış amrliyathanede o kadar çok titreme geldiki bir ara dişlerim kırılacak sandım. Bacaklarım aynı şekilde.
Dr diyorum soğuktan mı titriyorum ne oldu diye. Heyecan yaptın heralde dedi.
Hayirlisi olsun tatlimkızzllaarrrrrrrrr dua edin bnaaaaaa oğluş geliyor sanırım
Bi kereden bişey olmaz bacıduşa girmeden aşağıda tek tük kıl varsa alayım dedim
aman allahım tam bi işkence
ne bakabiliyorum ne elimi yanaştırabiliyorum
yarım yamalak almaya çalıştım
zaten çok çıkmamış sanırım elimede gelmedi pek
mecburen olanları jiletle aldım ilk kez jilet yaptım umarım çok çıkarmaz
ne güzel sağlıkla büyüsün kuzucuk. darısı bizlere inşEvimizdeyiz çok sukur sut icin dualarinizi bekliyorum. Maalesef inemedi bebegimiz cok sukur iyi. Ben atlattım darisi sizlerin basina
Bi kereden bişey olmaz bacıBatık vardıysa onların çıkması için iyi olur hatta
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin canım gözünuz aydın.. süt icin gelmese de bol bol emzir bi de tahin helvası bende çok işe yarıyorEvimizdeyiz çok sukur sut icin dualarinizi bekliyorum. Maalesef inemedi bebegimiz cok sukur iyi. Ben atlattım darisi sizlerin basina
2400 ve 2700 dogdular 35+4 te doğmş oldular hala hastanedeyşz 5 ıcakta doğum yaptım imdide akciğer enfeksiyonu geçiriyolarOyyy canim yaa hadi kurtuldun ve bu guzrl duyguyu yasadin gozun aydin :) kac kilo dogdu minikler peki? Birde kac haftalik dogmusvoldular sanciylami gittin?
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda atlatirlar da evinize giderseniz hemen2400 ve 2700 dogdular 35+4 te doğmş oldular hala hastanedeyşz 5 ıcakta doğum yaptım imdide akciğer enfeksiyonu geçiriyolar
Bunuda atlatırız inşallah hayırlı ve saglıklı bi şekilde bebeklerımıze kavusalım ınsalkah gun gectıkce heycanlanıorumdüğünüme yakında nikah salonunda ayakkabılarım kayboluyordu yan salondaki gelinden ödünç alıyordum daha neler neler.. Bilinç altı hepsi.
Sen bu gidisle bekleye bekleye evde pirtlatican o kizaniYok vallaYarın için gel dmişti. Ama benim kız bikaç saattir oynamıyor. Normalde dürtünce tepki verirdi. Şimdi tık yok. Bişeyler yicem sonra duşa giricem hala hareket etmezse doğru doktora koşarım artık.
2400 ve 2700 dogdular 35+4 te doğmş oldular hala hastanedeyşz 5 ıcakta doğum yaptım imdide akciğer enfeksiyonu geçiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?